Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Οικογένειας της μακαριστής πρεσβυτέρας Ουρανίας χήρας Ιερέως Δημητρίου Αθανασοπούλου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η οικογένεια της μακαριστής πρεσβυτέρας Ουρανίας χήρας Ιερέως Δημητρίου Αθανασοπούλου, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότατες, ευγνώμονες εκ μέσης καρδίας ευχαριστίες, πρωτίστως προς τον σεπτό μας Ποιμενάρχη  κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ για την αγάπη Του, την οποία εμπράκτως απέδειξε για μια άλλη φορά με την παρουσία Του . Τον εμπνευσμένο λόγο Του κατά την εξόδιο Ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγ. Ανδρέου Εγλυκάδος παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά Του, λόγω των πολλών αρχιερατικών υποχρεώσεων, ιδιαιτέρως κατά την συγκεκριμένη ημέρα.
Επίσης προς τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης  κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟ ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία Του και τις αρχιερατικές ευχές  για την ανάπαυση της ψυχής της προσφιλούς μητρός μας.

Παράλληλα, προς το τίμιο Ιερατείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας που κατά δεκάδες προσήλθαν και συμπροσευχήθηκαν μαζί μας , τον Πρωτοσύγκελλο ,τον Καθηγούμενο της ιστορικής Ι. Μονής Γηροκομείου Πατρών π. Συμεών Χατζή και την περί αυτόν συνοδεία, την Καθηγουμένη  της Ι. Μονής Παναγίας Ελεούσας Πατρών Μακαρία μοναχή μετά της συνοδείας Της.
Ταυτόχρονα, προς τους πολιτικούς και τοπικούς άρχοντες, εκπροσώπους του Στρατού, Σωμάτων ασφαλείας, Αστυνομίας, Τραπεζών, νοσηλευτικών ιδρυμάτων της πόλεώς μας και άλλων φορέων και συλλόγων.
Ιδιαιτέρως, προς το πλήθος των προσελθόντων και συμπαρισταμένων ενοριτών και συμπολιτών γενικότερα.
Προς τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, όπως επίσης και στον τηλεοπτικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως «Λύχνος» .

Εξαιτούμενοι των γονεικών ευχών Τους προσευχόμαστε προς τον Πανοικτίρμονα  Κύριο μας να την αναπαύει στην αιώνια μακαριότητα και να συναγάλλεται με τον αοίδιμο Πατέρα μας πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: