Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Εορτή Νεολαίας τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Πατρῶν.

Σήμερα τό ἀπόγευμα, Τετάρτη 23.11.2016 καί ὣρα 6:30μ.μ. στό Συνεδριακό καί Πολιτιστικό Κέντρο τοῦ Πανεπιστημίου Πατρῶν, στό πλαίσιο τῶν Πρωτοκλητείων 2016, θά πραγματοποιηθῇ ἡ ἑορτή Νεολαίας τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Πατρῶν.

          Τά νειάτα τῆς Πάτρας τιμοῦν τά 190 χρόνια ἀπό τήν Ἒξοδο τοῦ Μεσολογγίου.

3 σχόλια:

Ι.Ν. Αγίων Αντωνίου & Χαραλάμπους εις Κρύα Ιτεών Πατρών είπε...

Η επιτυχία σας για εμάς θεωρείται δεδομένη μια που τόσα χρόνια μας έχετε κατενθουσιάσει...Οι σκηνοθέτες και όλοι οι συντελεστές είναι έμπειροι, δοκιμασμένοι και επιτυχημένοι.....Σήμερα θα έρθουμε να σας απολαύσουμε, για να αισθανθούμε υπερηφάνεια και να γεμίσουμε ΕΛΛΑΔΑ.......Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Ιωάννης γνωρίζει από αυτές τις προσπάθειες και οι έπαινοί του έχουν αξία.

Ανώνυμος είπε...



ΗΜΟΥΝ ΚΙ΄ ΕΓΩ ΕΚΕΙ . ( Μιά μικρή κριτική… )
============================================
1) Η επιλογή των στίχων ( ειδικά των 1,2,3 πρώτων μελωδημάτων ) εν συνδυασμώ και με το πρόβλημα της μικροφωνικής υπήρξε ατυχής και σχετικά ακαταλαβίστικη παρά τό ότι ανήκαν στόν μεγάλο Δ.Σολωμό . Όλα αυτά πλαισιωμένα με γρατσουνίσματα, οξείς ήχους πού ανεβοκατέβαιναν, χωρίς κάν να καταλαβαίνουμε και τι λένε, τουλάχιστον από την μέση του θεάτρου και πάνω, απογοήτευσαν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της κυρίας Αραβαντινού και των παιδιών επίσης. Θα έπρεπε ήδη να είχαν ελεγχθεί επισταμένως τα ρυθμιστικά της κονσόλας ήχου ώστε να μη είχαμε αυτά τα προβλήματα την ώρα της παρουσίασης. Επίσης η οξεία φωνή της κεντρικής αφηγήτριας των μελωδημάτων αρκετές φορές δυσνόητη…
2) Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του έργου ( σκηνοθέτες, ηθοποιούς, κλπ ) για τον τρόπο πού το παρουσίασαν.
3) Πολύ καλές κριτικές και για τα χορευτικά πού ακολούθησαν.
4) Με την εμπειρία αυτή πού μέχρι τώρα έχουν αποκομίσει οι υπεύθυνοι των δρώμενων καλό θα ήταν να δημιουργήσουν μία σχετικά μόνιμη «Σκηνή Χριστιανικού Θεάτρου» εδώ στην Πάτρα ανεβάζοντας καλά έργα και με χαμηλό εισητήριο. Ό Σεβασμιώτατος καλό θα ήταν να σκεφθεί κι΄αυτή την πρόταση. Συγχαρητήρια σε όλους !

Αττικός