Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Πανήγυρις των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Ομπλού,


Με μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε η πανήγυρις των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Ομπλού, η οποία βρίσκεται λίγο έξω από την Πάτρα.  
Στις Ιερές ακολουθίες έλαβε μέρος ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κωτσάκης με την συνοδεία του και  συμμετείχε πλειάδα ιερέων, καθώς και πλήθος πιστών οι οποίοι με ευλάβεια προσήλθαν, για να προσκυνήσουν και να λάβουν την Χάριν της Παναγίας μας, της Κυρίας Θεοτόκου της Ομπλίτισσας.
 Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ανδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος (του Οικουμενικού Πατριαρχείου).
Το φωτογραφικό υλικό το έλαβα από το facebook της μονής













































































































































 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Νεκτάριος με τους μοναχούς της Μονής έδωσαν νέα πνοή στο μοναστήρι.

Ανώνυμος είπε...

Καλή η συνοδεία. Ανακαίνισαν το μοναστήρι. Φιλόξενοι και με πνευματικότητα όλοι με πρώτο τον ηγούμενο π. Νεκτάριο. Ο Ομπλός ξαναγεννήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένας πνευματικός πνεύμονας για την Πάτρα ο Ομπλός. Νέοι άνθρωποι που χαίρατε κάθε προσκυνητής να βλέπεις τα φωτεινά τους πρόσωπα και να σου λένε λόγια ευλογημένα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανδριανουπόλεως Αμφιλόχιος είναι μια εξαίρετη προσωπικότητα με πολλά χαρίσματα και όλα αυτά θα τον βοηθήσουν ώστε να συνεχίσει με απόλυτη επιτυχία το έργο του προκατόχου του Γέροντος Περγάμου Ιωάννου στο Γραφείο του Οικουμενικού Θρόνου στην Αθήνα και να έχει μια λαμπρή ποιμαντορία και προσφορά στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Η παρουσία του στο Μοναστήρι ήταν μεγάλη ευλογία.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον πατερα Νεκταριο ανθρωπος με υφος και ηθος αξιζει πολλα.