Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Λογιστικό Γραφείο Φώτη και Αλέξανδρου Σωφρόνη

Στους καλούς φίλους 
που γνώρισα την περίοδο των σπουδών τους στην Πάτρα, 
Φώτη και Αλέξανδρο Σωφρόνη,
που ξεκινούν την δική τους προσπάθεια,
με το λογιστικό γραφείο τους στο Αγρίνιο.
Εύχομαι καλές εργασίες 
Α. Κ.

Το λογιστικό γραφείο δημιουργήθηκε από τα αδέρφια Φώτη και Αλέξανδρο Σωφρόνη, με στόχο την βέλτιστη προσφορά λογιστικών φοροτεχνικών και μισθοδοτικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες και ιδιώτες. Οι γνώσεις , η συνέπεια και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας θα βοηθήσουν εσάς και την επιχείρησή σας να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες συνθήκες της Ελληνικής αγοράς.
Τηλέφωνο: 264 110 2982
 Εθνικής Αντιστάσεως 85, Αγρίνιο Τ. Κ 301 33


Φιλοσοφία του γραφείου μας είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη και εχεμύθεια με τους πελάτες μας. Πιστεύουμε δε ότι: "το Οικονομικό απόρρητο είναι ισχυρότερο από το Ιατρικό".
Σας προσκαλούμε να περάσετε από τον εργασιακό μας χώρο και να συζητήσουμε κάθε φορολογικό - λογιστικό ή μισθοδοτικό θέμα που σας απασχολεί.

6 σχόλια:

ΑΓΚΥΡΑ (Κατασκήνωση) είπε...

καλή επιτυχία, αγαπητοί φίλοι

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός κοντά σας. Κάθε αρχή και δύσκολη.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά… με δύναμη μπροστά!
Τα νέα είναι ευχάριστα για το ξεκίνημα σας. Πιστεύω σε σας. Μην ξεχάστε τις ρίζες σας όταν σε λίγα χρόνια θα είσθε πετυχημένοι.

Ανώνυμος είπε...

Θα σας πω κάτι εκ πείρας Φώτη και Αλέξανδρε. Για να σας επαινεί ο ‘Αναστάσιος’ πρέπει να είσθε νέοι με ιδανικά. Το δείχνει η φωτογραφεία σας και ο ιστοτοπός σας. Από τους λεγόμενους ‘χριστιανούς’ ως εμένα μην περιμένετε πολλά. Όμως συν το χρόνο θα σας αγκαλιάσουν και θα σας εμπιστευθούν οι χριστιανοί οι καθημερινοί που μπορούν να αναγνωρίζουν αξίες ανθρώπινες σε ειδικευμένους επαγγελματίες. Κλείνω με ένα εκ ψυχής Κύριε ελέησε και βοήθησε τους φέρελπις αυτούς νέους τώρα στο ξεκίνημα της πραγματικής ζωής στον επαγγελματικό στίβο. Δώσε τους υπομονή και δυνάμωσε τους στις απογοητεύσεις της καθημερινότητας.

sfa είπε...

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τις ευχές και τις συμβουλές σας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Κωστόπουλο για τα καλά του λόγια και την ανάρτηση του άρθρου.

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη στους αγαπητους φίλους Φώτη και Αλέξανδρο στο νέο τους ξεκίνημα..Όλοι στην Πάτρα έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για αυτούς..προθυμοι σε όλα..Ο Θεός θα τους ανταμοιψει πλουσιοπαροχα..με αγάπη..Ν.Τ