Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος θα τελέσει την εις διάκονο χειροτονία του κ. Γεωργίου Γούτσου.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 
στον νέο Ιερό Ναό 
Αγίου Ανδρέου Πατρών 
θα τελεσθεί Αρχιερατικό συλλείτουργο 
επί τη μνήμη των Αχαιών Αγίων,
 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης 
Πατρών κ. Χρυσόστομος 
θα τελέσει την εις διάκονο χειροτονία 
του κ. Γεωργίου Χ. Γούτσου. 

5 σχόλια:

Αναστάσιος είπε...

Τον αγαπητό μου κ. Γεώργιο Γούτσο τον γνώρισα ως Οικότροφο όταν ήλθε για τις Πανεπιστημιακές Σπουδές του στην Πάτρα, τότε ήμουν Διευθυντής στο Οικοτροφείο της Χριστιανικής Εστίας Πατρών. Η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η γνησιότητα του πνευματικού αγώνα του, η προσφορά του ως κατηχητή, και η αγάπη του προς την ψαλτική και τις ιερές ακολουθίες μαρτυρούσαν τον πόθο του για την ιεροσύνη.
Αγαπητέ Γεώργιε σου εύχομαι να διακονείς ιεροπρεπώς και θα στηρίζεις φιλαδέλφως όλους τους ανθρώπους. Αφού εσύ πρώτα καθημερινά θα προσφέρεις τον εαυτό σου ψυχή τε και σώματι «θυσίαν ευάρεστον και ζώσαν» στον Άγιο Θεό. Να γίνεις μιμητής του πρώτου Διακόνου Αγίου Στεφάνου, που ήταν πλήρης πίστεως και δυνάμεως Θεού. Να ακολουθήσεις τα βήματα του σεβαστού Ιερέα πατέρα σου π. Χρήστου.
Μην με ξεχνάς και εμένα στην ιερά Προσκομιδή.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόπος πληροφοριών το μπλοκ του κ. Κωστόπουλου. Αύριο θα έλθω Πάτρα για να φωνάξω το Άξιος έστω και αν δεν μου έκανες ένα τηλέφωνο να το πεις.

Ανώνυμος είπε...

Με το καλό. Η απόφασή σου αυτή Γιώργο με γέμισε χαρά. Το άξιος θα το πω αύριο στον Άγιο Ανδρέα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν μας ενημερώνεις νωρίτερα αγαπητέ Αναστάσιε;
Σου ξέφυγε αυτό μάλλον και πρέπει να "επανορθώσεις" με ρεπορτάζ απο την χειροτονία του αγαπητού μας αδελφού.
Χάρηκα πολύ με την είδηση που έμαθα απο εδώ.
Εκλεκτός νέος και εμπειρία στον χώρο της εκκλησίας.
Άξιος!

Ανώνυμος είπε...

Ο υποψήφιος διακονος, γνωστός από τα παλιά. Του εύχομαι να έχει υγεία και όρεξη για εργασία πνευματική. Οι εξελίξεις στον κόσμο τρέχουν. Η εκκλησία θα πρέπει να τις προλαμβανει..Να δίνει την δική της μαρτυρία. Ο κόσμος θέλει τους ιερείς όχι φίλους αλλά μπροσταριδες στους αγώνες. Τον.θελει ΣΤΟΡΓΙΚΟ ΠΑΤΈΡΑ. Γιώργο ευχαριστώ και για τις υπηρεσίες σου στον ναό της Αγίας Μαρίνης Πατρών. Θυμήσου ο Ανηφορος μεγάλος μα στο τέλος Ειν'ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Είσαι ευλογημενος διότι ο Σεβασμιωτατος Πατρών είναι ο πραγματικός φίλος Πατέρας κ αδελφός. να χαίρεσαι τον Σταυρό σου. π Παναγιωτης Θωμας