Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Φωτογραφικό υλικό από την προσκυνηματική εκδρομή στα νησιά της Πάτμου και των Λειψών του Ι. Ν Αγίων Χαραλάμπους και Αντωνίου Κρύα Ιτεών Πατρών



Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προσκυνηματική μας εκδρομή στα νησιά της Πάτμου και των Λειψών  (21-24 Ιουλίου 2014).
Ευχαριστούμε τον Άγιο Θεό που για μια ακόμη φορά μας αξίωσε να βρεθούμε σε ιερούς τόπους και να ζήσουμε μοναδικές ευλογημένες στιγμές και εμπειρίες.
Λειτουργηθήκαμε στο Ιερό σπήλαιο της Αποκαλύψεως, τον τόπο δηλαδή όπου ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος συνέγραψε το Βιβλίο της Αποκαλύψεως. Επισκεφθήκαμε και προσκυνήσαμε την Ιερά Μονή της Αποκαλύψεως, την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, την Ιερά Μονή της Παναγίας της Κουμάνας, την Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής στη Χώρα, το Ιερό προσκύνημα του Καθίσματος του Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή Λουκάκια, τον Ιερό Ναό του Αγίου Φωκά και το Βαπτιστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Σκάλα, την Παναγία του Χάρου στους Λειψούς, ενώ απολαύσαμε τις φυσικές ομορφιές των νησιών με τις ζωηρές εικόνες τους και την ωραία θάλασσά τους.
Δοξάζουμε το Πανάγιο όνομά του Κυρίου και ευχόμαστε το ευλαβικό αυτό προσκύνημα να ενισχύει την πνευματική μας πρόοδο.
Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συμμετάσχοντες προσκυνητές, καθώς επίσης το γραφείο Ferry Center και την κ. Δέσποινα Τελώνη, για την διεκπεραίωση της εκδρομής και την άψογη συνεργασία μαζί μας.






















































































































































Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη και τη δεύτερη ημέρα της εκδρομής εδώ


Πηγή: Ι.Ν. Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου Κρύα Ιτεών Πατρών 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Ιωάννης ζωντάνεψε την ενορία.