Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΣΩΜΑΤΟΣ


Μέσα σε ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα, παρά τον κρύο καιρό των ημερών, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Ισώματος παρουσιάσθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας. Στην αρχή την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Γιώργος Πανίτσας, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους. Στην συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο εφημέριος του ιερού ναού π. Αντώνιος Γιαχαλής, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι τα προηγούμενα χρόνια είχε γίνει αρχή με λίγα παιδιά, αλλά φέτος διαπιστώθηκε μεγάλη προσέλευση και όρεξη για μάθηση! 



 Γι' αυτό και ευχαρίστησε τον καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Κωστόπουλο, που έχει και την κυρία ευθύνη του προγράμματος. Ακολούθως οι μαθητές και οι μαθήτριες απήγγειλαν ποιήματα σχετικά με το περιεχόμενο της Εορτής των Χριστουγέννων και έψαλαν κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Μετά το προγραμμα των παιδιών ομίλησε ο καθηγητής του κατηχητικού σχολείου κ. Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον εφημέριο του ναού π. Αντώνιο και τους άλλους συνεργάτες του για την βοήθειά τους, καθώς και την σύζυγό του κ. Χρονοπούλου για την διδασκαλία της μουσικής, αλλά και τους γονείς που επιτρέπουν ή και ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να έρχονται στο κατηχητικό! Στην ωραία εκδήλωση παρευρέθη και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ισώματος κ. Κώστας Αποστολόπουλος. Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο π. Αντώνιος μοίρασε δώρα στα παιδιά, ενώ προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους τους παρευρεθέντες, μαζί με τις ευχές για καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: