Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Με συνείδηση ήσυχη και κούτελο καθαρό - Χαράλαμπος Γ. Στανίτσας

Με συνείδηση ήσυχη 
και κούτελο καθαρό

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει αργά και νωχελικά στο τέλος, και απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Κεφαλληνίας και δροσιζόμενος από το αεράκι του Αίνου στο χωριό μου τα Χαλιωτάτα, σκέφτηκα αρκετά αυτά που συνέβησαν στον Δήμο Πατρέων τα τελευταία 4 χρόνια.
Με μπροστάρη τον Γιάννη Δημαρά ξεκινήσαμε ενθουσιωδώς, μετά την νίκη του 2010, την οργάνωση του νέου δημοτικού σχήματος. Δυστυχώς, στην ανατολή του νέου έτους 2011 και της θητείας μας μαύρα σύννεφα συγκεντρώθηκαν. Υπέρμετρες μωροφιλοδοξίες, ασυγκράτητη και αχαλίνωτη επιθυμία κορεσμού προσωπικών συμφερόντων, συνεπικουρούμενη από μερίδα, ευτυχώς, λυσσαλέων και λιμοκτονούντων δημοσιογραφούντων, ιδιοκτητών και μέσων,  εγγενείς δυσκολίες χειρισμού δύσκολων χαρακτήρων και αντιμετώπισης κρίσεων, μάς έφεραν σε κατάσταση ενδοσκόπησης, ξεκαθαρίσματος και «ξεκατινιάσματος». Και ενώ οι δημότες ανέμεναν από μια νέα, ανεξάρτητη και αδέσμευτη δημοτική αρχή να δημιουργήσει και να παρουσιάσει έργο, εμείς σπαρασσόμασταν από έριδες και διαγραφές.
Όταν, μετά τις διαγραφές, άλλες δίκαιες, άλλες βεβιασμένες,  η εναπομείνασα δημοτική αρχή του Γιάννη Δημαρά, υπό το δυσβάσταχτο βάρος των προβλημάτων άρχισε να «δένει» και να γίνεται δημοτική ομάδα, τα δεδομένα άλλαξαν.

Σημαντικά θέματα της Πάτρας  άρχισαν να βρίσκουν λύση. Οικονομική εξυγίανση ενός κατεστραμμένου από την σπάταλη και υπερφίαλη άσκηση εξουσίας του προηγούμενου δημάρχου που το μόνο σχεδόν που μας άφησε ήταν δυο τετράγωνα πεζοδρόμησης και μερικές δεκάδες εκατομμυρίων χρέη, διοικητική αναδιάρθρωση της δημοτικής μηχανής με νέο οργανισμό –ΟΕΥ- και παροχή εμπιστοσύνης στους σχεδόν μέχρι τότε ευνουχισμένους Διευθυντές και Τμηματάρχες, αποκοπή από την παγιωμένη συνδιοίκηση με μερίδα εργατοπατέρων, κατασκευή αποχετευτικού δικτύου της Ηρώων Πολυτεχνείου και του Καστελοκάμπου, Ρίου, Αγίου Βασιλείου άνω των 90 χλμ, λειτουργία του προαστιακού τη καθοριστική συμβολή του Δήμου, άνευ του οποίου δεν θα λειτουργούσε,  απεμπλοκή και επιτάχυνση ένταξης και τελικώς εκτέλεσης με γοργούς ρυθμούς  της διάνοιξης οδού Κανακάρη και ανάπλασης των περιοχών Γούβα-Καβουκάκι-Βλατερό-Δασύλλιο, παρά τις πασιφανέστατες προσπάθειες κωλυσιεργίας ή και ακύρωσης  από την πλευρά της Περιφέρειας, ανέγερση νέων δημοτικών σχολείων και ξενώνα των «Μαχητών», πολλαπλασιασμό των κοινωνικών δομών του Δήμου-κοινωνικό ιατρείο, φαρμακείο και παντοπωλείο, δημοτικά ιατρεία και πολυιατρείο ,ιματιοθήκη, δημοτικό συσσίτιο κλπ, μηχανοργάνωση και εξυγίανση όλων των σχολικών επιτροπών και τελικά συγχώνευση σε δυο με αποτέλεσμα την άρτια  και δίκαιη κατανομή των κονδυλίων, εξορθολογισμός και βελτιστοποίηση λειτουργίας του τομέα καθαριότητας,      κατασκευή νέων πλατειών και δημιουργίας χώρων πρασίνου αποκλειστικά από τις υπηρεσίες αυτεπιστασίας και πολλά άλλα.
Ήταν όμως αυτά αρκετά ; Θα μπορούσαν να έχουν γίνει περισσότερα ; Ενδεχομένως να μην ήταν τα αναμενόμενα, ίσως όμως θα ήταν σχετικά ικανοποιητικά αν συνυπολογιστεί η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης κατά 80 %, ο υπερδιπλασιασμός της έκτασης του νέου καλλικρατικού δήμου και η ενσκύψασα οικονομική κρίση. Μια κρίση η οποία, ενώ ξεκάθαρα μείωσε τις οικογενειακές αποδοχές και υποβίβασε  και άλλαξε τον τρόπο ζωής μας, τουναντίον δεν χαμήλωσε τις απαιτήσεις των πολιτών από την μεγαλύτερη οικογένεια μας δηλ.τον δήμο, που μαστίζονταν από τα ίδια ακριβώς προσωπικά μας προβλήματα ή και ακόμα μεγαλύτερα.
Στις εκλογές του 2014 η παρούσα δημοτική αρχή δεν κατάφερε να πείσει την κοινή γνώμη, η οποία, ευτυχώς, έστειλε με θορυβώδες ράπισμα στην αντιπολίτευση την παράταξη Χριστόπουλου και τα οικονομικονυχτερινοκατασκευαστικά συμφέροντα και τινες νεοεκλεγέντες συμβούλους  που, πριν προλάβουν να ορκιστούν, κυκλοφορούν ήδη με ύφος εκατό καρδιναλίων και ωσάν να έχουν πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα, αλλά και την παράταξη Πελετίδη στην εξουσία.
Ο νέος Δήμαρχος έχει στην διάθεσή του το ακριβώς αντίθετο απ’ ότι ειχαμε εμείς, δηλ. δήμο ξεχρεωμένο, χωρίς καμία αμφισβήτηση,  με πλεόνασμα στα ταμεία 6.000.000 ευρώ, καλά οργανωμένο και νοικοκυρεμένο, δρομολογημένα και υπό εκτέλεση έργα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και προπάντων την απερχόμενη δημοτική αρχή δίπλα του για την παροχή οποιασδήποτε βοηθείας.
Με την συνείδησή μας ήσυχη και το κούτελό μας καθαρό, ο Γιάννης Δημαράς και εμείς που δίπλα του μάθαμε πολλά, παραδίδουμε την σκυτάλη στον επόμενο Δήμαρχο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και γερό στομάχι!  

Χαράλαμπος Γ. Στανίτσας

Αντιδήμαρχος Διοίκησης κ’ Επικοινωνίας

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε τίμησα με την ψήφο μου και με τίμησες κ. Στανίτσα με την άμεπτη διοίκηση σου ως Αντιδήμαρχος. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και με σπουδαίο έργο.

Ανώνυμος είπε...

Το σπουδαίο έργο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής όπως πάντα δεν το αξιολόγησαν σωστά οι δημότες της Πάτρας. Τώρα που η παράταξη Δημαρά άρχισε να αποδίδει το αποτέλεσμα των εκλογών της έκοψαν την φόρα. Ο καθένας μας ας αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Η παράταξη Πελετίδη θα κριθεί στο τέλος.
Δεν μας είσαι άγνωστος Χαράλαμπε ελπίζαμε σε εσένα. Οι ελπίδες επαληθεύτηκαν. Ο κ. Δημαράς σου εμπιστεύτηκε Αντιδημαρχίες. Από όπου πέρασες άφησες έργο. Να σε έχει ο Θεός καλά και να μην σταματήσεις να προσφέρεις.
Ένας ψηφοφόρος σου.

Ανώνυμος είπε...

Προετοιμάσου στις επόμενες εκλογές να είσαι υποψήφιος δήμαρχος.
Πέρασες τις εξετάσεις στην θητεία σου ως αντιδήμαρχος με άριστα.

Ανώνυμος είπε...

Καλή η αυτοκριτική και ο απολογισμός. Δίκιο έχεις. Καλό θα ήταν να συνέχιζες τώρα που έμαθες να προσφέρεις. Κανένας δεν πάει χαμένος. Το κακό με τον νέο Δήμαρχο είναι ότι ως άνθρωπος είναι και αυτός έντιμος αλλά είναι και όπως άκουσα θα παραμείνει κομματικός. Η δικιά σας παρέα πέρασε από συμπληγάδες είχε απώλειες αλλά μπόρεσε στο τέλος να εναρμονιστεί παρόλες τις διαφορές. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι κομματικές πειθαρχίες σε θέματα που πρέπει ο καθένας να εκφράζει τον εαυτό του και τους ψηφοφόρους του. Ο κομματισμός και τα μάλιστα κύριε αρχηγέ μας οδήγησαν ως εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Δέχομαι τα όσα γράφεις. Δεν θα φέρω καμία αντίρρηση ότι έγιναν «θαύματα» με τα δεδομένα που υπήρξαν. Για μένα τον δημότη δεν είδα καμία διαφορά στην καθημερινότητά στην γειτονία μου. Οι κάδοι βρώμικοι. Η πλατεία εγκαταλειμμένη. Οι εστίες μόλυνσης πολλές.
Στο κέντρο βρωμιά και διπλοπαρκαρίσματα. Στο παραλιακό μέτωπο μηδέν. Στα πεζοδρόμια το έλα να δεις από τα πλακάκια που χοροπηδούσαν. Η Δημητρίου Γούναρη απροσπέλαστη. Η Π.Π. Γερμανού για κλάματα.
Δεν είδα κάτι. Στην τελική και αυτό το περίσσευμα χρημάτων δεν με ενδιαφέρει. Θα προτιμούσα να το δω σε έργα.

Ανώνυμος είπε...

Σας είχα στο Αρσάκειο. Αν σας βαθμολογούσα ως καθηγητή θα σας έβαζα 20. Χαίρομαι που θα μεταλαμπαδεύσετε τις φιλολογικές -και όχι μόνο- γνώσεις σας σε άλλα παιδιά όπως τότε σε μένα.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι μια ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Άμεμπτος και ακέραιος.
Η Μαιζώνος χάνει έναν από τους καλούς και εργατικούς δημοτικούς συμβούλους και αντιδήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, πολλά μπράβο στον απερχόμενο ανριδήμαρχο.
Κάτι μου λέει μέσα μου ότι θα τον ξανα δούμε στο προσκήνιο, κάποτε.
Άφησες καλό όνομα και αυτό θα σε ακολουθεί.
Καλή επάνοδο.

Ανώνυμος είπε...

Προσυπογράφω τον Ανωνυμο των 8.10 π.μ. Ωραιο το νοικοκυρεμα, εισαι έντιμος ναι ΟΚ αλλα....
Αλλά δε φτάνουν αυτα Χαράλαμπε...ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ!
Σαν να μην υπηρχατε 4 χρόνια...
Σαν να μην υπήρχε Δήμαρχος στην πόλη...
Τελικά αποδειχτήκατε κατώτεροι των προσδοκιών μας

ένας ψηφοφόρος σου

Ανώνυμος είπε...

