Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Σημαντικός δεν είναι - Λάκης Λαζόπουλος



Σημαντικός δεν είναι αυτός που αναγνωρίζεις στον δρόμο, αλλά αυτός που ανοίγει δρόμους στην ψυχή και στο μυαλό σου.
Λάκης Λαζόπουλος

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι κε ιδιοκτήτη του μπλογκ!Έχει κι ο ψευτοπροοδευτισμός τα όριά του!Προβάλλετε απ το ιστολόγιό σας τον άνθρωπο που χυδαιολογεί ασύστολα απ την εκπομπή του,που αναπαράγει αισχρά ανέκδοτα για το Χριστό μας που υβρίζει το μοναχισμό με ανέκδοτα του τύπου ο οργασμός της καλόγριας!Λυπάμαι για το κατάντημά σας!

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Χωρίς το Λάκη δεν θα ξέραμε ποια είναι η Έφη...

Ανώνυμος είπε...

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν δικαιούται διά να ομιλεί για να θυμηθούμε και τον αείμνηστο Μένιο Κουτσόγιωργα!Η τηλεοπτική του εκπομπή είναι επιεικώς χαβούζα!Ειρωνεύεται τους πάντες και τα πάντα,χυδαιολογεί,υβρίζει τα ιερά και τα όσια, ασχημονεί,σπιλώνει υπολήψεις κι άλλα ων ουκ έστιν αριθμός!Συνιστώ στους αγαπητούς φίλους του μπλογκ να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ όπου και γίνονται τα αποκαλυπτήρια του νέου Αριστοφάνη!

Ανώνυμος είπε...

χμ!!!

Αναστάσιος είπε...

Αγαπητέ-η 9:12 ευχαριστώ δια την εκφρασθείσα λύπη σου για το κατάντημά μου.
Δεν έχω, και δεν παρακολουθώ τηλεόραση, ως εκ τούτου δεν είμαι γνώστης αυτών των πραγμάτων. Αν όμως συμβαίνουν, και τα παρακολουθείς, τότε εγώ «Λυπάμαι για το κατάντημά σας!».
Μου κοινοποίησαν από δημοσίευση σε εφημερίδα αυτό το οποίο είπε ο κ. Λαζόπουλος, μου άρεσε και το δημοσίευσα. Όλα τα άλλα είναι περιττά.
Μια συμβουλή όχι να κλείσεις αλλά να πετάξεις στα σκουπίδια ανακυκλώσεως την τηλεόρασή σου. Όταν το κάνεις, έλα να μου ασκήσεις κριτική.
Καλή σαρακοστή.

Ανώνυμος είπε...

Τον ακατονόμαστο παρακολούθησα τηλεοπτικά μόνο μία ή δύο φορές και αηδίασα κε ιδιοκτήτα του μπλογκ!Τα υπόλοιπα τα αλίευσα απ το ίντερνετ και από την ιστοσελίδα του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ.Μην προσπαθείτε να μετακυλίσετε την ευθύνη σας στους καταγγέλοντες.Να έχετε τον στοιχειώδη ανδρισμό και να ζητήσετε συγγνώμη απ τους επισκέπτες του μπλογκ γιατί τους σκανδαλίζετε εξακολουθητικά!Πρώτα με την παράθεση κειμένων του Μελίτωνος Χατζή και του Στυλιανού Χαρκιανάκι και ακολούθως με την προβολή του ακατονόμαστου!Νισάφι πια!

Αναστάσιος είπε...

Δεν αισθάνομαι την ανάγκη 2:50 να ζητήσω καμία συγνώμη από κανένα. Πολύ περισσότερο από ανώνυμο-η όπως εσύ.
Έχω μάθει να ακούω μόνον όσους επώνυμα και με ανδρισμό μου λένε τα λάθη μου.
Η διαμαρτυρία σας καταγράφηκε .
Σας ευχαριστώ.
Καλή σαρακοστή.

Ανώνυμος είπε...

Η ανωνυμία σας πείραξε κι όχι η ουσία των καταγγελομένων!Κι άλλη φορά να μιλάτε στον πληθυντικό!

Ανώνυμος είπε...

Μεγίστη των αρετών η διάκρισις!

Ανώνυμος είπε...

Ο Χαλκηδόνος Μελίτων Χατζής και ο Αυστραλίας Στυλιανός Χαρκιανάκης είναι μεγάλοι διότι με το έργο τους άνοιξαν δρόμους στην ψυχή και στο μυαλό μας. Ιστολόγε ότι καλό βρίσκεις ας το βάζεις. Ο καθένας από εμάς αν του αρέσει το κρατά. Αν όχι τότε το απορρίπτει.

Ανώνυμος είπε...

Οι απόψεις του ανωνύμου των 4.22 καταδεικνύει πανηγυρικά το μέγεθος της αλλοτρίωσης των συγχρόνων κατ ευφημισμόν αποκαλούμενων χριστιανών απ τη μόδα του ψευτοπροοδευτισμού και της ανθρωπαρέσκειας.Δεν τους νοιάζει αν οι ειρημένοι κληρικοί νοθεύουν το δόγμα και το ήθος της Ορθοδοξίας,αν σκανδαλίζουν το λαό του Θεού με τις θολές τους ιδέες!Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην χαρακτηριστούν οπισθοδρομικοί,επαρχιώτες και συντηρητικούρες!Και μόνο ότι το ελεεινό προοδευτικό κατεστημένο τους προβάλλει σαν προοδευτικές προσωπικότητες μεγάλου βεληνεκούς αρκεί για να τους προβληματίσει για να ανακρούσουν πρύμνα!Αλλά πού αυτοί να προβληματιστούν!Ω τλήμον Ελλαδική Εκκλησία πόσο έχεις αλλοτριωθεί απ την εκκοσμίκευση ποιμένων και ποιμενομένων!

Ανώνυμος είπε...

Το δημοσίευμα του ιστολόγου δεν το βλέπω λάθος. Καλώς τα λέει ο κ. Λαζόπουλος. Αν ήταν να βλέπει ο καθένας από εμάς την ζωή ή το συλλογικό έργο κάποιων τότε πολλά θα έπρεπε να ήσαν πολλά τα απαγορευμένα. Ας μην αναφέρω ονόματα με τα ανάλογα κουσούρια διότι θα αρχίσει μακρότατος διάλογος. Από διάκριση σταματώ.

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Εμένα ο Λάκης μου φαίνεται ένα πολύ ΚΑΛΟΨΥΧΟ πλην...παραστρατημένο αγόρι.
Πάντα με συγκινεί ΤΑ ΜΑΛΑ όποιος άντρας αγαπάει και τιμάει τη μητέρα του ΔΗΜΟΣΙΑ!
Μακάρι να το έκαναν αυτό και κάποιοι άλλοι που ξέρω και που δυστυχώς τη μάνα τους τη γράφουνε στα παλαιά τους τα υποδήματα...
(ο καθένας με τον πόνο του εδώ μέσα...)
Και τι παράβαση έκανε παρακαλώ ο Άναστάσιος;
Ανεβάζει μια άποψη ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.
ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ.
ΑΜΑΝ!
Ο Αναστάσιος έχει ΤΡΥΦΕΡΗ ψυχούλα, σα βρέφος είναι η ψυχούλα του, από κείνα τα τριανταφυλλένια που διαφημίζουν φρουτόκρεμες!
ΝΗΣΤΕΥΕΤΕ ΔΗΘΕΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΑΓΚΩΝΙΕΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΤΙΚΑ...ΠΑΛΙΟ...ΛΑΙΜΑΡΓΟΙ!
:-)

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Υ.Γ. Ξέχασα να γράψω ότι ο κύριος ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ με συγκινεί επίσης διότι ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ!
Είναι η ΜΟΝΗ τηλεπερσόνα , ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ αφήσω ΤΟΥ... ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΕΥΚΗ ΜΟΥ, που μου λεγε και μια συχωρεμένη εκατόχρονη, γιαγιά Μικρασιάτισσα...

Ανώνυμος είπε...

Σαλογραία ωραίο το σχόλιο σου..
Απλώς η αλήθεια είναι οτι αν κανεις κοιταξει αυτο που λεει χωρις την φωτογραφια θα πει τι ωραίο που ειναι το στιχακι..
Αν δει την φωτογραφία του δη σε χριστιανικο μπλογκ οντως θα κανει πίσω γιατι το πρόσωπο που κανει αυτη την εκπομπη, παρουσιαζει πολλα αισχρα κατά καιρους.
Ομως το στιχακι ειναι ωραιο..
Ετσι ίσως το ειδε και ο κ.Τασος.Ειδε οτι ηταν ωραιο και θα ωφελουσε το στιχακι..δεν νομιζω οτι εκανε κατι επιτηδες..
Εξαλλου ας μην κρίνουμε πολυ αυστηρα τους αλλους..
Το συκεκριμενο στιχακι εχει βαθυ νόημα και το γεγονος οτι το ειπε καποιος εκτος Εκκλησιας υποδεικνυει και ταπεινωση...
Ποσο σημαντικο να βρεθει καποιος ανθρωπος να μας διανοιξει τον νουν του σωματος και της ψυχής..και ο δρομος που θα ανοιχτει μπορστα μας να μας οδηγει προς την Αληθεια Εκείνου...!

Σ.Μ.Θ.

Ανώνυμος είπε...

χαιρομαι σαλογραια που ασχολεισαι με το ιντερνετ..Οπως μας ειπες εισαι μεγαλης ηίκιας αλλα γιατι να ονομαζεις τον εαυτο σου "σαλο"???
Κρινοντας απο την αρκετη ευστοχια των σχολίων σου ομιλω..
Σ.Μ.Θ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ παρακολουθώ Λαζόπουλο και μου αρέσει. Το ίδιο αρέσει και σε εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας. Πολλές φορές είναι η εκπομπή του φωνή της διαμαρτυρίας μου στους έχοντες και κατέχοντες. Ποτέ δεν ένοιωσα άσχημα ακόμα και όταν άκουσα τα ανέκδοτα ή και καυστικά σχόλια. Αυτό που έχει εδώ ο κ. Αναστάσιος το άκουσα την Τρίτη που πέρασε και μου άρεσε. Όσα και να λένε οι άλλοι αξιότιμοι κύριοι και κυρίες εναντίων του δεν μου έκαναν εντύπωση. Περιμένω την Τρίτη να τον απολαύσω ξανά.

Ανώνυμος είπε...

Γέλασα με την καρδιά μου στο σχόλιο σας Σαλογραία έχετε αίσθηση του χιούμορ. Από όσα διάβασα μόνο το δικό σας απόλαυσα.
Στάθηκα όμως με περισυλλογή : ΝΗΣΤΕΥΕΤΕ ΔΗΘΕΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΑΓΚΩΝΙΕΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΤΙΚΑ...ΠΑΛΙΟ...ΛΑΙΜΑΡΓΟΙ!
:-)
Γεμίσαμε από Φαρισαίους γιατί το ίδιο είμαστε και εμείς. Μας αρέσει να ταπεινώνουμε τους άλλους χωρίς να κοιτάμε στο μέσα μας για να διαπιστώσουμε τα χάλια μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλή μου Σαλογραία μην ανησυχείς «ο Αναστάσιος έχει ΤΡΥΦΕΡΗ ψυχούλα» μεν, αλλά όσο και να τον δαγκώσουν αυτοί που του τρώνε «ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΑΓΚΩΝΙΕΣ» δεν θα του κάνουν τίποτα, διότι έχει πολλά… πολλά... πολλά… κιλά. Οι δαγκωνιές τους θα είναι σαν κουνουπάκια σε ελέφαντα.
Από αγάπη το γράφω φίλε Τάσο. Χιούμορ κάνω.
Φιλιά ++++++ (με πολλά + όπως έγραφε η γιαγιά μου)

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΣΟ!!!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΑΤΟΦΙΟ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ώστα δεν νοιώσατε άσχημα κε ανώνυμε των 7.57 επί τω ακούσματι των αισχρών ανεκδότων του ακατονόμαστου εκπωματισθέντος βόθρου!Πώς να νοιώσετε όταν έχετε αμβλυμένη ηθική συνείδηση;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ψηλά το σήκωσες τον αμανέ επαναλαμβανόμενε διαμαρτυρόμενε κίβδηλε χριστιανέ. Δεν έχεις άλλη εργασία να κάνεις από το να γράφεις συνεχώς τις επικρίσεις σου εδώ. Τα ίδια και τα ίδια γράφεις από πρωίας. Μπουχτίσαμε, Νισάφι πια. Ιερομόναχος είμαι και παρακολουθώ τον κ. Λαζόπουλο και δεν θεωρώ καθόλου πως έχω αμβλυμμένη -με δύο μ αγράμματε- ηθική συνείδηση αφού και ο Γέροντάς τον παρακολουθεί. Αλλά και εσύ δεν πας πίσω από έξω και ανακατωτά γνωρίζεις την σπουδαία εκπομπή του. Τον πάω πολύ τον κ. Λαζόπουλο μου αρέσει. Με την διαφήμιση που του έκανες θα ανεβάσει τηλεθέαση. Εκ μέρους των τηλεθεατών του σε ευχαριστώ. Καλό φωτισμό τέκνο μου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΠΤΟΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΑΙΕ ...ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Χιχιχι! Χάρη στον Αναστάσιο γελάσαμε εδώ μέσα τα πικραμένααα!
Να είστε, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ, όλοι καλά!
ΈΤσι μας θέλω!
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
ΔΙΑΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΞΑΠΟΔΟΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ...ΓΕΛΑΔΕΡΟΥΣ!
ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΆΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!
φΙΛΆΚΙΑΑΑΑ!

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

ΤΟ Σ.Μ.Θ. τι να σημαίνει άραγε;
Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΆΡΑΓΕ; :-Ο

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάστε ύφος ιερομονάχου!Επί της ουσίας δεν ανέφερε τίποτε!Μόνο να υβρίζει ξέρει!Όλα τα περίμενα αλλά να βλέπω και ιερομονάχους συνηγόρους του ακατονόμαστου δεν το περίμενα!Σημεία των καιρών!Υπάρχει όμως Θεός και βλέπει!Και βλέπει ποιοι τον ανασταυρώνουν στις μέρες μας υποστηρίζοντας τους αισχρούς υβριστές του!Σταματώ εδώ γιατί δεν βγαίνει κάτι!Η ανθρωπαρέσκεια και ο προοδευτισμός κάποιων κληρικών και λαικών καλά κρατεί!Ας ευχηθούμε να τους φωτίσει ο Θεός να συνετισθούν κάποτε!

Ανώνυμος είπε...

Σε 9 ώρες το Αλ Τσαντίρι Νιουζ θα είναι κοντά μας. Έφτασεεεεε.

Ανώνυμος είπε...

Εκλεκτέ φίλε Τάσο εσύ φέρεις την ευθύνη που απάντησες. Αφού ως τώρα σιωπούσες τι σε έπιασε να απαντήσεις και να γίνει όλο αυτό το χωρατό;

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Δε μίλησε πολύ, ο Αναστάσιος.
Μια φορά είπε κάτι, το λατρεμένο μου.
Έκτοτε...σιωπά ...ως σοφός αββάς του 21 αιώνα όστις μετέρχεται παν μέσον προς παιδαγωγίαν, πιστών και απίστων...:-)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ... ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ....
εκτος ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

καλα ε.. εχετε ολοι σας πολυ πλακα!!!!!
αντι να δειτε την εννοια των λογων του Λαζοπουλου εχετε ξεκατινιαστει ο ενας με τον αλλον.
δεν εχει παντα σημασια ποιος ειναι αυτος που το λεει αλλα το τι λεει.
αν ειναι ετσι τοτε πολλα δεν θα επρεπε να διαβαζουμε ...
ελεος πια "χριστιανοι" ( και καλα)

Ανώνυμος είπε...

και πού να μην ηταν Μεγαλη Τεσσαρακοστη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ, ΑΛΛΑ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ...ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ..ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..

Σ.Μ.Θ.

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Σ.Μ.Θ.
Συμφωνώ ότι παθαίνουμε μεγάλη αλλοίωση πνευματική προς το χειρότερο, βλέποντας τυφλεόραση...
Με τυφλεοράσεις ακόμη και μες σε μαναστήρια, οι Εξαποδοί πετυχαίνουν ό,τι δεν πέτυχαν με αιώνων βασανιστήρια και διώξεις εις βάρος των χριστιανών...
Και μη πεις, παπά μου,ότι ελέγχω τι βλέπω διότι θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΠΑΠΑ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΈΞΩ...ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΙΣΧΡΟΥς ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗς ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ Η ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ...
ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ Η ΤΥΦΛΕΟΡΑΣΗ...
ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΝΤΕΎΞΕΙς ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΥΦΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ...

πηνελοπη είπε...

πολυ συμφωνω αγαπητη εν χριστω Σαλογραια...η ''τυφλεοραση'' εχει γινει ''οραση της ''τυφλας'' διοτι η μεθη αυτη δεν εχει καμμια σχεση με την θεια μεθη...αντιθετως ειναι αιτια για να αναπτυχθουν τα παθη σε εμας τους κοσμικους φαντασου στους ιερεις τι ζημια προκαλειται.....Το ζητημα ειναι πως θα γινουμε ολοι μας οι ανταρτες του κατεστημενου και οχι οι ανταρτες του θεου οπως εκανε και ο διαβολος.Αυτο το φιλοτιμο ειναι που πρεπει να εχουμε ολοι μας ωστε να γελιοποιησουμε αυτη την μορφη ζωης της ανθρωποτητας που δεν εχει καμμια ποιοτητα....με εκτιμηση

Ανώνυμος είπε...

