Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ : ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ


 Το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, μετά τη Θ. Λειτουργία τελέστηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης παραδοσιακών προϊόντων  και άλλων εκθεμάτων, προκειμένου να ενισχυθεί το ενοριακό συσσίτιο των πτωχών ενοριτών μας.
Τα εκθέματα αυτά τα πρόσφεραν δωρεάν ευσεβείς κυρίες και καλές νοικοκυρές της ενορίας μας με πολλή αγάπη, μεράκι και περισσή επιμέλεια  για το φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.
Τα εγκαίνια τέλεσε ο πρωτ. Γερασιμάγγελος Στανίτσας, υπεύθυνος της ενοριακής πρόνοιας, στην κατάμεστη αίθουσα της εκθέσεως, ο οποίος ευχαρίστησε όσους πρόσφεραν τα δώρα της αγάπης τους εμπλουτίζοντας την έκθεση και προτρέποντας τους παρισταμένους  να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή με τις αγορές των εκθεμάτων.
Η έκθεση θα λειτουργεί κάθε μέρα 5-7 μ. μ. στο ισόγειο του πνευματικού κέντρου της ενορίας.
Σας περιμένουμε μαζί με τους φίλους και γνωστούς σας ως συναγωνιστές σ’ αυτό το άθλημα της αγάπης.









3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην ενορία της Αγ.Βαρβάρας.
αξίοζυν αυτές οι προσπάθειες να προβάλλονται και να πάμε όλοι να αγοράσουμε από το πνευματικό κέντρο που είναι ίσως ένα από τα πιο όμορφα κτήριο της Πάτρας.
Πέραν αυτού λειτουργεί άψογα!
Πολλές δραστηριότητες.
Να είναι καλά ο σεβαστός γέροντας π.Γερασιμάγγελος Στανίτσας που τα χνάρια του ακολουθούν πλέον πολλοί Ιερείς στην Πατρα.
Να είναι πάντα άξιος.

Ανώνυμος είπε...

Σε πολλές ενορίες κάνουν το ίδιο φιλαράκι. Δεν είναι προνόμιο ή πρωτοτυπία της ενορίας αυτής. Το ίδιο κάνουν σε σχολεία κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω η ενορία της Αγίας Βαρβάρας είναι υπόδειγμα.
Τώρα αν είναι πρώτη η δεύτερη Δεν Έχει σημασία σημασία έχει ότι προσφέρει στους ενορίτες στιγμές ιερές ευκαιρίες μοναδικές.
Ζωντανή ενορία. Υπόδειγμα. Ας την ακολουθήσουν και άλλοι.
Καλή δύναμη άγιοι πατέρες.
Καλά Χριστούγεννα.