Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Πατρών

 Μέσα σε κλίμα Αναστάσιμης χαράς, τελέστηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Πατρών από τον πρεσβύτερο π. Παναγιώτη Θωμά.  Παραβρέθηκαν ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης, ο κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος Επίτιμος Πρόεδρος της ΓΕΧΑ Πατρών. Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Χριστιανικής Εστίας ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Καραγεωργόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ηλίας Σκόνδρας, ο Ταμίας και Διευθυντής της «Αγίας Σκέπης» κ. Αναστάσιος Κωστόπουλος, το μέλος κ. Χρήστος Αδαμόπουλος. Καθώς και Άρχων Ιερομνήμων του Οικουμενικού Θρόνου Δρ. Παναγιώτης Μαρτίνης και ο Δρ. Γεώργιος Ιατρού μέλος του Δ.Σ. της ΓΕΧΑ Πατρών.





























5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χριστός Ανέστη.
Πέρυσι είχα έλθει. Φέτος απουσίαζα εκτός Πατρών. Δεν απόλαυσα τον πανηγυρικό αυτό αναστάσιμο εσπερινό. Οι φωτογραφείς δεν μπορούν με κανένα τρόπο να αναπληρώσουν το κενό που νιώθω. Αυτός ο συνδυασμός του εσπερινού με την επίσκεψη αγάπης στους τροφίμους της Αγίας Σκέπης είναι υπέροχος. Εύχομαι του χρόνου να είμαι κοντά σας.
Αληθώς Ανέστη

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω έλθει αλλά και από τις φωτό βλέπω πανηγυρικό τόνο και ανθρωπιστική προσφορά. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον ιερέα που μετά την κούραση της Μ. Εβδομάδας με χαρά κάνει αυτή την ακολουθία.

Ανώνυμος είπε...

Οι κυρίες του προσωπικού λάμπουν. Να είναι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή δουλειά. Χριστός Ανέστη!!