Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Τραγούδια της "Όμορφης Εποχής" από την χορωδία και ορχήστρα "ΜΠΕΛ-ΕΠΟΚ" του «Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών» στην Μ.Φ.Η «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ»

Ευχάριστη εορταστική και ιδιαιτέρως θερμή ατμόσφαιρα επικράτησε το πρωί της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου 2017, στη Μ.Φ.Η «Η Αγιά Σκέπη» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών! Αφορμή η επίσκεψη της χορωδίας  και της ορχήστρας  ‘’ΜΠΕΛ-ΕΠΟΚ΄΄ του «Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας. Οι ήχοι της κορνέτας από τον αξιόλογο Μαέστρο και κορνετίστα  κ. Σταύρο Σακοράφα σε συνδυασμό και απόλυτη αρμονία με την καλλικέλαδη 25μελή χορωδία και τους επίσης αξιόλογους μουσικούς που πλαισιώνουν την ορχήστρα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών, κυρίους: Λευτέρη Πέτρου στο ακορντεόν, Νικόλαο Λέκκα στα πλήκτρα, Βαγγέλη Καρασάββα στην κιθάρα και Ηλία Τριανταφυλλουύλλου επίσης στην κιθάρα, προσέφεραν χαρά και συγκίνηση στους εγκαταβιούντες στο ίδρυμα της «Αγίας Σκέπης». Τραγούδια της "Όμορφης Εποχής"’ όπως υποδηλώνει και η ονομασία της  χορωδίας και ορχήστρας (Belle Époque) ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα, τρόφιμοι και προσωπικό να τραγουδήσουν και να χορέψουν!










Την εόρτια αυτή εκδήλωση αγάπης τίμησαν με την παρουσία τους- μεταξύ των άλλων- ο κ. Μιχάλης Τσοπανίδης, Πρόεδρος του Παμμικρασιαστικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων, ο κ. Αναστάσιος Κωστόπουλος, Διευθυντής του Ιδρύματος και Ταμίας της Χ.Ε.Π. και  η κ. Ευαγγελία Μαυρομάτη, Υποδιευθύντρια. 

Ο κ. Αναστάσιος Κωστόπουλος απηύθυνε ευχαριστήριο λόγο στα μέλη του συνδέσμου, καθώς επίσης εξέφρασε την συγκίνησή του γι’ αυτή την ανιδιοτελή προσφορά χαράς και αγάπης του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών. Ο Μαέστρος κ. Σταύρος Σακοράφας  επίσης εξέφρασε την χαρά του και με ιδιαίτερη έμφαση τόνισε πως είναι ιδιαίτερη τιμή για τον σύνδεσμο να βρίσκεται μπροστά σε ένα τόσο όμορφο ακροατήριο! Τέλος δεσμεύτηκε για την επόμενη επίσκεψη τους στο ευγηρείο.
Ανδριάνα Τσαγκάρη
Κοινωνική Λειτουργός


















































1 σχόλιο:

ira131149@gmail.com είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=D7SCTbw1FNM&list=PLBjw3Sn-SgR9-RJLb6KTm2LHS1KBni4kK&index=9