Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Την Βασιλόπιττα του έκοψε ο «Παντοκράτωρ»

 Με ευχές και σε εορταστικό κλίμα
Την Βασιλόπιττα του έκοψε ο «Παντοκράτωρ»

Την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιττας έκανε σε σχετική του εκδήλωση σε κέντρο του Πύργου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλείων «Ο Παντοκράτωρ», την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017. Με την συμμετοχή δεκάδων μελών και φίλων του Συλλόγου στην συνάντηση αυτή την Βασιλόπιττα ευλόγησε εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, συνοδευόμενος από τον εφημέριο του Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου πατέρα Νικόλαο Κατσιδήμα. Ο Επίσκοπος κ. Αθανάσιος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτου Ηλείας κ. Γερμανού και επαίνεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του «Παντοκράτορος» για την εν γένει δραστηριοποίηση του.


Στην συνέχεια η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χαραλαμπία Ρόρρη σε σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε τον κ. Αθανάσιο και τον π. Νικόλαο για την συμμετοχή τους, αλλά και τον κόσμο που παρευρισκόταν σε μία ακόμη εκδήλωση μαζικά, στο κέντρο «Τα τεντζερέδια του Ζαχαρία». Ευχήθηκε μάλιστα το 2017 να είναι έτος ελπιδοφόρο και να φέρει χαρά και ευτυχία στις καρδιές όλων των ανθρώπων. Παράλληλα, να επικρατήσει  Ειρήνη στον Πλανήτη μας και να μειωθούν οι πεινασμένοι και δυστυχισμένοι άνθρωποι.

Στο πλαίσιο της εκδηλώσεως παρουσιάστηκε ένα πλούσιο μουσικό, χορευτικό και εορταστικό πρόγραμμα με ποικιλία χορών από τις μαθήτριες και τους μαθητές της Ακαδημίας Χορού «Dance Life Steps» της κ. Μαρίας Πολίτη. Το πρόγραμμα αυτό ενθουσίασε τους θεατές που αντάμειψαν τους μαθητές του χορού με ένα ζεστό χειροκρότημα. Ο νικητής του φλουριού της Βασιλόπιττας, την οποία προσέφερε ευγενικά η ΗΛ.ΒΙ.ΖΑΧ., ήταν ο κ. Γιώργος Λιάγκουρας, που κέρδισε ένα ασημένιο κόσμημα που προσέφερε το Κοσμηματοπωλείο της κ. Νατάσας Λέλε. Πολλοί καταστηματάρχες του Πύργου προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο, ενώ  ακολούθησε φαγητό και διασκέδαση, μέσα σε ένα ζεστό και γεμάτο ευχές κλίμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: