Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ο Πρόεδρος της «Ομόνοιας» Βορείου Ηπείρου Λεωνίδας Παππάς στον Πύργο

 Στην Ηλεία και τον Πύργο θα βρεθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Εθνικής Ένωσης Ελληνικής Μειονότητας «Ομόνοιας» , της Βορείου Ηπείρου κ. Λεωνίδας Παππάς. Ο κ. Παππάς θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα της Ηλείας με αφορμή την δική του παρέμβαση του στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο Ξύλινος Σταυρός» της συγγραφέως Σταματίας Καραγεωργίου-Πάπιστα, στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας( Διοικητήριο) στον Πύργο (οδός Μανωλοπούλου 31). 
Ο Λεωνίδας Παππάς καταγόμενος από το Αλίκο των Αγίων Σαράντα Β. Ηπείρου, υιός του πατρός Χρήστου, εφημερίου Αλίκου,  που το περασμένο καλοκαίρι δέχθηκε βίαια επίθεση από όργανα της Αλβανικής Αστυνομίας, είναι Πολιτικός Μηχανικός.
Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Ηλεία θα συναντηθεί με ομογενείς Βορειοηπειρώτες της Ηλείας για θέματα που αφορούν την επίλυση ζωτικών θεμάτων των Ελλήνων της Β. Ηπείρου,  που αντιμετωπίζουν την συνεχιζόμενη εχθρότητα του Αλβανικού Κράτους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: