Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Κατασκήνωση Χριστιανικής Ενώσεως Αιγίου στο Πυργάκι


Κατασκήνωση Χριστιανικής Ενώσεως Αιγίου στο Πυργάκι


































5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τάσο στο Αγρίνιο πήγες, στο Αίγιο πήγες, στην Άγκυρα πότε θα πας; Τόσα χρόνια αρχηγός και επόπτης και δεν πήγες επίσκεψη ακόμη. Αν δεν κάνω λάθος είσαι και στο συμβούλιο της κατασκήνωσης. Κάνε και δίπλα μια επίσκεψη και άσε τις δημόσιες σχέσεις. Εκτός και θες να κατεβείς ως υποψήφιος περιφερειάρχης και ψάχνεις παντού ψηφοφόρους.

Ανώνυμος είπε...

Αναστάσιε, ευχαριστούμε για τις φωτό του Αιγίου! Μια κατασκήνωση που μας θυμίζει πολλά και μας συγκινεί πολύ... Στις φωτό βλέπουμε και ιστορικά πρόσωπα για το Αίγιο (π.χ: κος Σωτηρόπουλος, κα Κούσουλα κλπ.) Αυτοί κράτησαν και κρατούν την Κατασκήνωση και τα παιδιά. Εύγε τους!!! Τους ευχαριστούμε!!!
Άλλη μια Κατασκήνωση αναστημένη από τη φωτιά...!

Αναστάσιος είπε...

8:16. Η Κατασκήνωση του Αιγίου συγκινεί και εμένα. Επί δύο έτη ήμουν αρχηγός και έχω τις καλλίτερες των αναμνήσεων τόσο από τους κατασκηνωτές, όσο και από τους συνεργάτες. Τα δύο πρόσωπα που αναφέρεις τολμώ να πω ότι είναι «η Κατασκήνωση». Η προσφορά τους μεγίστη. Προσφέρουν την διακονία τους με πνεύμα που μας μεταφέρει στους πιστούς των Πράξεων των Αποστόλων. Ο Θεός να του δίνει υγεία και δύναμη ώστε επί έτη να πρωτοστατούν στο χριστιανικό έργο της κατασκηνώσεως του Αιγίου.

Unknown είπε...

μπραβο ανασταση....ειμουν εκει τοτε...με την ομαδα των σταυρωφορων...τελεια περασαμε

Ανώνυμος είπε...

είναι κατασκήνωση αρρένων;