Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η εορτή της 25ης Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Εστίας Πατρών με το θεατρικό έργο "ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ"

 Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Εστίας Πατρών παρουσίασε το θεατρικό τμήμα της «Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών» σε κείμενο του Δ. Φωτιάδη το έργο «Μακρυγιάννης».

Την πρώτη παράσταση ευλόγησε και τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ο οποίος απηύθυνε λόγους πατριωτικούς προς το πολυπληθές ακροατήριο. Ο Σενασμιώτατος δεν παράληψε να επαινέσει την νεότητα για την υπέροχη παρουσία της επί της σκηνής.

Την δεύτερη παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Ιωάννης Δημαράς συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Χαράλαμπο Στανίτσα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με εισαγωγή από τον εκπαιδευτικό κ. Χρήστο Αδαμόλουλο, και  την πλαισίωσε με τραγούδια και μουσική η χορωδία της Χριστιανικής Εστίας υπό την διεύθυνση της κ. Ρεγγίνας Αραβαντινού.
.








































13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αυτή η θεατρική παράσταση ήταν το κάτι άλλο. Συγχαρητήρια και στους αφανείς εργάτες των παρασκηνίων.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα πάω στις γιορτές που έχουν θεατρικό στην Εστία. Για ερασιτεχνική προσπάθεια αγγίζουν την επαγγελματική τελειότητα και σε απόδοση και σε σκηνοθεσία. Μπράβο σε όλους. Το DVD με τον Σαμουήλ υπέροχο και πάμφθηνο.

Ανώνυμος είπε...

Ένα έργο επίκαιρο.
Ένας ήρωας που είναι αναγκαίος και σήμερα.
Διάνα πέτυχε η Εστία με την παρουσίαση του συγκεκριμένο έργου.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας. Η παρουσία του λάμπρυνε την όλη εκδήλωση. Για μια ακόμη φορά απέδειξε την αγάπη του και την ευαισθησία του σε θέματα εθνικά. Τον αισθανθήκαμε για μια ακόμη φορά ΠΑΤΕΡΑ! Ο Θεός να του δίνει υγεία και δύναμη πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια παιδια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχει ξανάρθει δήμαρχος σε γιορτή 25 Μαρτίου στην Εστία ;

Ανώνυμος είπε...

Όλο το έργο ήταν ένα μάθημα για μας τους νεοέλληνες. Ο Μακρυγιάννης περιγράφει το πώς θέλει να γίνει η Πατρίδα. Εμείς σήμερα θα τον απογοητεύαμε.
Ο Σεβασμιότατος στο κλείσιμο της εορτής μίλησε στις καρδιές μας για μια Πατρίδα αντάξια των ηρωικών προγόνων μας.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως η καλύτερη όλων των εορτών! Η παρουσία του Δεσπότη καταλυτική. Οι σεβαστοί πατέρες έδωσαν και αυτοί το χρώμα τους. Ευχαριστούμε από καρδίας την Εστία γι' αυτές τις υπέροχες ευκαιρίες που μας χαρίζει...

Ανώνυμος είπε...

Εθνική ανάσα ήταν η εορταστική αυτή εθνική εκδήλωση στην Εστία. Το έργο που παρουσίασαν οι φοιτητές επίκαιρο. Έδωσε γραμμή πλεύσης και μας αναπτέρωσε το πεσμένο μας ηθικό.

Ανώνυμος είπε...

Σε όλους αξίζουν συγχαρητήρια για την παράσταση αυτή. Προσεγμένη και η παραμικρή λεπτομέρεια.

Ανώνυμος είπε...

poly wraia!!!!!! mpravo se olous!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το έργο αξίζει μεγαλύτερης προβολής. Πρέπει να το δουν και άλλοι εκτός Πατρών. Ο κόπος έγινε. Προτείνω να πάει και σε άλλες πόλεις. Το θέμα του είναι διαχρονικό και επίκαιρο.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους νέους της Χριστιανικής Εστίας Πατρών. Μέσα στα τόσα απαισιόδοξα μηνύματα αυτής της εποχής, μας δίνουν θάρρος, αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο! Εύγε!!!