Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ευχές για τα 9 έτη κυκλοφορίας της εφημερίδας "Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ"


«Σήμερα 20 Ιουλίου 2016, η εφημερίδα «Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ» κλείνει έναν 9ετη κύκλο δημιουργικής παρέμβασης στην αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση εκκλησιαστικών, θεολογικών, και πολιτιστικών θεμάτων.
Μια λαμπρή επιτυχημένη πορεία, που στα πρώτα δειλά βήματά της πέρασε από την αρχική αμφισβήτηση και το δισταγμό κάποιων, σήμερα αποτελεί μια ολοκληρωμένη και καταξιωμένη στη συνείδηση των αναγνωστών της εφημερίδα. Αυτά τα 9 χρόνια αποτελούν το καλύτερο πιστοποιητικό της αποδοχής του αναγνώστη.
Με την παρουσία της, κάλυψε το τεράστιο κενό που υπήρχε στο χώρο των εκκλησιαστικών γεγονότων των Πατρών και της ευρύτερης περιοχής.
Με επίπονες και επίμονες προσπάθειες, «κόντρα στα σημεία των καιρών» κατάφερε μέρα με τη μέρα να διευρύνει την αξιοπιστία της, να κερδίζει σε κύρος και να εδραιώνεται όλο και περισσότερο στη συνείδηση όλων μας.

 Για τον κύκλο των 9 ετών κυκλοφορίας που έκλεισε, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια,  στον εμπνευστή εκδότη και διευθυντή της, αγαπητό κ. Αλέξανδρο Κολλιόπουλο.
 Για τον κύκλο που τώρα ανοίγει, καταθέτω τις θερμότερες ευχές μου, για μια εξίσου δημιουργική και επιτυχημένη πορεία, ώστε να συνεχίσει επί μακρόν το δύσκολο έργο της αντικειμενικής καταγραφής των εκκλησιαστικών και πολιτιστικών γεγονότων για την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια
Αναστάσιος Κ. Κωστόπουλος

6 σχόλια:

Εκκλησιολόγος είπε...

Αναστάσιε σε ευχαριστώ που μας θυμήθηκες. Να είσαι και εσύ πάντα γερός και δυνατός εργαζόμενος πλείστα έτη προς δόξαν Θεού μέσα από τον αξιαγάπητο ιστοχώρο σου.
Σήμερα "Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ" κλείνει τα εννέα χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας 2007 - 2016. Εισερχόμεθα στο τελευταίο έτος της πρώτης μας δεκαετίας. Σε ευχαριστώ και πάλι για την αναγνώριση των προσπαθειών, όχι μόνο των δικών μου αλλά και των υπολοίπων συνεργατών - αρθρογράφων
της εφημερίδος, που έγινε τελικά η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Εκκλησιολόγος είναι η έπαλξη της ενημέρωσης των εκκλησιαστικών θεμάτων της περιφέρειάς μας σε όλη την Ελλάδα. Ο κ. Κολλιόπουλος προσφέρει πολλά με την εβδομαδιαία αυτή έκδοση της εφημερίδας μας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν την γνωρίζω την εφημερίδα. Έχω διαβάσει άρθρα που αναδημοσιεύεις κ. Αναστάσιε. Έχει ενδιαφέροντα κείμενα. Να συνεχίσει την παρουσία της και να γίνει περισσότερο γνωστή.

Ανώνυμος είπε...

Να συνεχίσει να μας ενημερώνει –για χρόνια πολλά- με τις ανακοινώσεις και τα γεγονότα που παρουσιάζει.

Ανώνυμος είπε...

Εις την αγαπητήν εφημερίδαν «Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ» απρόσκοπτον αγωνιστικήν διαδρομήν, όπως αύτη εορτάσει και το χιλιοστόν εκδοτικόν φύλλον.
Ι. Κ.

Ανώνυμος είπε...

Μια τοπική εφημερίδα με εκκλησιαστικό περιεχόμενο στους σημερινούς δύσκολους καιρούς είναι άθλος.