Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

42 μέλη της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών παρουσιάσαν την Θεατρική Παράσταση «Παπαφλέσσας ο μπουρλοτιέρης των ψυχών» στην Λευκάδα


Την Κυριακή το πρωί 29 Μαρτίου 2015 42 μέλη της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών με υπεύθυνο τον κ. Δημήτριο Κεχαγιά και την συνοδεία του κ. Νικόλαου Χαλκιόπουλου κατευθύνθηκαν προς την Λευκάδα για να παρουσιάσουν την Θεατρική Παράσταση «Παπαφλέσσας ο μπουρλοτιέρης των ψυχών» στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας Λευκάδος (Ένωση Γονέων Η Χριστιανική Αγωγή). Το πρωί συμμετείχαν στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία την οποία ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος κ.  Θεόφιλος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικήτα του ομώνυμου παραθαλάσσιου οικισμού.
Το μεσημέρι στην αίθουσα της Εστίας παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος κ. Θεοφίλου ο οποίος και επισφράγισε την εορταστική εκδήλωση έγινε η παρουσίαση του Θεατρικού έργου στο κοινό της νήσου.  
































6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρά στο κουράγιο και τον ιεραποστολικό-εθνικό σας ζήλο. Του χρόνου και σε άλλα μέρη εύχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα παιδιά να τα έχει ο Θεός καλά και να παραμένουν σταθερά στο δρόμο Του. Είναι όλοι οι χριστιανοί νεολαίοι η ελπίδα της Εκκλησίας και του έθνους.

Ανώνυμος είπε...

Φωτεινά καθαρά πρόσωπα φοιτητών που φροντίζουν την καθαρότητα της ψυχής του και την μόρφωση τους. Δεν γνωρίζω το αποτέλεσμα της παράστασης δεν τους είδα είμαι από Πτολεμαΐδα. Τους αξίζουν τα εύγε από την εκκλησία για τον χρόνο που διέθεσαν για την προετοιμασία και την παρουσίαση. Άλλοι θα προτιμούσαν την καφετέρια από την αξιοποίηση του χρόνου τους
Να τους χαίρονται οι γονείς τους.

Ανώνυμος είπε...

Τα νιάτα με την μυστηριακή ζωή είναι το καλύτερο και πολυτιμότερο στολίδι της εκκλησίας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα Τάσο!!!

Στις εκδηλώσεις συνδράμουν πάντα και κάποιοι από το Αγρίνιο, αν βλέπω καλά. Παρακαλώ να είναι ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ!

Καλή και Άγια Μ.Εβδομάδα σε όλους!

ΥΓ:Ζήτω η Κύπρος μας!!!