Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ


6/ΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ
7-12/6-2013
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ
ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
 6932371500, 6977441614

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαρθολομαίος είναι ο Πατριάρχης του Γένους. Η παρουσία μας θα του δώσει δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για εκδρομές με βαθύτατο νόημα. Του αξίζουν συγχαρητήρια για την σκέψη αυτή. Είθε οι Πατρινοί να ανταποκριθούν. Αξίζει αυτή η προσκυνηματική αποδημία στην Πόλη την μέρα της εορτής του Πατριάρχου μας.

Ανώνυμος είπε...

Η Πάτρα είναι πάντα μπροστά. Οι Πατρινοί είναι το άλας της γης.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η Πάτρα είναι πάντα μπροστά και οι Πατρινοί το άλας της γης; Επειδή πάνε εκδρομή στο Φανάρι; Τόσο μεγάλο γεγονός είναι αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Ναι! Είναι μεγάλο το γεγονός ότι ο Μητροπολίτης μια πόλεως που έχει ως προστάτη τον Απόστολο Ανδρέα τον οποίο έχει και η Κωνσταντινούπολή πηγαίνει στην εορτή του Πατριάρχου για να του ευχηθεί.
Είναι μεγάλο γεγονός διότι δεν κάνουν το ίδιο άλλες τοπικές Εκκλησίες οι οποίες ανήκουν και στην εποπτεία της Κωνσταντινούπολής.
Η Πατρινοί ανοίγουν τον δρόμο και οι άλλοι απλά μετά ακολουθούν τα βήματα τους.

Ανώνυμος είπε...

Καλή η ευκαιρία και για χρόνια πολλά και για να γνωρίσει κάποιος το Φανάρι και την Κωνσταντινούπολη.

Ανώνυμος είπε...

Είχα πάει με την μητρόπολη στους Αγίου Τόπους. Μας συνόδευσε ο Μητροπολίτης μας και τα είχε όλα προγραμματισμένα. Τώρα ήλθε η ευκαιρία να τον ακολουθήσω και στην Κωνσταντινούπολη. Το προσκύνημα στην Κωνσταντινούπολη είναι αναγκαίο για κάθε Έλληνα.

Αληθεύοντες εν αγάπη είπε...

Να πάνε όσο περισσότεροι μπορούν στην γιορτή του Πατριάρχη Βαρθολομαίου από διάφορα σημεία της μητέρας Ελλάδας. Καλώς το αποφάσισε ο δραστήριος και πρωτοπόρος Μητροπολίτης της Πάτρας Χρυσόστομος.
Η παρουσία μας θα είναι μια απάντηση σε εκείνους που μεθοδικά προσπαθούν να μειώσουν την αίγλη του Οικουμενικού Πατριαρχείου και σε εκείνους που προσπαθούν με διαφόρους τρόπους να εξοντώσουν τον Πατριάρχη. Προ ημερών δημοσιοποιήθηκε ακόμα μια εναντίον του απόπειρα.
Η δικιά μας παρουσία θα δείξει το ενδιαφέρον μας στον Θεσμό και στο πρόσωπο. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Κανένας που μπορεί να πάει να μην απουσιάσει. Είναι ανάγκη να παραμένει ανοικτό το Φανάρι.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόγραμμα πότε θα ανακοινωθεί;