Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Κοπή της Βασιλόπιτας Κατηχητικών σχολείων της Ενορίας Αγίας Μαρίνης Πατρών

Σε όμορφη ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας σε όλες τις βαθμίδες των Κατηχητικών σχολείων της Ενορίας Αγίας Μαρίνης Πατρών. Τα παιδιά απέδωσαν με τις μελωδικές νεανικές τους φωνές επίκαιρα τραγούδια και χάρηκαν την απλή αλλά γεμάτη αγάπη εκδήλωση. 
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Γούδας







6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντα στις επάλξεις του πνευματικού αγώνα ο π. Παναγώτης Θωμάς. Και στο οικοτροφείου του Μεγάλου Βασιλείου στην Αθήνα ήταν πρωτοπόρος σε εξορμήσεις. Ήταν η δύναμη της παρέας γνήσιο παιδί του πατρός Σωτηρίου.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν καλύτερα η κοπή να γίνει σε κοινή συγκέντρωση όλων των Κατηχητικών και όχι μεμονωμένα. Δεν εξυπηρετεί την παρουσία των γονιών αυτό το αποσπασματικό.

Αναστάσιος είπε...

Αγαπητέ 4:04 μ.μ.
Νομίζω ότι οι καταλληλότεροι να σας δώσουν απάντηση στο σχόλιο σας - το οποίο δεν δημοσιεύω- είναι οι εφημέριοι του Ναού π. Παναγιώτης και π. Γεώργιος. Το τηλέφωνο του ιερού ναού είναι 2610 321131

Ανώνυμος είπε...

Τα κατηχητικά στις μικρές ηλικίες ανθούν. Όσο μεγαλώνουν οι ηλικίες υπάρχει συρρίκνωση και ακολουθούν πυραμίδα.

Ανώνυμος είπε...

Αν την Κυριακή εκκλησιαζόντουσαν όλα αυτά τα παιδιά θα ήταν η μεγαλύτερη χαρά των Αγίων Αγγέλων. Γιατί αφού πάνε στα κατηχητικά τις Κυριακές δεν πηγαίνουν Εκκλησία. το θέτω ως γενικότερο προβληματισμό.

Αληθεύοντες εν αγάπη είπε...

Πολλές φορές έχω επαινέσει αυτή την ενορία για το πλούσιο εκκλησιαστικό ενοριακό έργο το οποίο προσφέρει στους πιστούς. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά του π. Παναγιώτη αλλά από όσα έχω δει εδώ πρόκειται για κληρικού σπουδαίου με ζήλο και δυναμισμό. Αυτή την επαφή πρέπει να κρατούν οι εφημέριοι με τους ενορίτες και τα κατηχητικά. Μπράβο του. Του αξίζουν πολλά όπως και σε άλλους κληρικούς που θυσιάζονται για την ενορία