Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Πιπιλή: Έξω οι Άγιοι από τις στάσεις

Να αφαιρεθούν τα ονόματα Αγίων και εκκλησιών από τις στάσεις των τρόλεϊ, του Τραμ και του Μετρό ζήτησε η Φωτεινή Πιπιλή από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε γιατί, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης: «Την περασμένη φορά έμπλεξα τους Αγίους και αντί να πάω στον Άγιο Αντώνιο, βρέθηκα στον Άγιο Δημήτριο».
«Γιατί να μην δοθεί το όνομα του Αντώνη Τρίτση σε μια από τις στάσεις ή ονόματα επιφανών Ελλήνων που δόξασαν την χώρα. Γιατί να μην προσθέσουμε, είπε, στη στάση "Μέγαρο Μουσικής" και το "Μαρία Κάλλας"», διερωτήθηκε και ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος συμφώνησε.
Πηγή:enikos.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν μπερδεύεται τόσο εύκολα η Βουλευτίνα αυτή τότε κάκιστα είναι στην Βουλή. Να παραιτηθεί διότι βλαμμένοι στο μυαλό δεν χρειάζονται. τώρα κατάλαβα πως ψήφισε το μεσοπρόθεσμο (μνημόνιο 3) μπερδεύτηκε η άμυαλη Πιπιλή.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το επίπεδο των εκλεγμένων στο κοινοβούλιο. Επιπέδου μέτριου χωρίς προβιβασμό. Γιαυτό τα πάντα παραμένουν στάσιμα με τάσεις υποβιβασμού στην Ψωροκώσταινα.

Ανώνυμος είπε...

Γέλασα με τα όσα είπε η αξιότιμη Βουλευτίνα Πιπιλή και ο εξοχότατος υπουργός Περιβάλλοντος (δεν γνωρίζω ποιος είναι) αυτός.
Μετά όμως έκλαψα γιατί πιπιλίζουν λόγια που μόνο τα νήπια θα έλεγαν στην εποχή του 1950.
Και όμως μας Κυβερνούν.
Εκεί που οι καπετάνιοι κρεμούσαν τα όπλα τώρα η γυφτουριά βάζει τα νταούλια.
Τι κατάντια Θεέ μου!!!
Νικόλαος Αποστολόπουλος
Γιαννιτσά

Ανώνυμος είπε...

Δεν με ξενίζει το Πιπίλειο ήθος!
Βρέθηκα το 1998-99 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή Αττικής συνοδεύοντας τον αείμνηστο Δρυινουπόλεως Σεβαστιανό στη (μοναδική) συνέντευξη που έδωσε στο δημοσιογράφο -τότε- Π. Παναγιωτόπουλο.
Περιμένοντας σε κάποιο γραφείο, ακούστηκε από διπλανή αίθουσα η αξιότιμη βουλευτής να βρίζει με τις πλέον χυδαίες εκφράσεις.
Ντράπηκα φοβερά και θυμάμαι τον αείμνηστο Σεβαστιανό που κοκκίνησε και κατέβασε το κεφάλι σιωπών ...

Ασφαλώς είναι θέμα αγωγής και παιδείας της. Το μεγαλύτερο όμως κατάντημα είναι ότι αυτό το ήθος ο λαός το έβαλε στη Βουλή.
π. ΑΚΓ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το επίπεδο γνώσης των πολιτικών μας. Η βλάχα από την Φιγαλία μπερδεύεται στις στάσεις της Αθήνας. Να γυρίσει στο χωριό της για να νιώθει άνετα. Τόσα χρόνια στην Αθήνα και δεν έμαθε…. Είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιοι που είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν. Που είναι οι ΠΙΣΤΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

Την στάση που μπερδεύτηκε η κ. Φωτεινή Πιπιλή πρώην δημοσιογράφος να την ονομάσουν ΤΩΡΑ «Στάση Φωτεινής Πιπιλή» για να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι της ποια ψηφίσαν

Ανώνυμος είπε...


ΠΑΕΙ ΚΙ΄ ΑΥΤΗ Η ΚΑΥΜΕΝΗ, ΖΟΥΡΛΑΘΗΚΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΗ "ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ" ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΛΛΥΜΕΝΟΥΣ...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΤΑΚΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ...

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΙΠΙΛΗ ΚΑΙ ΟΙ...ΠΙΠΙΛΙΕΣ ΤΗΣ...

takis

Ανώνυμος είπε...

Καλή ιδέα. Υπάρχουν προσωπικότητες που έχουν άμεση σχέση με την Ελλάδα και όχι με άγιους που δεν πάτησαν το πόδι τους εδώ. Να αλλάξουν όλα όπως η Φιλοθέη που ευτυχώς δεν προηγείται το Αγία Φιλοθέη.

Ανώνυμος είπε...

Aνώνυμε 1:08.
Έχεις δίκιο. Η αγία Φιλοθέη δεν πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα, γιαυτό ευτυχώς, όπως γράφεις, δεν προηγείται το "Αγία" !!!
Γιατί άλλωστε να μη μοιάσουμε στην Αλβανία του Ενβέρη, ο οποίος τους Αγίους Σαράντα τους μετονόμασε σε "Σαράντα" ;