Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Πατρών. Ανακοίνωση.

Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Πατρών
Ανακοίνωση
Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 ο ιερός ναός προς εξυπηρέτηση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν την εορτή νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών που θα γίνει στο συνεδριακό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πατρών, θα βάλει πούλμαν.
5 μμ θα ξεκινήσει από την Αγία Μαρίνα , θα περάσει από Άγιο Αθανάσιο, Γούναρη, Κορίνθου, νέος δρόμος.
Όποιος θέλει να τον εξυπηρετήσουμε ας τηλεφωνήσει στο 6932371500 π. Παναγιώτης Θωμάς.
Η γιορτή που είναι φέτος αφιερωμένη στην έξοδο του Μεσολογγίου θα συγκινήσει όλους μας. Είναι καθήκον ιερό η παρουσία μας. Τιμή στους ήρωες μας.
π. Παναγιώτης Θωμάς

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε την ενορια της Αγίας Μαρίνας. Σήμερα τηλεφώνησα αλλά το λεωφορείο γέμισε. Ξέρετε αν θα βάλουν πούλμαν άλλες ενοριες. Μένω πλατεία πυροσβεστειου.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και τα αστικά λεωφορεία (10.21 μμ) που είναι συχνά και πας ότι ώρα θες και φεύγεις όποτε θες.

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω να ρωτήσω στην ενορια μου. Δεν ξέρω που να κατέβω. Και πως θα πάω εκεί. Είμαι από Δράμα καταγωγή. Εσείς οικονομική Πατρινοι δεν βοηθάτε είστε σκληροί άνθρωποι. Κυρία Ζωή Μανωλοπουλου

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο για τις αστικές το έγραψα εγώ. Από την Μακεδονία είσαι και εκεί λένε πως ροτόντας πας στην Πόλη πόσο μάλλον στην Πάτρα που έχει πυκνά δρομολόγια για το πανεπιστήμιο πιο εύκολα πας. Αν πήγαινα στην εκδήλωση θα χρησιμοποιούσα την αστική. Τώρα αν δεν σου αρέσει πάρε ταξί.
Τώρα για την σκληρότητα μην το ξαναπείς γιατί θα πάρεις την απάντηση που σου αρμόζει. Και κάτι άλλο εδώ από οικονομικής κατάστασης είναι δράμα η υπόθεση είναι η πόλη της φτώχειας και της ανεργίας. Αν δεν σου αρέσει το εδώ δράμα να πας στην Δράμα.