Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Σχολής Γονέων στο Αγρίνιο

«Τα Χριστούγεννα δεν είναι παραμύθι,
αλλά η πιο γλυκιά παραμυθία της ψυχής»
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Σχολής Γονέων στο Αγρίνιο

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:30’ στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Σχολής Γονέων.
Ο Νομικός κ. Νώντας Σκοπετέας θα αναπτύξει το θέμα: «Τα Χριστούγεννα δεν είναι παραμύθι, αλλά η πιο γλυκιά παραμυθία της ψυχής».
Χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια θα αποδώσει η Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως «Δαϋίδ ο Ψαλμωδός».

Ο κ. Νώντας Σκοπετέας γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
Πραγματοποίησε σπουδές Μουσικής στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών. Άσκησε τη δικηγορία για 7 χρόνια σε Αθήνα και Ναύπλιο. Παράλληλα ασχολήθηκε με την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών (δημοσιογραφικών – μουσικών) σε Σταθμούς των Αθηνών και της Επαρχίας (Ροδόπη – Αργολίδα) καθώς και με την μουσική (συναυλίες – μουσικές παραστάσεις – πρωτότυπη μουσική για θέατρο). Από το 2009 ξεκίνησε την ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο: «Εν τω Φωτί Σου οψόμεθα Φως», η οποία σήμερα μεταδίδεται, σε τακτική εβδομαδιαία βάση, στα προγράμματα 22 ραδιοφωνικών σταθμών Ιερών Μητροπόλεων της Ελλάδας. Παράλληλα λειτουργεί και ο  ομότιτλος διαδικτυακός χώρος  της εκπομπής, όπου δημοσιεύονται εκτενή αποσπάσματα των υπό έκδοση βιβλίων του. Ομιλεί περιοδικά  σε πνευματικές συγκεντρώσεις Ιερών Ναών και Ιερών Μονών, καθώς και σε δρώμενα εκκλησιαστικής επικαιρότητας. Τα τελευταία 7 έτη, διακονεί ως δεξιός Ιεροψάλτης στην Ιστορική  Ιερά Μονή Παναγίας Κατακεκκρυμμένης (Πορτοκαλούσας) Άργους. Είναι νυμφευμένος και έχει 3 κόρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: