Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Στήθηκε και φέτος η Φάτνη στον Ι.Ν. Αγίων Αντωνίου & Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών

  Συνεχίζοντας την παράδοση, που θέλει τέτοιες μέρες το προαύλιο του Ι.Ν. Αγίων Αντωνίου & Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών να ντύνεται στα γιορτινά του, η καλλιτεχνική ομάδα της Ενορίας έστησε και πάλι με τη φαντασία που διαθέτει, τη Χριστουγεννιάτικη Φάτνη.
Οι συνεργάτες του προϊσταμένου του Ιερού Ναού π. Ιωάννου Δημητροπούλου, με πολύ αγάπη και μεράκι δημιούργησαν και πάλι ένα πραγματικό στολίδι στην περιοχή, το οποίο με λαχτάρα προσμένουν κάθε χρόνο οι κάτοικοι να δουν και να απολαύσουν όλες αυτές τις ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Τέτοιες πρωτοβουλίες τις έχουμε ανάγκη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, διότι μας αλλάζουν ευχάριστα την διάθεση, προσφέρουν χαρά στα παιδιά μας, ενώ παράλληλα μας υπενθυμίζουν το μεγάλο και κοσμοσωτήριο γεγονός της Ενανθρωπήσεως του Σωτήρος Χριστού.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους καλλιτέχνες δημιουργούς: Κωνσταντίνο Λειβαδά, Αντώνιο Ντζούφρα, Χρήστο Χαρμπίλα, και Απόστολο Πατσούρα.
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Αναστάσιο Γαλάνη ο οποίος μας προσέφερε την ξυλεία με την οποία επενδύθηκε η Φάτνη.Δεν υπάρχουν σχόλια: