Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Θα απουσιάσω ...


Αναχωρώ για Λάρνακα Κύπρου
και από εκεί για άλλες ευρωπαϊκές πόλεις
θα επανέλθω πρώτα ο Θεός 27 Φεβρουαρίου.
Θα υπάρχει επικοινωνία όσο και όποτε μπορώ.

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙς ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ!!!ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλο δουλειές πας Τάσο. Όλο ταξιδάκια μου είσαι. Ωπος λέμε Τάσος travel.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ.Π.ΑΝΔΡΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Mαταιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης... Ανακοίνωση πολύ πνευματική... Άλλοι να μην έχουμε να πληρώσουμε φροντιστήρια, λογαριασμούς, ν απάρουμε παπούτσια στα παιδιά κι εσείς μας μιλάτε -χωρίς ντροπή -για ευρωπαϊκές πόλεις... Χρειάζεται και λίγο τακτ...

Αναστάσιος είπε...

Προς: 11 Φεβρουαρίου 2015 - 9:32 π.μ.
Το θέμα με το μεγαλείο της Ελλάδος το προσπερνώ.
Το αν χρειάζονται οι ανακοινώσεις αυτού του είδους σε ένα blog προσωπικό, το κρίνω μόνο εγώ και όχι οι επισκέπτες μου.
Αν θέλεις να ωφεληθείς πνευματικά να κάνεις επισκέψεις σε ιστοχώρους Ιερών Μητροπόλεων κλπ. Εκεί θα βρεις αρκετό πνευματικό υλικό για τον προσωπικό σου καταρτισμό.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 12 Φεβρουαρίου 2015 - 9:35 μ.μ

Το λίγο τακτ το αφήνω στην προσωπική σου διαχείριση δεν το διαθέτω. Το όλο θέμα της ματαιότητας των ανθρωπίνων το συνειδητοποίησα όταν η καθ’ όλα πνευματική Αδελφότης «ΖΩΗ» με απέλυσε μετά από 26 χρόνια εργασίας για να προσλάβει με μειωμένο μισθό άλλο υπάλληλο. Από τότε γεύομαι την ανεργία.
Μην μου μιλάς εμένα για στέρηση. Το πώς πέρασα και περνώ το γνωρίζω εγώ. Ούτε σου δίνω το δικαίωμα να γίνεις κριτής μου. Δεν σου αξίζουν οι απολογίες. Κάνε μια βουτιά στο είναι σου καλό θα σου κάνει. Ο μακαριστός προϊστάμενός μου στο βιβλιοπωλείο της ΖΩΗΣ Κωνσταντίνος Καντζιούρας έλεγε «το κάθε προβατάκι από το ποδαράκι θα το κρεμάσουν» Μην παίρνεις εσύ τον ρόλο του Θεού άφησε κάτι και σε Αυτόν.
Τέλος το που πάω και γιατί πάω σε διάφορα μέρη είναι θέμα δικό μου δεν θα σου δώσω τον λόγο.
Καλή μετάνοια σε μένα. Καλό Τριώδιο σε σένα

Ανώνυμος είπε...

Να περνάς καλά όπου και να πας. Αυτή είναι η ευχή μου.
Για τις δύο παραπάνω απαντήσεις σε συγχαίρω.
Έχει ο καθένας την πίκρα και τις αγωνίες του. Έχει και ΄΄αδελφούς’’ που δεν έχουν να ζήσουν αλλά διαθέτουν ιντερνέτ.

Ανώνυμος είπε...

Αναστάσιε μια χαρά είσαι στο εξωτερικό. Εδώ δεν υπάρχει για κανένα προκοπή. Το μέλλον μας είναι σε χώρες κοντινές ή μακρινές. Βασίλεψε η Ελλάς. Ρίξε και εσύ μαύρη πέτρα πίσω σου και άσε τους βολεμένους να προσμένουν βοηθήματα πρόνοιας ή προσλήψεις από την κλαδική του συριζα προσεχώς. Φίλος πήγε στην Κωνσταντινούπολη και βρήκε εργασία με καλά λεφτά. Που καταντήσαμε καλύτερη και η Τουρκία από την Ελλάδα. Εδώ υπάρχει μόνο μιζέρια, ανεργία και κοιτάζει το πώς θα βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου. Το σύνθημα είναι «φεύγε και σώζου»

Ανώνυμος είπε...

O εγωισμός στο μεγαλείο του !!!! Μπράβο!!! Δεν μπορούμε να πούμε κρίσεις σ'ένα τέτοιο πρόσωπο!! Να το χαίρεστε! Όλα τα πνευματικά που γράφετε για μένα είναι ταπεινολογίες... Καλή μετάνοια... Το κρίνω εγώ... ΠΟιος είσαι εσύ;;;; Ντροπή και που το λετε... Και μπαίνετε μέλος σε χίλια δυο συμβούλια που τα κόσμησαν πνευματικοί αφανεις εργάτες,... Νόμισα ότι θα βοηθήσω... Συγγνώμη που μίλησα... Χρειάζεστε μόνο κόλακες... Από αυτούς έχετε... Δεν θ ασχοληθώ πιά... Προτιμώ την εύγλωτη σιωπή... Καλά να περνάτε στις ευρωπαϊκές πόλεις και στη Λάρνακα με τα spa... και μετά γυρίστε στην Πάτρα να μιλάτε πνευματικά εν όψη της Σαρακοστής...Και να σας βλέπουμε καμαρωτό καμαρωτό… Ντροπή ντροπή… Που καταντήσαμε οι χριστιανοί… Αυτοί σας οι λόγοι με ωφέλησαν περισσότερο απ’ όσα γράφετε στην ιστοσελίδα σας…

Ανώνυμος είπε...

Ποπό εδώ φαίνεται η ταπείνωση και η υψηλή θέση που έχει ο ιστολόγος μας.... Τα λόγια σας τ' άκούω γιατί είναι Θεού λόγια ο τρόπος της ζωής σας προς ΑΠΟΦΥΓΗ. Δε μ ενδιαφέρει να δημοσιε΄τσετε το σχόλιό μου... ¨ολοι σχολιάζονται. Εσείς τι είστε που δεν μπαίνετε σε κρίση; Θεός ή Άγιος;; Ας αναρρωτηθείτε πού πάτε και φτάνει... Θέλουν κότσια οι δημοσιεύσεις όπως λέει η καλή μου η γιαγιά

Ανώνυμος είπε...

1.24 Στο διαδίκτυο τώρα μπαίνει και η κουτσή αλεπού... Δείγμα μεγάλης ευμάρειας είναι να έχεις ίντερνετ; Δεν το είχα πιάσει έτσι το θέμα...

Αναστάσιος είπε...

Προς: 13 Φεβρουαρίου 2015 - 2:54 μ.μ

Γράψε ότι σου αρέσει.
Ρίξε λάσπη στο πρόσωπό μου.
Δεν σε φοβάμαι σου προσφέρω βήμα.
Δεν θα χαλάσω την γαλήνη την οποία αισθάνθηκα στην ιερά Αγρυπνία υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων μας από την 7η εσπερινή χθες ως την 8η πρωινή σήμερα.
Περνώ υπέροχα με συζητήσεις υψηλού πνευματικού περιεχομένου. Τώρα μόλις απολάμβανα το βιβλίο « Διονυσιάτικαι Διηγήσεις» του μακαριστού Μοναχού Λαζάρου Διονυσιάτου με θαύματα της Αγίας Δεξιάς του τιμίου Προδρόμου.
Δοξάζω τον Θεό για τη ευκαιρία αυτής της πνευματικής αποδημίας την οποία είχα ανάγκη.
Αγαπητέ μου παντού υπάρχουν λιμάνια Ορθοδοξίας στα οποία μπορεί να αναπαυθεί μια ψυχή με αναστροφή φιλικών ανθρώπων.
Από το να καθίσω στην Πάτρα των καρναβαλικών εκδηλώσεων προτίμησα να γεμίσω τις πνευματικές μπαταρίες μου με αλλά.
Οι λασπολόγοι συκοφάντες που δεν διαθέτουν «εύγλωττη σιωπή» αλλά νοσηρά φαντασία ας γράφουν ότι τους αρέσει.
Μνησθείη Κύριος ο Θεός της αγάπη σου προς το πρόσωπό μου.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 13 Φεβρουαρίου 2015 - 3:01 μ.μ.

