Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

2.500 Ευρώ για να παρουσιάσει, ο αδελφός του Πρωθυπουργού, το συγγραφικό του έργο στο Μόλυβο Λέσβου!

Πηγή: LesvosNews.netΜε απόφασή της η Υφυπουργός Ελπίδα Τσουρή εγκρίνει δαπάνη 2.500 Ευρώ ώστε να παρουσιάσει ο αδελφός του Πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου το συγγραφικό του έργο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μόλυβο στις 2/06/2011.
Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η δαπάνη  έχει ωραίο περιτύλιγμα …. «στο πλαίσιο του προγράμματος των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και του Πανεπιστημίου του Southern Maine, στην οποία ο κ. Ν.Παπανδρέου θα παρουσιάσει το συγγραφικό του έργο, κατόπιν προσκλήσεως από το παραπάνω Πανεπιστήμιο.»
Προσέξτε τώρα πως τεκμηριώνεται η παρουσία του Νίκου Παπανδρέου στη Λέσβο:
«Την ανάγκη προβολής του ποιητικού και συγγραφικού πλούτου του Αιγαίου και ειδικότερα της Λέσβου από τους αρχαιότατους χρόνους μέχρι σήμερα»
Αλήθεια ο Νίκος Παπανδρέου είναι συγγραφέας του Αιγαίου; Έχει καμία σχέση με τα λεσβιακά γράμματα;
Ας δούμε τι περιλαμβάνεται στο ποσό των 2.500 ευρώ:
“Εγκρίνουμε τη διάθεση πίστωσης μέχρι του ποσού των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500,00€) συμπεριλαμβανομένου και του νόμιμου ΦΠΑ, για την κάλυψη δαπανών μετακίνησης και διαμονής του κ.Ν.Παπανδρέου, ηχητικής κάλυψης, βιντεοκάλυψης, παράθεσης μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα από γυναικείο συνεταιρισμό, ανθοστολισμό της συνεδριακής αίθουσας και λοιπών εξόδων, που θα απαιτηθούν για την εκδήλωση.”
Μέχρι ανθοστολισμό…..!!!! Νιώθεις λίγο ηλίθιος αγαπητέ αναγνώστη ; Νιώθεις θυμό ;
Και για να μην θυμώσεις αγαπητέ αναγνώστη μάθαμε ότι ο Νίκος Παπανδρέου θα μας κάνει σκόντο…θα πληρώσει μόνος του τα εισιτήρια και έτσι θα γλιτώσουμε μερικά ευρώ!!!!
download την απόφαση  αρχείο pdf  : 4ΑΘΔΥ-ΕΛ-signed
Κλικ στη φώτο για να δείτε τα επίμαχα σημεία:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελέω αδελφού έγινε κι΄ο Νικολάκης συγγραφέας!

Ήθελε ναρθει καί στην Πάτρα παλαιότερα να βάλει υπψηφιότητα έχοντας σίγουρη θέση, πάλι ελέω αδελφού, αλλά επειδή θα την πλήρωνε την νύφη κάποιος άλλος βουλευτής πού θα τον "απόσυραν" τόν πρόγκηξαν καί ησύχασε!

Πρός το παρόν ίσως...

Καί είναι καί δεδηλωμένος Άθεος ο μικρός...

O tempora, o mores ! τί άλλο θα δούμε απ΄ αυτή την οικογένεια πού χαντάκωσε την Ελλάδα !

Κουτσομπολιά θα μού πείτε αλλά καλό είναι να ξέρουμε, μιά καί "τα δημοσίως πραττόμενα πρέπει καί δημοσίως να λέγονται καί να ελέγχονται ίνα φόβον έχωσιν καί οί υπόλοιποι..." ότι ο λαός ξέρει καί τούς πήρε είδηση...

Aγανακτισμένος