Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Πρωτοχρονιά 2017 στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Αγία Σκέπη» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών

Τα κάλαντα έψαλλαν στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Αγία Σκέπη», της Χριστιανικής Εστίας Πατρών, την πρωτοχρονιά του 2017 ομάδα νέων και στελεχών της, υπό την φροντίδα του κ. Ηλία Σκόνδρα, Γενικού Γραμματέα της Χ.Ε.Π.. Τους υποδέχθηκε ο κ. Αναστάσιος Κωστόπουλος, Διευθυντής του Ιδρύματος και Ταμίας της Χ.Ε.Π.
Οι ηλικιωμένοι άκουσαν τους ύμνους και τα κάλαντα με χαρά και έδωσαν τις ευχές τους σε όλους όσοι επισκέφθηκαν το Ίδρυμα. Οι μελωδικές φωνές κατέκλυσαν τους χώρους του Ιδρύματος με χρώμα εορταστικό, φέρνοντας στις ψυχές των τροφίμων χαρά και γαλήνη.

Το μεσημέρι ευλόγησαν και τίμησαν με την παρουσία τους το εορταστικό γεύμα οι Ιεροκήρυκες της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, Αρχιμ. π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης, και Αρχιμ π. Μάρκος Τζανακάκης. Στο τέλος έγινε και η κοπή της Αγιοβασιλόπιττας.





















 




































4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά της αγίας Σκέπης με άλλα γηροκομεία είναι το οικογενειακό περιβάλλον και η ζεστασιά μου έλεγε μια κυρία που έχει την μητέρα της στο ευγηρείο.

Ανώνυμος είπε...

Από υγεία πας καλά κ. Τάσο γιατί όλο σε τραπέζια είσαι και όμως χάνεις κιλά. Πήγαινε σε κανένα γιατρό μην σε χάσουμε ξαφνικά. Πρόσεξε για να είναι τα χρόνια σου πολλά!

Π Κωνσταντίνος κ Ευσταθία είπε...

Το 2017 να είναι εὐλογημένο στό ίδρυμα στό δοιηκητικο προσωπικό και τους τροφιμους έτη πολλά

Αναστάσιος είπε...

Σεβαστέ π. Κωνσταντίνε και αγαπητή πρεσβυτέρα Ευσταθία.
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.
Σας ευχόμαστε, η διοίκηση, το προσωπικό, και οι τρόφιμοι, να σας ζήσει το νέο τέκνο σας, το οποίο γεννήθηκε σήμερα.
Οι προσευχές και η αγάπη μας σας συνοδεύουν.