Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Λιτανεία Επανακομιδής τιμίας κάρας Αγίου Ανδρέου (25/9/2016)



Το Πανεπιστήμιο Πατρών όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τίμησε την εορτή της Επανακομιδής της τιμίας κάρας του Αγίου Ανδρέου, συμμετέχοντας στην μεγαλοπρεπή λιτανεία που πραγματοποιήθηκε στις 25/9/2016 το απόγευμα, στην Αγίου Ανδρέου, από την πλατεία Τριών Συμμάχων μέχρι την εκκλησία του Αγίου Ανδρέου. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που έλαβαν μέρος είναι όλοι μέλη τηςΧριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών, της Αναπλαστικής Σχολής Πατρών αλλά και άλλων νεανικών ομάδων διαφόρων ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

2 σχόλια:

Αναστάσιος είπε...

Γέμισε η Πάτρα από φαρμακόγλωσσους συκοφάντες. Μου είπαν σήμερα το μεσημέρι (28-9-16) ότι ανάρτησα το βίντεο και έγραψα το κείμενο για να επαινέσω την Εστία.
Αν έριχναν μια ματιά στην προέλευση του βίντεο θα έβλεπαν ότι το υπογράφει η κ. Ιωάννα Γ. την οποία δεν γνωρίζω αλλά έλαβα σχετικό mail. Από καιρό έχω κάνει γνωστό «Αγαπητοί αναρτώ μόνο τις ανακοινώσεις που μου αποστέλλουν. Δημοσιεύονται μετά την έγκριση του ιστολόγου όπως και τα σχόλια. Όσοι επιθυμούν να στέλνουν στην διεύθυνση: anastasios2009@yahoo.gr»
Έλαβα το mail και εκτός από το βίντεο έλαβα και το κείμενο. Όποιος λασπολόγος το επιθυμεί ας έλθει να δει στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο το ηλεκτρονικό μήνυμα. Αν επιθυμεί ας δει και τα βίντεο τα οποία έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο η κ. Ιωάννα Γ. πατώντας στον χώρο της στο youtube για να δει και τα άλλα βίντεο τα οποία έχει αναρτήσει και δεν έχουν σχέση με την Εστία.
Βαρέθηκα να ακούω την υπονομευτική κριτική σας. Δεν με πτοούν οι πολεμικές δυο - τριών ζηλότυπων ανθρώπων. Θα συνεχίσω διότι το επιθυμούν οι 2.500 χιλιάδες καθημερινοί επισκέπτες μου.
Όσους στενοχώρησα ας πιούν και λίγο ξύδι.
Ο ιστολόγος

Ανώνυμος είπε...

Τασο χαίρε. Υπάρχουν ανθρωποι ζυλοτυποι τι λες υπέρβαλης. Τασο παντα θα υπάρχουν. Μην λαικηζεις . Εσύ γραψε αυτο που πρέπει.