Μην είμαστε υπερβολικοί. Στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη οι Δήμαρχοι πήραν από τον κόσμο και 2η ευκαιρία. Στην τηλεόραση είχα ακούσει τον κ. Καμίνη να ομολόγει δεν έκανα κανένα έργο. Ζητούσε χρόνο για να κάνει πραγματικότητα αυτά που ξεκίνησε. Εδώ στην Πάτρα εμείς δεν δώσαμε ευκαιρία. Είμαστε άξιοι της επιλογής μας με την ψήφο μας υπογράψαμε το πισωγύρισμα.

Ανώνυμος είπε...

Το έργο του Γιάννη Δημαρά θα φανεί σύντομα. Κυριακή κοντογιορτή.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά τι να σου κάνει ένας αντιδήμαρχος για όλα τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρθηκε ο ανώνυμος 5:12, ένας κούκος δεν φέρνει την 'άνοιξη.
Ο κ.Στανίτσας πιστεύω ήταν ο σωστός άνθρωπος σε λάθος παράταξη και κύρίως σελάθος χρονική συγκηρία.
Πάντως η Πάτρα με τον Χαράλαμπο στανίτσας μπορεί μια μέρα να λάμψει.Θυμήσου αυτή την φράση μου κ.Στανίτσα!!!

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΣΤΑΝΙΤΣΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕ ΒΓΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ... ΔΕ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ , ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΟΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Τ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΒΛΕΜΜΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ...ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ Σ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ...
ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΑΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕς ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗς ΕΚΚΛΗΣΙΑς... ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕ....

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπάμπης γούσταρε αυτό που έκανε..Δεν είχε προσωπικό όφελος, γι'αυτό και τα έδινε όλα και τους "έδινε όλους" τους συμφεροντολόγους κομματατζήδες..
Να είσαι καλα. Ειδα απο κοντα τον αγώνα σου και σε παραδέχομαι, είχες κότσια αλλά η σημερινή ελληνική κοινωνία ή θα λαϊκέυει και θα κάνει παράπονα του τυπου: η λαμπα στη γειτονιά μου ειναι καμμένη, αρα δεν σε ψηφίζω ή θελω δουλεια, μου λείπουν λεφτά, δεν μου δίνεις δεν σε ψηφίζω...
Αμα αλλάξουμε , τοτε θα εκτιμήσουμε ανιδιοτελείς προσωπικόττες σαν τον Μπαμπη, αλλα φοβαμαι πως θα είναι αργά...

Ανώνυμος είπε...

Τον ψήφισα την πρώτη φορά.
Τον ψήφισα πρόσφατα.
Θα τον ξαναψηφίσω όποτε και όπου θέσει υποψηφιότητα.
Ο Χαράλαμπος Στανίτσας έχει αξία.

Ανώνυμος είπε...

Για λίγο καιρό θα ξεκουραστείς και θα προσφέρεις πλέον περισσότερα με την εμπειρία που θα ωριμάσει καλύτερα για κάποιο χρονικό διάστημα μακριά όχι από την ενεργό πολιτική αλλά από την διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Έδωσες νικηφόρες μάχες. Στενοχωρήθηκα που δεν θα με αντιπροσωπεύσεις στον νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Μην σταματήσεις συνέχυσε με έλεγχο και προτάσεις. Έχεις γερό και δημιουργικό μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως χάθηκε κάπου στο δρόμο ρε παιδιά κανένα φωτοστέφανο και το ψάχνουμε?...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Στανίτσα στο κείμενό σου παρουσιάζεις τα αρνητικά και τα θετικά. Δεν είναι εύκολο να κάνεις κριτική στα αρνητικά. Εσύ ξεκίνησες με αυτά. Με κέρδισες γιατί έχεις το θάρρος της γνώμης αν και γνωρίζεις ότι θα δημιουργήσεις εχθρότητες. Ανθρώποις όπως εσύ είναι αναγκαίοι για την κοινωνία. Σε συγχαίρω.

Ανώνυμος είπε...

Άκαιρη δημοσίευση σε λάθος μπλογκ!
Αναστάσιε αποφάσισε επιτέλους τί στο καλό μλπογκ είναι αυτό!
Μπορεί να σου αρέσει να γίνεται ντόρος με τις δημοσιεύσεις που αφορούν την πολιτική (όπως θυμάμαι παλαιότερα με τα 2 πρώην μεγάλα κόμματα) ή την αυτοδιοίκηση (όπως τώρα), δεν έχουν καμία όμως σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε εδώ.
Ο Χ. Στανίτσας είναι ακόμα αντιδήμαρχος και δεν χρειάζεται να εκτίθεται σε τέτοια μπλογκς.
Όταν ο λαός έχει αποφασίσει, μόνο η ιστορία έχει δικαίωμα να κρίνει.

Ανώνυμος είπε...

ο λαός μίλησε

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που βγήκαν με την ψήφο του κομματικού μηχανισμού τολμούν να στα χώσουν σήμερα. Αν τον αγνοήσεις θα πεις περισσότερα από τον να τον τιμήσεις με απάντηση. Έτσι θα νιώσει ότι πέρα από τον κομματικό του σωλήνα δεν έχει καμία αξία. Εσύ όμως εξελέγης από την αγάπη μας και μόνο. Δεν σε πατρονάρισε κανένα κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χαράλαμπος Στανίτσας εξελέγη από τους φίλους του. Αυτοί που τον γνώριζαν και τον αγαπούν τον ψήφισαν. Η ψήφος μας ήταν επιλογή προσώπου. Άλλοι εξελέγησαν όχι μόνο από τους φίλους τους αλλά από βουλευτικά γραφεία και κομματικά στελέχη. Αυτού του κομματικού σωλήνα καλύτερα να μην κάνουν επιθέσεις. Τελικά οι χειρότεροι είναι ο ανταγωνισμός αυτών που κάνουν μακριούς σταυρούς και ζητούν τους σταυρούς στο ψηφοδέλτιο πάση θυσία.
Χαράλαμπε Στανίτσα να παραμείνεις αυτός που είσαι ανεξάρτητος με την άποψη της γνώμη σου και όχι του κόμματος. Εμείς θα σε στηρίξουμε όποτε θέλεις.

Ανώνυμος είπε...

Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά. Το νιώθω ίδιο και εγώ που σε ψήφησα γιατί σε έκρινα άξιο αν και υπήρχαν δεκάδες υποψήφιοι σε διαφορετικές παρατάξεις.

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική Αρχή υπό τον κ. Δημαρά μπορεί να μην έκανε μεγάλα έργα. Δεν είχε τον χρόνο ούτε και δεν την ευνόησε και η οικονομική κατολίσθηση της Ελλάδας στα χέρια της τρόικας.
Για μένα θα μείνει στην ιστορία γιατί μετά την μεταπολίτευση υπήρξε η μοναδική ακομμάτιστη παράταξη. Αυτό ήταν του σπουδαιότερο και η μεγαλύτερη προσφορά της. Την ίδια προσφορά στην Πάτρα έκανε και ο διακεκριμένος Αντιδήμαρχος Στανίτσας. Εξελέγη ακομμάτιστος και όπως δείχνει και η γραφή του παραμένει.
Τώρα θα έχουμε ξανά στον ώμο μας μια κομματική Δημοτική παράταξη. Εύχομαι η εόμενη να είναι ακομμάτιστη και αυτό να συνεχισθεί για πάντα. τα κόμματα στους Δήμους μας κομματιάζουν δεν μας ενώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Όσες φορές σας άκουσα στην τηλεόραση σας παραδέχθηκα ως ομιλητή υπέροχο.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ....... !!!!!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ.... ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ....

Ανώνυμος είπε...

Εμπάθεια χριστιανικών "κύκλων" δεν ηξερες τι θα πει Χαραλαμπέ μου. Τωρα την ένιωσες! Και μαλιστα από ανθυποψήφιους σου, γιους ιερεων, που δεν μπορεσαν ποτέ να χωνέψουν ότι εγινες εσυ Αντιδημαρχος και αυτοί τιποτα.
Μη δειλιάσεις. Προχωρα μπροστα και να μιλάς πάντα τοσο καθαρά και ντομπρα, όπως τωρα. Αν λειάνεις τον λόγο σου, τοτε θα εχει ερθει η ωρα του συσχηματισμού. Ο μη γενοιτο.

