Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Μὲ ἐντατικοὺς ρυθμοὺς πραγματοποιοῦνται οἱ πρόβες γιὰ τὸ Θεατρικὸ γιὰ τὴν Ἔξοδο τοῦ Μεσολογγίου,

 Μὲ ἐντατικοὺς ρυθμοὺς πραγματοποιοῦνται οἱ πρόβες γιὰ τὸ Θεατρικὸ γιὰ τὴν Ἔξοδο τοῦ Μεσολογγίου, μὲ τὴν φροντίδα τοῦ Ἀρχιμ. π. Εἰρηναίου καὶ τοῦ Διακόνου Ἱεροθέου, κάτω ἀπὸ τὸ ἄγρυπνο βλέμμα καὶ τὶς ὁδηγίες τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρῶν κ.κ. Χρυσοστόμου.
 Ἡ Ἐκδήλωση Νεολαίας  θὰ πραγματοποιηθῆ  τὴν Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 καὶ ὥρα 6:30 στὸ Συνεδριακὸ Κέντρο τοῦ Πανεπιστημίου Πατρῶν.
Ἐλᾶτε ὅλοι νὰ δώσουμε τὸ εὐλογημένο παρόν.






































1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έφερα την μνήμη μου χρόνια πίσω. Στον ιερό αυτό χώρο τον ναό της Αγίας Ταβιθά της Αναπλαστικής Σχολής ομιλούσε ο σύγχρονος Άγιος των Πατρών π. Γερβάσιος Παρασκευόπουλος. Από την Ωραία Πύλη έβγαινε για να ευλογήσει τον λαό κατά τις Θείες Λειτουργίες που τελούσε. Τα απογεύματα των Κυριακών κήρυττε λόγο Θεού με ιεροπρέπεια. Μας δίδασκε πολλά, να αγαπάμε τον Χριστό με το να τηρούμε τους λόγους του, να σεβόμαστε την Εκκλησία, να εισερχόμαστε και να παραμένουμε με ευλάβεια εντός του ναού, να σεβόμαστε τους κληρικούς και τους ανθρώπους. Τα χρόνια πέρασαν… το τέμπλο παρέμεινε το ίδιο, άλλα άλλαξαν, ο χρόνος αλλάζει πολλά. Η ευχή και η ευλογία του Αγίου Γέροντα ας είναι μαζί μας.
π. Γεώργιος
Πειραιάς