Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Εύχομαι στον Σεβασμώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ


Ταπεινά εύχομαι στον Σεβασμώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ με την ευκαιρία των είκοσι ετών από της ενθρονίσεώς του ως επίσκοπος και Μητροπολίτης της μάνας των ηρώων την Καστοριά. Τα έτη του να είναι πολλά και ευλογημένα.
Σεβασμιώτατε γέροντά μου σας ευχαριστώ για την αγάπη σας προς το πρόσωπό μου.
Ο άγιος Νικόλαος, ο ναός μας γέροντά μου, ήταν για εμένα ο ναός που αγάπησα την ιεροσύνη από σας τον γελαστό  ακούραστο π. Σεραφείμ.
Τι και αν είστε τοπικά μακριά μου, η καρδιά μου θα σας έχει πάντα κοντά μου.
Με σεβασμό π. Παναγιώτης Θωμάς

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πέρασμά του π. Σεραφείμ από τον Άγιο Νικόλαο ήταν δημιουργικό. Όλους μας ωφέλησε όχι μόνο με λόγια όπως κάνουν άλλοι αλλά με πράξεις αγάπης. Οι ενορίτες τον έχουμε στην καρδιά μας. Στην Καστοριά συνεχίζει να μας αγαπά κάθε φορά με την πλούσια φιλοξενία του. Οι χρόνοι του πολλοί να είναι γιατί συνεχίζει να μεταφέρει την αγάπη του σε όσους τον πλησιάζουν.
Περικλής

Ανώνυμος είπε...

Αρχιερέας με απλότητα. Τα χρόνια περνούν. Θυμάμαι την εκλογή του. Τελικά έμεινε στην Καστοριά. Καλά έκανε και δεν ζήτησε μεταθετό. Οι επαρχίες έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Ανώνυμος είπε...

Έτη πολλά, καρποφόρα και ευλογημένα προς δόξα του Μεγάλου Αρχιερέως Χριστού!

Ανώνυμος είπε...

Είναι ωραίο Σεβασμιωτατε να σας θυμούνται τα πνευματικά παιδία που τα βοηθήσατε στην Αθήνα. Τα έτη σας πολλά. Η Καστοριά είναι πλούσια καί ευλογημενη από Εσάς. ΑΞΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