Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ο Καθηγητής Θεολογίας Χρυσόστομος Σταμούλης "Στα Άκρα" με τη Βίκυ Φλέσσα

 Οφείλει ο λόγος της Εκκλησίας να είναι πολιτικός;
Αποδέχεται η Εκκλησία τον έρωτα και τη σεξουαλικότητα;
Ποια η στάση της Εκκλησίας απέναντι στους ξένους και τους μετανάστες;
Είναι αναγκαίο το μάθημα των Θρησκευτικών στη σύγχρονη εκπαίδευση;

Στα ερωτήματα αυτά, μεταξύ άλλων, απαντάει ο Καθηγητής Θεολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Χρυσόστομος Σταμούλης, "Στα Άκρα" με τη Βίκυ Φλέσσα (ΕΡΤ2, 25/11/2016) 
Δες την εκπομπή εδώ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπεσαι λιγάκι κύριε Κωστόπουλε; Δεν έχεις λίγη τσίπα; Το Σταμούλη βρήκες να προβάλλεις;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιος είναι ο Σταμουλης. Φαντάζομαι ότι κάτι έχει να πει. Και φίλε του προηγούμενου σχολίου κάνε μας τη χάρη να μη μπαίνεις στο μπλογκ!

Αναστάσιος είπε...

Προς: 28 Νοεμβρίου 2016 - 9:57 π.μ.

Σας ευχαριστώ για τις «φιλοφρονήσεις».
Να είσθε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Μου άρεσε η απάντηση του ιστολόγου.
Όσο για τον κριτή αν τον του αρέσει του συνιστώ ξύδι.
Δεν είχα σκοπό να ακούσω την εκπομπή. Μου έκανε εντύπωση η δριμύτατη επίπληξη του φίλου. Βεβαιώνω ότι με ενθουσίασαν οι απαντήσεις και η εκπομπή ήταν εξαιρετική.

Ανώνυμος είπε...

Είναι από τους θεολόγους όπως τον άκουσα που προσεγγίζει την σημερινή πραγματικότητα και μπορεί να τολμήσει να κάνει συγκερασμό της παράδοσης με την σημερινή πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ τον πρώτο σχολιαστή που με παρότρυνε να δω την εκπομπή. Του οφείλω χάριτες. Θα έχανα το όσα καλά και ευλογημένα άκουσα.

Ανώνυμος είπε...

Να τα δημοσιεύεις όλα τα σχόλια ιστολόγε και όχι μόνο αυτά που σε συμφέρουν.
Γιατί έθαψες το σχόλιο με τις παραπομπές για το Σταμούλη;

Αναστάσιος είπε...

Προς: 29 Νοεμβρίου 2016 - 12:28 π.μ

Δημοσιεύω όσα σχόλια εγκρίνω.
Εγώ δεν έχω σχέση ούτε με «θάψιμο» ούτε με «φτυάρι», αυτή είναι ειδικότητα τόσον ιδική σας όσο και των προτεινομένων από σας κειμένων.
Σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Επομενως ουτε αντικειμενικος εισαι ουτε υποστηριζεις την αληθεια. Εχεις ενα blog και προβαλλεις κατα την κρισιν σου οσα νομιζεις. Δεκτον. Γιατι και αλλο μηνυμα απεκρυψες. Ο, τι ενοχλει τη δεσποτοκρατια (κατα το πλουτοκρατια του συντροφου) συχνα αποκρυπτεται.......

Ανώνυμος είπε...

Άσε τις σοφιστείες Κωστόπουλε! Παρέχεις μονόπλευρη ενημέρωση! Αν οι αναγνώστες σου έλθουν σε επαφή με τις παραπομπές θα προβληματισθούν για τις ολέθριες απόψεις του Σταμούλη και δεν θα επηρεασθούν από τις άθλιες απόψεις του. Από τις παραπομπές που απέκρυψες από τους επισκέπτες σου προκύπτουν πολλά. Αλλά εσύ τα έθαψες. Τουλάχιστον βάλε αυτήν στην οποία δεν θίγεται το ιστολόγιό σου! Άντε Κωστόπουλε! Οι ψυχές των χριστιανών κινδυνεύουν! Ξύπνα Κωστόπουλε επιτέλους! Πού καταντησες! Δε φθάνει που υποστηρίζεις τον αιρεσιολόγο Βαρθολομαίο και τους ροταριανούς οφικκιάλιους του πατριαρχείου (πού κατάντησες "οργανωσιακέ" και "γερβασιακέ" Κωστόπουλε...), δε φθάνει που έχεις υποκύψει στη σκοπιμότητα και εν γνώσει σου την υπηρετείς (έχει βουίξει ο τόπος για τον αρχιπροδότη Βαρθολομαίο και το κοπέλι του το Ζηζιούλα)θάβεις κανονικά και τα σχόλια για το Σταμούλη

Αναστάσιος είπε...

Αγαπητέ μου εδώ στην Πάτρα λένε την φράση «δανικά τα αλεύρια». Έχω γράψει επώνυμα σχόλια σε κάποια από τα ιστολόγια που προτείνεις και δεν τα δημοσίευσαν. Με το μέτρο που με κρίνουν τους κρίνω.
Όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.

Ανώνυμος είπε...

Τον άκουσα τώρα το μεσημεράκι. Μου άρεσε η εκπομπή και οι απόψεις του καθηγητή. Γιατί τόση φασαρία από τους σκληροπυρηνικούς αδελφούς και οι ανοίκειες επιθέσεις;

Ανώνυμος είπε...

Τολμούν να υβρίζουν οι ασήμαντοι τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Περγάμου Ιωάννη. Δύο καταξιωμένες μορφές με θεολογική μόρφωση και προσφορά στην Εκκλησία. Το κακό της όλης υπόθεσης είναι ότι τους κριτικάρουν αυτοί που δεν γνωρίζουν τίποτα. Το μόνο που ξέρουν τα γνωστά του υβρεολόγια. Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

"Δύο καταξιωμένες μορφές με θεολογική μόρφωση και προσφορά στην Εκκλησία".
Δύο επίσκοποι που βαρύνονται με τη διατύπωση καραμπινάτων κακοδοξιών 3:50.

Ανώνυμος είπε...

Από ιστολόγιο που προβάλλει τη ληστρική σύνοδο της Κρήτης και τους υποστηρικτές της τι να περιμένει κανείς!