Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Προς ένα από τους 3992 σχολιαστές που τα σχόλια τους είναι αδημοσίευτα

Έλαβα το παρακάτω σχόλιο.
  
"Ντροπή Αναστάσιε να δημοσιεύεις τέτοια σχόλια (για το «πάλι;;;;;»; λέω). Δεν κάνει καλό σε κανέναν αυτό το σχόλιο. Μην ξεχνάς οτι ο ………* είναι κληρικός και πνευματικός, και δεν πρέπει να βάλεται απο τον καθένα. Σβήστο τώρα και κράτα επίπεδο."

Σας ευχαριστώ για την υπόδειξη.
Έκανα σεβαστή η πρότασή σας, αν και σε αυτή την μικρή λέξη δεν είδα κάτι το υβριστικό. Μάλλον ο σχολιαστής εκφράζει μία απορία.
Σας παρακαλώ αν υπάρχει από μέρους σας «επίπεδο» να μου σταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο anastasios2009@yahoo.gr το ονοματεπώνυμό σας. 
Αφού η παρέμβασή σας είναι θετική γιατί η απόκρυψη του προσώπου σας;
Τέλος, παρακαλώ την ευαισθησία σας να την δω και σε άλλες αναρτήσεις που ανώνυμοι -όπως εσείς- σέρνουν τον αναβαλλόμενο σε επισκόπους και Συνόδους. 

Διέγραψα το όνομα 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπου πονά τον καθένα γιαυτον γράφει. Όταν οι ραβδιές πέφτουν σε άλλους δεν μας νοιάζει. Καλά τα γράφεις Τάσο. Οι μαστιγώσεις σε άλλους είναι ευλογημένες στους δικούς μας πονούν.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη αξία έδωσες στον κύριο ή την κυρία. Μην απαντάς. Συνέχιζε την γραμμή σου. Δικό σου είναι το μπλοκ ότι θες το κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρέπει να σταματήσεις να δημοσιεύεις ανώνυμα σχόλια ή αν θέλουν να στα στέλνουν μόνο με mail. Είναι μια λύση για να γλυτώσεις και εσύ από τους «πειρασμούς»

Ανώνυμος είπε...

Το ιστολόγιο είναι δικό σου. Στο σπίτι μου εγώ δεν επιτρέπω να μου κάνουν κουμάντο οι επισκέπτες ακόμα και αν είναι συγγενείς. Ο καθένας να μάθει μέχρι που μπορεί να φτάσει και να κάνει παρατηρήσεις. Φτάνουν πλέον οι επεμβάσεις των άλλων στα των άλλων.

Ανώνυμος είπε...

Η εποχή το αποφασίζουμε και διατάσσουμε πέρασε. Ποιος είναι αυτός ο αναιδείς που τολμά να σου επιβάλει την γνώμη του; Κακώς διέγραψες την λέξη αυτή. Όλα στην διαφάνεια. Στα ανώνυμα λέει καθένας αυτά που δεν τολμά να πει στους δυνατούς της μέρας που δεν έχουν στο μυαλό τους ότι θα λογοδοτήσουν στον Θεό.

Ανώνυμος είπε...

Αναστάση όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Και από κότες πολλές στον εκκλησιαστικό περίγυρο. Φύγε για να σωθείς θα σε φάνε λάχανο!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν μας λέει το όνομα ; Μούφα η υπόθεση Κωστόπουλε. Δεν σε είχα για κορόιδο να ακούς την κάθε κουτσομπόλα!!!