Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Νέο Βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων "Ο ΣΩΤΗΡ" στην Πάτρα

 Η Αδελφότης Θεολόγων "Ο ΣΩΤΗΡ" στην προσπάθειά της να διαδοθεί ο ζωοποιός λόγος του Θεού και να φθάσει στα χέρια του λαού γνήσιος και ανόθευτος, όπως τον κηρύσσει η Αγία Ορθόδοξος Εκκλησία μας, προβαίνει στην έκδοση βιβλίων και περιοδικών τα οποία διαθέτει μέσα από τα βιβλιοπωλεία που διατηρεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ένα καινούργιο βιβλιοπωλείο δημιούργησε στην καρδιά της Πάτρας (Γούναρη 45) διπλά στο παλιό.

Οι Εκδόσεις «ΣΩΤΗΡ» έβαλαν στόχο και κατάφεραν φτιάξουν ένα σύγχρονο κατάστημα που να μπορεί να δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση με το Ορθόδοξο αναγνωστικό κοινό που αγαπά το καλό βιβλίο.

Η νέα εμφάνιση του βιβλιοπωλείου από ξύλο στα ράφια και το απαλό χρώμα στον τοίχο, δίνει την αίσθηση οικειότητας, άνεσης και χαλαρότητας στους πελάτες. Ο κρυφός λειτουργικός φωτισμός στα ράφια τονίζει τα εξώφυλλα των βιβλίων και τα κάνει περισσότερο ελκυστικά.

Η προσπάθεια των υπευθύνων για ένα νέο και άνετο βιβλιοπωλείο, προσανατολισμένο στην χαλαρή ατμόσφαιρα και στην εξυπηρέτηση του πελάτη, έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Οι εκδόσεις «Ο ΣΩΤΗΡ» στην Πάτρα
μας περιμένουν στην διεύθυνση:
Γούναρη 45, 262 21 Πάτρα
Τηλ: 2610278993
















5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικο να είναι και να διαδίδει το λόγο του Θεού.
Από την Κύπρο σεβάσματα στον υπεύθυνο.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους καιρός ήταν.
Η ανακαίνιση στο διπλανό κατάστημα του έδωσε νέα όψη.
Τώρα χαίρεσαι να μπαίνεις μέσα.
Είναι στολίδι που μας χαροποίησε αυτή η αναδημιουργία.
Συγχαρητήρια στους κυρίους Θεοδωρόπουλο και Ξάνθη.

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβουν την τεράστια διαφορά έπρεπε κ. Αναστάσιε να βάλεις και μια φωτό του παλιού. Το νέο αυτό κατάστημα είναι καλοφτιαγμένο. Τώρα νιώθεις όπως λες και εσύ άνεση όταν ψάχνεις να βρεις κάποιο βιβλίο.
Γ.

Ανώνυμος είπε...

Τα βιβλία είναι καλά τώρα όμως είναι πολυτέλεια να πάρεις ένα βιβλίο. Η ενεργεία μας κτυπά από παντού και δεν επιτρέπει την πολυτέλεια αγοράς βιβλίου έστω και του Σωτήρα που είναι φτηνά.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο και άνετο φαίνεται.Δυστυχώς όμως έχουν ακριβήνει όχι μόνον τα βιβλία αλλά και άλλα εκκλησιαστικά είδη εν λόγω κρίσης.