Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ από την «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ»

    Η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ» - ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ-ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ, στην προσπάθεια της να ανταποκριθεί σε κοινωνικά θέματα που αφορούν την υγεία των αδελφών μας, και προκειμένου να ανταποκριθεί στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες σε αίμα, θα πραγματοποιήσει από κοινού με τον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Πατρών, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, από τις 10.00 πμ  και μέχρι τις 13.00 μμ της ίδιας ημέρας εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Πατρών (Εφέσου 61 & Νικαίας, Πάτρα) στον  χώρο του Ναού.

Πολλοί από εμάς έχουμε αντιμετωπίσει καταστάσεις ανάγκης αίματος και γνωρίζουμε τη βαρύτητα και τη σημασία του προβλήματος. Ας το κάνουμε για τους συνανθρώπους μας, που δεν γνωρίζουμε και ας ευεργετήσουμε έτσι τον Χριστό, ο οποίος πρώτος έδωσε το Τίμιο Αίμα Του «υπέρ της του κόσμου ζωής και σωτηρίας». Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί έχουμε χρέος να μιμηθούμε το παράδειγμα του Σωτήρα μας, που μας χάρισε τη ζωή, αιμόφυρτος επί του Σταυρού.
Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ καλεί όλους όσους έχουν τη δυνατότητα – κυρίως τα νέα παιδιά που σφύζουν από υγεία – να προστρέξουν στο κάλεσμα αυτό. Ας ανταποκριθούμε στο προσκλητήριο αυτό, αφού όλοι είμαστε αδέρφια!

«Ε Ν Ω Μ Ε Ν Η   Ρ Ω Μ Η Ο Σ Υ Ν Η»
ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΝΟΤΗΤΟΣ  ΚΑΙ  ΜΕΛΕΤΗΣ-ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ
ΠΑΤΡΑ: enromiosini.patras@yahoo.gr

www.enromiosini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: