Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Αγία Σκέπη


Προ ετών πρότεινε ο π. Παναγιώτης Θωμάς να έλθει την Κυριακή του Πάσχα να τελέσει την Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης. Αυτή η σκέψη του έγινε παράδοση πλέον. Έτσι και φέτος ήλθε το πρωί και τέλεσε πανηγυρικά με την χαρμόσυνη φωνή του την ακολουθία συμπαραστατούμενος από του ψάλτες κ. Γεώργιο Γεωργιόπουλο και Ελευθέριο Δημόπουλο
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Χριστιανικής Εστίας Πατρών παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Καραγεωργόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ηλίας Σκόνδρας, ο Ταμίας Αναστάσιος Κωστόπουλος και ο κ. Χρήστος Αδαμόπουλος. Την Γ.Ε.Χ.Α. Πατρών εκπροσώπησε ο Δρ. Γεώργιος Ιατρού.
Η όλη ακολουθία μεταδιδόταν εντός του Ιδρύματος της «Αγίας Σκέπης».  Μετά τον Εσπερινό ο π. Παναγιώτης επισκέφτηκε με το ιερό Ευαγγέλιο όλους τους τρόφιμους και αντάλλαξε μαζί τους τον αναστάσιμο χαιρετισμό.
Στο τέλος παρατέθηκε δεξίωση με πασχαλινού μεζέδες σε όλους τους επισκέπτες.







































































2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Παναγιώτης είναι άνθρωπος της προσφοράς και της αγάπης. Οι ακολουθίες είναι ένα με αυτόν του αρέσουν της ζει και αυτό το μεταδίδει και στους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Μα είστε υπέροχοι όλοι στην τελευταία φωτογραφία. Λίγο στημένοι αλλά δεν πειράζει. Να είστε πάντα καλά και χαλαροί…..κάποιος φαίνεται ότι έφαγε πολύ!!! χαχαχα