Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Εορταστική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Γλαύκου Πατρών

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Γλαύκου Πατρών, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να εορτάσουν όλοι μαζί  την Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου. Ημέρα χαράς αλλά και προετοιμασίας για τους Ελληνορθόδοξους χριστιανούς, καθώς η περίοδος της Σαρακοστής πριν το Πάσχα πλησιάζει. Σε αυτή την όμορφη εορτή τηρήθηκε το έθιμο της ημέρας, του ψησίματος στα κάρβουνα, ενώ έναν ξεχωριστό και όμορφο τόνο έδωσαν τα χορευτικά τμήματα του Ιερού Ναού , που κράτησαν συντοφιά στον κόσμο παρουσιάζοντας Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ο πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού π. Αδαμάντιος Τσαγκάρης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την συμμετοχή τους και την προσφορά τους στο έργο της ενορίας και τους ευχήθηκε: ‘ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !Ο Κύριος ας αξιώσει όλους μας να την διέλθουμε με υγεία και ανάταση ψυχής .Και προετοιμασμένοι πνευματικά να προσκυνήσουμε Τα Άγια Πάθη Του και να εορτάσουμε την ένδοξη Ανάστασή Του.’























5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραίο! η ενορία σας ως μια οικογένεια στο πνευματικό κέντρο του ναού

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην ενορία. Αυτές οι πρωτοβουλίες ενόνουν τους ενορίτες.

Ανώνυμος είπε...

Τα βλέπω και ζηλεύω. Στην ενορία μου τίποτα μόνο καφέ στα μνημόσυνα για ευνόητους λόγους. Το πνευματικό μας κέντρο είναι καφές της παρηγοριάς.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιες ενοριακές συνάξεις είναι καλύτερες και από ομιλίες. Γιατί σε αυτές μπορείς να επικοινωνήσεις και να γνωρίσεις τους συνενορίτες σου.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσουν αυτές οι εκδηλώσεις!!!!!