Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Εκδήλωση για το Θεοβάδιστο Όρος Σινά στον Ι. Ν. Αγίας Μαρίνης Πατρών

Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 6 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Πατρών η πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη  θα παρουσιάσει μέσα από ποιήματα και τραγούδια «Το Θεοβάδιστο Όρος Σινά» και το μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης
Θα ψάλει ο πρωτοπρεσβύτερος Νεκτάριος Δημητριάδης.  

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και ποιος θα χορέψει; μήπως η Σαλώμη; Ε ρε ξύλο που χρειάζεται!
γδμ

Ανώνυμος είπε...

«χρειάζεται» αλλά σε ποιόν;
Καλό θα είναι οι επιθέσεις σου να είναι σε «ήπιους τόνους».
Σε εκθέτουν.
πντ

Ανώνυμος είπε...

Πού είδες το κακό γδμ και ρίχνεις τα ποτισμένα «χολή» βέλη σου;

Ανώνυμος είπε...

Η ζήλεια μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένα συναίσθημα που εμφανίζεται, όταν ένα άτομο υστερεί απέναντι σε κάποιο άλλο,από πλευράς ικανοτήτων, η ταλέντου,ή επιθυμεί διακαώς κάτι που κάποιος άλλος έχει στην κατοχή του.. Σ'αυτή την περίπτωση η ζήλεια εκδηλώνεται ως η επιμονή του ανθρώπου, να αποκτήσει κάτι που έχει ο συνάνθρωπος του, η αν δε μπορεί να το αποκτήσει ο ίδιος, εύχεται (και συνήθως προσπαθεί να καταφέρει) να μην το έχει ούτε ο συνάνθρωπος του. Το συναίσθημα αυτό αρκετά συχνά αγγίζει τα όρια της εμμονής. Πρόσεχε τα παθήματα δεν σου έγιναν μαθήματα.
Που είναι ο γδμ που γνώριζα;

Ανώνυμος είπε...

Αφού σήμερα δεν υπάρχει Σαλώμη ας χορέψει ο κ. Γιώργος ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο για να του φύγει ο καημός!!!

Ανώνυμος είπε...

για κ. γδμ

Τίς δώσει μοι επί στόμα μου φυλακήν
και επί των χειλέων μου σφραγίδα πανούργον
ίνα μη πέσω απ' αυτής
και η γλώσσα μου απολέση με;

Σοφία Σειράχ ΚΒ΄ 27

Ανώνυμος είπε...

τι ωραίο που είναι να σχολιάζεις, να επιτιμάς ή να συμβουλεύεις ανωνύμως!!!!
και επί τη ευκαιρία, ποια παθήματα εννοείς;
γδμ

Ανώνυμος είπε...

Ο ιερός ναός έχει ως αποκλειστική και μοναδική χρήση την τέλεση των ιερών ακολουθιών (και την κατήχηση)-όλα τα άλλα είναι πολύ απλά ΒΕΒΉΛΩΣΗ.(π.χ...προβολές σε οθόνη μπροστά στην ωραία πύλη, θεατρινισμοί, στολισμοί του εσωτερικού του ναού με σημαίες κατά τις εθνικές επετείους,,,,κηρύγματα με καθαρά εθνικό περιεχόμενο λαικίστικης εκφοράς πολιτικού λόγου).Έχουμε ξεχάσει ότι η θεία λειτουργία είναι το μοναδικό έργο της Εκκλησίας εντός του ναού και το κήρυγμα έχει άμεση και απόλυτη σχέση με την πίστη και μόνο, την σώζουσα πίστη του Χριστού.
αναρχοχριστιανός

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίστε άγιοι πατέρες το ποιμαντικό σας έργο. Σήμερα το βράδυ θα δοθεί η απάντηση σε αυτούς που θέλουν μόνο το ναό για το Κύριε Ελέησον χωρίς ποιμαντική, χωρίς κατηχητικά, χωρίς πνευματική δράση. Ο πιστός Λαός θέλει ελευθέρα και ζώσα Εκκλησία.