Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Τηλεφωνικὴ ἐπικοινωνία εἶχε ὁ Μητροπολίτης Πατρῶν Χρυσόστομος μὲ τὸν Δήμαρχο Πατρέων Κωνσταντῖνο Πελετίδη

Τηλεφωνικὴ ἐπικοινωνία εἶχε σήμερα τὸ πρωὶ Δευτέρα, (13.2.2017) ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρῶν κ.κ. Χρυσόστομος μὲ τὸν Δήμαρχο Πατρέων κ. Κωνσταντῖνο Πελετίδη καὶ συνομίλησαν σχετικὰ μὲ τὸ θέμα τῆς δίκης, ποὺ θὰ διεξαχθῆ στὰ Δικαστήρια Πατρῶν, ἐξ‘ ἀφορμῆς τῆς μηνύσεως ἡ ὁποία ὑπεβλήθη εἰς βάρος του ἀπὸ τὴν Χρυσὴ Αὐγή. 

Ὁ Σεβασμιώτατος ἐξέφρασε τὴν ἀγάπη του καὶ τὴν συμπαράστασή του στὸ πρόσωπο τοῦ κ. Δημάρχου.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο λόγο μηνύθηκε ο δήμαρχος από τη Χρυσή Αυγή;

Ανώνυμος είπε...


Εδώ νομίζω ότι δεν θα έπρεπε ο Μητροπολίτης μας να αναμιχθεί έστω και πλαγίως στα όσα ο Δήμαρχος υποκινεί πανελλαδικώς εκβιάζοντας τρόπον τινά με τις διαδηλώσεις συμπαράστασης υπέρ του, τους δικαστές να τον αθωώσουν. Ο Νόμος είναι σαφής και είναι για όλους ίσος και χωρίς εξαιρέσεις! Απαγόρευσε σε νόμιμο πολιτικό κόμμα την είσοδο στα Δημαρχιακά γραφεία ενώ επέτρεψε κατά το δοκούν σε άλλους υποψήφιους την είσοδο. Η Δημαρχία δεν είναι του Πελετίδη είναι του λαού και ο δήμαρχος και κάθε Κρατικό πρόσωπο οφείλει να σέβεται τους Νόμους του Κράτους και τους ανθρώπους εκείνους από τον λαό πού είχαν μια διαφορετική επιλογή απ΄αυτή πού θα ήθελε ο Πελετίδης και η παρέα του…--------Πενήντα ημέρες τώρα παρακολουθώ το ξεσήκωμα πού κάνει ο Δήμαρχος υπέρ του εαυτού του φέρνοντας δικό του κόσμο απ΄ όλα τα μέρη της χώρας παρουσιάζοντας μια Πάτρα σαν να κομμουνιστοκρατείται. Πολλοί φοβισμένοι, μη και θεωρηθούν χρυσαυγίτες δεν φέρνουν αντίδραση. Δεν είμαι Χρυσαυγίτης, Ορθόδοξος Χριστιανός είμαι αλλά βλέποντας την παρανομία του Δημάρχου και την σιγή ιχθύος πολλών, θεωρώ ότι για λόγους Δικαιοσύνης ο Δήμαρχος πρέπει να τιμωρηθεί. --------------------Δεν είναι βιλαέτι του η Δημαρχία. Η Δημαρχία είναι του λαού, Δήμαρχος εξελέγει από περιστασιακή αγανάκτηση του κόσμου για τον προηγούμενο Δήμαρχο και τίποτα περισσότερο. Άσε πού δυό χρόνια τώρα δεν έχει κάνει τίποτα για την πόλη, γεμίσαμε γούβες και σκυλιά στους δρόμους, ειδικά στις συνοικίες, πού δαγκώνουν τον κόσμο. Άσε τα πολιτικά Δήμαρχε και κοίταξε να φτιάξεις κανένα έργο. Δεν σε ψηφίσαμε για κομμουνιστή, το ξέχασες; Για Δήμαρχο του καλού σε ψηφίσαμε. ------------Και να αφήσεις αυτά τα κουφά «όλος ο Πατραϊκός λαός καταδικάζει τον φασισμό, τον ναζισμό» και τα υπόλοιπα για να παρασύρεις τον κόσμο.Ποιός Πατραϊκός λαός; Αυτούς πού πρόσκεινται στην Αριστερά, ή τους άλλους πού φοβούνται να πούνε την αλήθεια; Ένας Θοδωρής Άννινος , αριστερός Πατρινός Δήμαρχος κι΄αυτός, ιδεολόγος όμως και χωρίς εμπάθεια , δεν θα το έκανε ποτέ αυτό ! . Και να γυρίσει ο Δήμαρχος, λίγο πρίν στην ιστορία, και να θυμηθεί και τα άλλα φοβερά εγκλήματα εκείνου του κόκκινου φασισμού πού για 5 περίπου χρόνια κατέσφαξαν αδελφούς Έλληνες! Μη μας κάνει λοιπόν το κόμμα του την αγνή περιστερά επειδή τους νομιμοποίησαν κάποιοι πολιτικοί, και μη μας μιλάει τώρα για φασισμό, ξέχασαν τα δικά τους πού σταύρωναν τους παπάδες πάνω στα δένδρα; Και να μάθει να σέβεται τους Νόμους του Κράτους και να μη μας παριστάνει τώρα τον ήρωα! Αρκετά πιά με το θέατρο πού παίζει…

Αττικός

Αναστάσιος είπε...

Προς: 13 Φεβρουαρίου 2017 - 7:29 μ.μ.

