Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Έτη πολλά, ευφρόσυνα, ευλογημένα….


Σεβασμιώτατε
Μητροπολίτα

Πατρών
κ. Χρυσόστομε


Έτη πολλά,
ευφρόσυνα, ευλογημένα….


" Κύριος ο Θεός
κραταιούτω Σου
τον βραχίονα

και φωτιζέτω Σου
τον νουν

και την καρδίαν."

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είς πολλά τά έτη Δέσποτα...

a

Ανώνυμος είπε...

χρόνια πολλά κάθε ευλογία.

Νικόλαος Μεσσαλάς είπε...

Τῆς ἀρχιερωσύνης Σας μνησθείη Κύριος ὁ Θεός ἐν τῇ Βασιλείᾳ Αὐτοῦ πάντοτε νῦν καί ἀεί καί εἰς τούς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἔτη πολλά καί εὐλογημένα μέ πλούσια καρποφορία.
Μέ σεβασμό καί ἀγάπη Χριστοῦ
Νικόλαος Μεσσαλᾶς

Ανώνυμος είπε...

Ας δίνει την μαρτυρία της παρουσίας του Χριστού με την ζωή του και το έργο του ο Μητροπολίτης Πατρών. Τα έτη της ζωής του ας είναι πολλά και γόνιμα.
Υικά
Άγγελος

Ανώνυμος είπε...

Αν και το πρωί στον Άγιο Ανδρέα ευχηθήκαμε τον πολυχρονισμό του επισκόπου μας και από εδώ του εύχομαι το χρόνια υπερευλογημένα και άγια.

Ανώνυμος είπε...

Θερμές οι ευχές μας για τον καλό επίσκοπο που ο Θεός έστειλε στην Αποστολική Εκκλησία των Πατρών. Τα έτη του να είναι πολλά να ζήσει για να μας ευλογεί, να μας καταρτίζει και να μας αγιάζει με τα αρχιερατικά του χέρια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητροπολίτης ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ είναι το καλύτερο δώρο που έκανε ο Μέγας Αρχιεπίσκοπος Αθηνών ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ στην Πάτρα μας. Τα έτη Του πολλά προς δόξα της Αποστολικής Εκκλησίας των Πατρών.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κωστόπουλε ! Έτσι να πετσοκοβεις ο,τι δεν είναι γλυψιμο από τον έναν στον άλλο φιλο σου... Κρίμα και είχα αρχίσει να σε διαβάζω για μερικά σοβαρά κείμενα. Κρίμα... Φοβάσαι τον διάλογο...

Αναστάσιος είπε...

Δεν φοβάμαι τον διάλογο (3:08) τον οποίο επιζητώ. Άνετα μπορώ να υπερασπισθώ τον εαυτό μου και τις απόψεις μου. Όμως διάλογος δεν μπορεί να γίνει με ανώνυμους όπως εσύ. Αν έχεις πρόσωπο και διαθέτεις εντιμότητα υπόγραψε τα κείμενά σου ώστε να δουν το φως της δημοσιότητας. Δεν φοβάμαι τον διάλογο αλλά σιχαίνομαι τα κουτσομπολιά των ανωνύμων.