Εύστοχα και διδακτικά τα λόγια του Λαζόπουλου δεν κατάλαβα την επίθεση ενάντια στον ιστολόγο. Τι σημασία έχει ποιος είναι ο Λαζόπουλος. Στην καθημερινότητά μας προβάλουμε ρήσεις προσώπων που δεν είχαν βίο έντιμο να αναφέρω κάποιους επιγραμματικά Σωκράτης(ανήθικος) , Λόρδος Βύρων (ανήθικος), Παύλος Μελάς (εξωσυζυγικές σχέσεις), Κωστής Παλαμάς (του άρεσαν οι μικρές), Οδυσσέας Ελύτης (συζούσε), Κωνσταντίνος Παλαιολόγος (Παπικός) Πηνελόπη Δέλτα (αυτοκτόνησε) και τόσοι άλλοι. Όλους αυτούς οι χριστιανοί θα πρέπει να του διαγράψουν; Κάποιοι εδώ παίζουν τον ρόλο του Ιεροεξεταστή και δεν τους πάει.
Άγγελος

Ανώνυμος είπε...

Τι σαχλαμάρες είναι αυτές!!! Τι κριτική είναι αυτή στο κ. Κωστόπουλο? Γιατί σας ενοχλεί η φωτογραφία του Λάκη και δεν σας ενοχλούν οι φωτογραφίες κάποιων Δεσποτάδων που τα παίρνουν χοντρά? Μμμμμμμ…. Εμένα μου φτιάχνει το κέφι ο Λαζόπουλος? Η αλήθεια όμως είναι ότι το παρακάνει καμιά φορά!! ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Ζήτω ο Κωστόπουλος που με το blog του μας ανεβάζει το κέφι.
Ξέρετε η κριτική είναι εύκολο πράγμα. Το εκάστοτε γεγονός είναι σαν το νόμισμα! Έχει δύο όψεις και άμα σε κάποιον του αρέσει να βρίσκει πάντα το αρνητικό, θα το βρει οπουδήποτε. Εγώ μπορώ μόνο να συγχαρώ τον αγαπητό Τάσο γιατί δεν είναι κολλημένος και καλά έκανε και έβαλε τη φωτογραφία του Λαζόπουλου. Και κανένα video να βάλει καλό θα ήταν.

ΜΟΥΡΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα με το Λαζόπουλο,αγαπητέ Άγγελε δεν είναι η ιδιωτική του ζωή.Είναι η απαξίωση των πάντων πλην του εαυτού του και του εργοδότη του,η αισχρολογία του ,η χρήση ανέκδοτων υβριστικών του Χριστού και του μοναχισμού,η ειρωνεία του για τους μονογαμικούς(ποιος να ξεχάσει αλήθεια το σλόγκαν του με τη διαφήμιση των προφυλακτικών),το γκρέμισμα αξιών που στήριξαν αυτόν τον τόπο(το ΟΧΙ του 1940 το είπε ο λαός κραύγαζε ο ανιστόρητος),τα ανέκδοτα που έχουν σαν θέμα τους τον αυνανισμό ανθρώπων και ζώων και άλλα που δυστυχώς λόγω της αισχρότητάς τους δεν μου επιτρέπεται να αναπαράγω!Τα πρόσωπα που αναφέρατε μπορεί να είχαν τα κουσούρια τους αλλά ποτέ δεν ύβρισαν αισχρά το πρόσωπο του Χριστού ούτε προσέβαλλαν τόσο άγαρμπα την αισθητική μας!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μ΄ αρέσει ο Μουράτος και καλά λέει. Δεν χρειάζεται να βρίσκουμε σε όλα το αρνητικό. Καλή Σαρακοστή

Ανώνυμος είπε...

Ο Μουράτος τα λέει έτσι γιατί είναι Μουράτος. Και εδώ που τα λέμε μια χαρά τα λέει και ούτε και αυτός δεν συμφωνεί με τα όσα λέει ο Λαζόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο Μουράτος αγαπητοί συνοδοιπόροι?

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Ενα είναι βέβαιο:
Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Σαλογραία μάλλον θα ονειρεύεσαι...
ΧΑχαχαχαχαχαχαχα...
Τον Λαζόπουλο τον ρώτησες;

Ανώνυμος είπε...

τωρα αυτο ειναι προφητεία??

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί με τις παρεμβάσεις τους αυτοεξευτελίζονται.Αν έχουν ουσιώδη αντιρρητικό λόγο στα καταγγελόμενα ας τον καταθέσουν!Ειδάλλως ας σιωπήσουν.Το θέμα που θίχτηκε είναι σοβαρό.Δεν μπορούν να το ρίχνουν στην πλάκα!