Αττικέ διαφωνώ στα περισσότερα από όσα γράφεις.
Δεν νομίζω ότι θα έβγαζε πουθενά αν σου απαντούσα σε κάποια από όσα αναφέρεις... Γι’ αυτό καταγράφω μόνο την αντίθεσή μου.
Αν ήμουνα στην Πάτρα θα συμπαραστεκόμουν στον Δήμαρχο. Η απουσία μου στην Κύπρο, ως το τέλος του μηνός, δεν μου το επιτρέπει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΙΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑ Η ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ!!!!!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ....
ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΔΙΚΕΙ;;;;;;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ;;;; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.......

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ψηφίζουν τα νομοσχέδια που αναφέρεις δεν σημαίνει ότι είναι της Εκκλησίας. Δεν τους βλέπω σε εκκλησιές. Παλαιότερα έπαιρναν και μέρος με τους δωδεκαθεϊστές. Μην σε εξαπατούν και αυτοί είναι χειρότεροι. Σου αρέσει ο αυταρχισμός και ο τρόπος που αντιμετωπίζουνε τους αντίθετους με τις ιδέες τους.

Ανώνυμος είπε...

Ήμουνα αδιάφορος προς το κόμμα αυτό. Ένα βράδυ που ήθελα να κατεβώ δια της Γερμανού στο κέντρο της Πάτρας είχαν κάποια ομιλία στα τότε γραφεί τους. Είχαν διακόψει την κυκλοφορία και προωθούσαν τα αυτοκίνητα οι αστυνομικοί στην Γ. Ρούφου. Όπως κατέβαινα ένιωσα φόβο και τρόμο. Στα σταυροδρόμια υπήρχαν νεαροί με μαύρες φανέλες και ρόπαλα, φρουρούσαν την συγκέντρωση. Με έπιασε ιδρώτας μέχρι να περάσω. Τους έβλεπα και φοβόμουν. Από τότε ούτε να τους δω.

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατία υπάρχει ότι θέλει ο καθένας ψηφίζει. Προσωπικά δεν θέλω να τους δω. Καλύτερα να μην ψήφιζαν τα νομοσχέδια αυτά. Κακό κάνουν όχι καλό. Όλες οι ακρότητες είναι καταδικαστέες από εμένα. Και αυτοί είναι στα άκρα της άκρα δεξιάς. Το ίδιο λέω και για τα άκρα της άκρας αριστεράς.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητροπολίτης έπραξε όπως πάντα άριστα. Έπρεπε να συμπαρασταθεί στον Δήμαρχο και το έκανε. Δεν εξέφρασε καμιά άποψη. Μόνο συμπαράσταση στον εκλεγμένο. Όσο για το πώς βγήκε δεν έχει σημασία κ. Αττικέ το αποτέλεσμα είναι ότι ψηφίσθηκε. Όταν ψηφίζουν οι Πατρινοί να γνωρίζουν που θέτουν την ψήφο. Κοψοχέρηδες δεν υπάρχουν. Αυτός είναι ο Δήμαρχος και αυτός τώρα μας εκπροσωπεί. Είμαστε κοντά του παρόλες τις διαφωνίες.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε οι υπερασπιστές της ΧΑ το παρακάτω και μετά τα λέμε:
Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής σε ναζιστική συναυλία [vid]
http://www.newsit.gr/politikh/I-igesia-tis-Xrysis-Aygis-se-nazistiki-synaylia-vid/699558

Ανώνυμος είπε...

Δες και αυτό
Χρυσή Αυγή: Τιμούμε τη σβάστικα και βεβηλώνουμε τον Εθνικό Υμνο και την Γαλανόλευκη στην επέτειο του Χίτλερ – Η αληθινή πατρίδα του Νίκου Μιχαλολιάκου και της ομάδας του
https://xyzcontagion.wordpress.com/2017/02/13/secret-concert-2005-01-30-vevilosi-galanolefki-me-simaies-ss/

γράφεις ότι ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ... διάβασε τα όσα τους καταγγέλλει ο Πειραιώς Σεραφείμ και μετά να δω τι θα πεις. Καμία σχέση με εκκλησία δεν έχουν οι άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...


“Καμία σχέση με την εκκλησία δεν έχουν οι άνθρωποι…” --4.17
-----------------------------------------
Σωστό αυτό. Είδαμε όμως και τούς λεγόμενους «ανθρώπους της Εκκλησίας». Πού έπρεπε να ντρέπονται για τίς ψήφους τους στην Βουλή υπέρ των ανωμάλων, παιδεραστών σήμερα, και κτηνοβατών αύριο ! Τό μή χείρον λοιπόν βέλτιστον ! Άς διορθωθούν οι πολιτικοί μας, για να πάμε κι΄εμείς μαζί τους ! Άς έχουν ελεύθερη βούληση, άς πάψουν να πηγαίνουν σαν τίς γαλοπούλες φοβισμένες από το καλάμι τής διαγραφής, ( ίδε Γιακουμάτο τις προηγούμενες μέρες πού κατάπιε την γλώσσα του όταν τον κτύπησε με το «καλάμι» ο… μέλλων Κούλης για τις περί ανωμάλων δηλώσεις του), και τότε, ναί να τούς ψηφίζουμε. Ο Καντιώτης έλεγε «Σκούπα, μεγάλη σκούπα και στούς 300 ! », . Να μας αδειάσουν την γωνιά για να βγούνε νέοι πολιτικοί με ήθος γιατί μ΄αυτούς τώρα θα πάμε στον πάτο του πάτου και ελάχιστοι θα το πάρουν είδηση !

ΘΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Non pasaran  βροντοφώναξαν  ο λαός ,η εκκλησία και ο Δήμος της Πάτρας στη Χρυσή Αυγή