Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ... για την Χ.Φ.Δ. Πατρών

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ηµέρα 13 Νοεµβρίου, για τη Χ.Φ.Δ. Πατρών. 60 Φοιτητές παρακολούθησαν με ευλάβεια την ακολουθία του Εσπερινού, παραµονή της εορτής του Αγίου Αποστόλου Φιλίππου, μέσα στο κατανυκτικό χώρο της κατακόµβης του Αγίου Σεβαστιανού της Χριστιανικής Εστίας Πατρών. Την ιερά ακολουθία τέλεσε ο σεβαστός π. Σωτήριος Τσάφος, ενώ τον χορό των ιεροΨαλτών στοίχησαν νέοι της Χ. Εστίας. Στα παιδιά µίλησε ο π. Γεώργιος Τζεφριός, σχετικά µε τη ζωή αλλά και τα γραΦόµενα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόµου, µια και ο εσπερινός συνέπεσε µε την ηµέρα της µνήµης του. Κατόπιν τα µέλη της Χ.Φ.Δ. δεξιώθηκαν σε παρακείµενο χώρο, µέσα σε πνεύµα αδελφοσύνης, αγάπης και χριστιανικής χαράς. Τραγούδησαν και ευχόµενοι καλή Σαρακοστή, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόµενη Τρίτη. Ο Θεός να τους ευλογεί!

Φωτογραφίες Νίκος Νικολόπουλος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να ευλογεί όλα αυτά τα καλά παιδιά που δίνουν στην σημερινή δύσκολη εποχή τον πνευματικό τους αγώνα. Αυτές οι ευκαιρίες συνδέουν περισσότερο τα παιδιά μας. οι υπεύθυνοι με τους συνεργάτες τους κουράστηκαν. Τα παιδιά όμως πήραν πολλά. καλή σαρακοστή.

Ανώνυμος είπε...

οι φωτό από την κατακόμβη λένε πολλά.

Ανώνυμος είπε...

μακάρι κάθε Τρίτη να είναι διαφορετική για να υπάρχει εναλλαγή και ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΧΦΔ

Ανώνυμος είπε...

Κάθε συνάντηση στην Δράση είναι κάτι το διαφορετικό. Μόνο ωφέλεια έχεις.

Ανώνυμος είπε...

Πατήρ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΣΑΦΟΣ!!!
Αυτός ο άνθρωπος.....!!
Πόσοι από μας δεν του χρωστάμε τόσα πολλά??
Πάντα στο ύψος των περιστάσεων! Ανυποχώρητος!! Ανιδιοτελής!! Σκληρός με τον εαυτό του, γεμάτος αγάπη και στοργή για το παιδί του!! Αυστηρός και Δίκαιος!! Ποτέ δεν έβαλε νερό στο κρασί του για να αρέσει!! ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ! ΑΝΔΡΑΣ!! ΠΑΛΙΚΆΡΙ!! "Έφαγε" λάσπη! Παραμένει ΚΑΘΑΡΟΣ!! Στο τέλος αυτός έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο! Βλέπει μπροστά!
Θα καταλάβουμε το μεγαλείο του, όταν φύγει...! Δυστυχώς έτσι γίνεται με τους μεγάλους!
Να τον έχει καλά ο Θεός! Είναι ΓΝΉΣΙΟΣ λειτουργός Του.
Να έχει υγεία να συνεχίζει αυτό που κάνει! Τους καρπούς του έργου του, θα τους δει κάποτε!!
Εγώ πάντως του χρωστάω....
Τον ευχαριστώ!