Σε παρακαλώ για την αποστολή μερικών από των δημοσιευμάτων της καλής γιαγιά σου η οποία έχει κατά τα λεγόμενά της «κότσια» Με χαρά θα τα αναδημοσιεύσω.
Για τα υπόλοιπα φιλόφρονα λόγια σου προς το πρόσωπό μου σου σε ευχαριστώ. Θέλει κότσια να τα γράφει κάποιος επώνυμα. Εσύ δεν μοιάζεις της καλής σου της γιαγιάς. Μέχρι να τα αποκτήσεις ας γράφεις εναντίον μου ανώνυμα.
Ο Θεός να σε ευλογεί.

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχες οι απαντήσεις σου Αναστάσιε. Λατρεύω που τα βάζεις όλα στη θέση τους τόσο "χειρουργικά"...Καλά ταξίδια, εντός και εκτός, μέσα και έξω...!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη επίθεση βλέπω εδώ μέσα. Βάλατε τον Τάσο στήν μέση καί τον κοπανάτε χωρίς να κάνετε καί κάποιες άλλες, καλές άς πούμε, σκέψεις...-------------Λοιπόν, τό να συντηρείς σήμερα ένα blog, ή ένα ιστολόγιο site καί μάλιστα να ανεβοκατεβάζεις από μόνος σου κείμενα όχι μόνο με copy-paste και ότι πέσει, αλλά να κάνεις καί γραμματικές διορθώσεις ώστε να βγαίνει στόν αέρα άψογο καί χωρίς γραμματικά λάθη πού βλέπουμε κάπου αλλού, είναι μία πολύ χρονοβόρα υπόθεση, και μάλιστα σε καθημερινή βάση... Άσε το ψάξιμο για τα καλύτερα κείμενα, άλλη υπόθεση αυτή…----------------Ασχολούμαι από χρόνια μ΄ αυτή την δουλειά καί επιτρέψτε μου αδελφοί να πώ έναν λόγο ακόμη. Άντε λοιπόν να κόψεις καί να ράψεις φωτογραφίες, να μειώσεις τά μεγέθη των Μb κάθε εικόνας γιατί πάνω από ορισμένα Kb κάνει 2΄ λεπτά να φορτώσει στά PC, οπότε ο χρήστης γίνεται Λούης. Αυτό πρέπει να το προβλέψεις να μή συμβεί…---------------Ακόμη να βάλεις κάδρα σε κάποιες imag για πιο εμφανίσιμες, να δώσεις φώς – να κόψεις φώς. Να μαζέψεις τα κείμενα μη βγαίνουν από πλάγια έξω, και αν χρειαστεί να δώσεις background χρωματιστό στην κάθε ανάρτηση σελίδας. Και αν ξεχάσεις να αποθηκεύσεις save την κατάλληλη στιγμή την ανάρτησή σου, την χάνεις από μπροστά σου και ξαναρχίζεις πάλι το μάζεμα της σύνθεσης, άλλη ιστορία αυτή…-----------------------Όλα αυτά, ένα – ένα ξεχωριστά σε κάθε ανάρτηση της ημέρας. Και αν θέλεις να ανεβάσεις καμιά 10αριά αναρτήσεις έ, τότε… « βαράτε με, κι΄ άς κλαίω…». Σού τρώει μέχρι και 5 ώρες την ημέρα σκυμμένος στον υπολογιστή για να ευχαριστήσεις ιεραποστολικά κάποιους αδελφούς εκ των οποίων μερικοί σού πετάνε και πέτρες…------------------Πού θέλω να καταλήξω; Ότι όλη αυτή η ιστορία της «αρτιότητος» του blog πού εμείς καθισμένοι αναπαυτικά διαβάζουμε, έχει κόπο, πολύ κόπο ! Και χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο κανενός Τάσου, αλλά για την αλήθεια και μόνο, ο ιστολόγος θέλει και κάποια ξεκούραση, εκτόνωση, να πάει κάπου, νά δεί και λίγο εξοχή ( άς πούμε…).Στό κάτω κάτω δέν τόν μισθοδοτούμε εμείς γιά να μάς υπηρετεί. ---------------Ηρεμία λοιπόν αδελφοί , ηρεμία κι΄εσύ Τάσο, και άς είμαστε όλοι μας λίγο «πιο απλοί χριστιανοί» στις εκφράσεις μας και κυρίως μακριά από εγωϊσμούς «μούπες-σού... πα»..-----------Καλή Σαρακοστή αδελφοί, και γιατί όχι, και καλό Παράδεισο !

Αττικός

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αναστάσιε στους λιβελλογράφους η καλύτερη απάντηση είναι να μην τους δίνεις σημασία. Είναι φυσικό στους χιλιάδες αναγνώστες να υπάρχουν και φθονεροί άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

Βρες χρόνο για να ενημερώνεις το blog είσαι η καθημερινή μου παρέα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωστόπουλε, νὰ κάνουμε καὶ στὴν Πάτρα μία μεγάλη ἀγρυπνία ὅπως αὐτὴ ποὺ πήγατε. Ὁ Κόσμος δὲν ἔχει τέτοιες εὐκαιρίες. Θὰ χαρῶ ἰδιαιτέρως καὶ ἐγὼ καὶ ἄλλα ἄτομα!
Ἕνας Οἰκότροφος ζήλῳ πεπυρωμένος...

Ανώνυμος είπε...

Τόσος ντόρος για μια απουσία λίγων ημερών. Δεν είναι καλά ο κόσμος. Αυτοί που παίρνουν ληγμένα φάρμακα να ξαναπάνε στον γιατρό τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ιστολόγος έχει πάει όπως γνωρίζω τρεις φορές σε Κίνα, Χονγκ Κονγκ, και Μακάο που εγώ δεν θα πάω ούτε στο ξύπνιο μου.
Τώρα κάποιος φωνάζει για ταξίδια στην Ευρώπη.
Σιγά τα ωά.
Στην Κύπρο πάει επί χρόνια τακτικά.
Τί είναι δα η Κύπρος;
Κομμάτι του Ελληνισμού.

Ανώνυμος είπε...

Αξιαγάπητε ιστολόγε μια ερώτηση και μόνο ώστε να σε δικαιολογήσω εγώ προσωπικά ή μη. Μόνος πήγες για χαλάρωση στην Κύπρο και στην Ευρώπη ή με παρέα;
Αλ. Κ. Κολλ.

Αναστάσιος είπε...

Προς: Αττικό 14 Φεβρουαρίου 2015 - 8:59 μ.μ.
Ευχαριστώ αγαπητέ Αττικέ για τα καλά σου λόγια. Μου έδωσαν δύναμη. Να είσαι καλά.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 15 Φεβρουαρίου 2015 - 6:50 μ.μ.
Χαίρομαι αγαπητέ μου συνοικότροφε για τον ζήλο σου. Τον ζήλο και τον πνευματικό αγώνα σου τα γνωρίζω Μεγαλύτερη θα ήταν η χαρά μου και εμένα αν ο πόθος σου αυτός γινόταν πραγματικότητα. Υπάρχουν βέβαια δυσκολίες. Δεν είναι όμως αξεπέραστες. Να δώσει ο Θεός να υμνολογήσεις τον Άγιο Θεό από το Αναλόγιο σε μια πραγματική αγρυπνία και στην Πάτρα
Να σε έχει ο Θεός καλά και να λες και κάποιο «Κύριε ελέησον» και για μένα.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 16 Φεβρουαρίου 2015 - 1:10 μ.μ
Αγαπητέ μου κ. Αλ. Κ. Κολλ. εδώ και πολλά χρόνια ταξιδεύω παρέα με την μοναξιά. Σε πολλά από τα μέρη που πάω έχω φίλους εκλεκτούς και πολλούς γνωστούς Στην Κύπρο έχω σε όλες τις πόλεις φίλους. Στην Λάρνακα, έχω αδελφικό φίλο, που πάντα μου συμπαραστέκετε με αγάπη και πνεύμα θυσίας, και πάνω από όλα με προθυμία εξυπηρετήσεως. Τα ταξίδια και αυτής της περιόδου τα κάνω λοιπόν μόνος. Δεν είναι μόνο για χαλάρωση, υπάρχει συνδυασμός και άλλων πραγμάτων. Προτίμησα ως κέντρο την Λάρνακα -όπου έχω και διαμονή- διότι είμαι κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, έτσι χωρίς να χάνω χρόνο με ανεβοκατεβάσματα από Πάτρα προς Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριου Βενιζέλου» κάνω τα ταξίδια αυτά με άνεση.
Σας ευχαριστώ για την ειλικρινή αγάπη και την φιλία σας.

Ανώνυμος είπε...

Από πότε έβαλες συνεταίρους στην ζωή σου; Πήγαινε όπου θες. Κάνε ότι θες. Μην υπολογίζεις αυτούς που δεν σε υπολογίζουν. Τα κορόιδα τελείωσαν να τους πεις …