Ανώνυμος είπε...

Στο πέρασμά σου από τον Δήμο άφησες τα πεντακάθαρα αχνάρια σου. Κόσμησες με την παρουσία σου την Δημοτική Αρχή. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά.

Ανώνυμος είπε...

Τι έκανε ο φίλος σου Στανίτσας για τους τεμπέληδες δημοτικούς υπαλλήλους; http://anastasiosk.blogspot.gr/2014/08/blog-post_777.html
Τίποτα.
Τώρα με τον νέο Δήμαρχο όλα θα πάνε χειρότερα.
Η αναξιοκρατία θα κυριαρχήσει και ο κομματισμός θα επιβιώσει.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τυγχανω γνωστος του κ.Στανίτσα, σας λέω τουτο : στα χρονια της δικησ του θητείας καλεσε σε απολογία δεκάδες δημοτικούς υπαλληλους για αναξιοπρεπή συμπεριφορά , γι αμη εγκαιρη προσέλευση και για αλλους πειθαρχικούς λόγους.
Αγαπητοί φίλοι αντιλαμβανομαι το μένος τινων ή την κακία τους ναντίον του κ.Στανίτσα, αλλά θεωρώ πως είστε άδικοι. Μια συμπεριφορά δημοσιουπαλληλική που "χτίστηκε" δεκατίες πίσω, δεν μπορεί να ανατραπεί απο μια δημοτοτική αρχή και ιδιως μονο απο εναν αντιδημαρχο εν προκειμένω τον κ.Στανίτσα.
Μη γραφετε λοιπόν τετοια σχόλια διότι εκτίθεστε οι ίδιοι ως εμπαθείς και ΄δεν εκτίθεται ο κ.Στανίτσας.

Ευχαριστω
Α.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν κουραστεί 12.25 οι άχρηστοι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΠ να βάζουν σημαδούρες για τις τρύπες στους δρόμους. Δεν μπορούν να συράψουν τις αποδείξεις. Κρατούν δυνάμεις για το σκάψιμο όταν μεγαλώσουν οι τρύπες και βυθιστούν οι σημαδούρες.

Ανώνυμος είπε...

Σημασια εχει να κοιμασαι με ησυχη συνειδηση ..ο μπαμπης κοιμαται ηηησυχα...

Ανώνυμος είπε...

Σημασια εχει να κοιμασαι με ησυχη τη συνειδηση σου ...ο μπαμπης κοιμαται ησυχα...μακαρι ολοι οσοι μπαινουν στους κυκλους αυτους να βγαινουν αλοβητοι απο τη σαπιλα του συστηματος...

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι να βγαινουν αλοβητοι κι αλλοι νεοι οπως ο μπαμπης απ αυτο το σκαρτο και διεφθαρμενο συστημα γιατι προφανως οι χρονια κολλημενοι κομματικα εχουν γινει ιδιοι με αυτο..

Ανώνυμος είπε...




Το καλο ειναι οτι καποιοι λιγοι νεοι μαχονται ..και το καλυτερο ειναι οτι βγαινουν αλοβητοι απ αυτη τη μαχη.αλοιμονο σ αυτους που επειδη δε ξερουν να προσφερουν διαφορετικα σ αυτο τόπο εχουν ποιασει μια θεση...αχ αυτη η θεση



Ανώνυμος είπε...

Οι μαχες ειναι παντοτε καλες κι ακομα καλυτερες οταν βγαινεις αλοβητος απ αυτες.ο μπαμπης βγηκε αλοιμονο απ τους αιωνια επαγγελματιες πολιτικους που δεν ξερουν να προσφερουν κατι αλλο σ αυτη την "ερημη" πολη