Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Από την σημερινή μου περιήγηση στην Λάρνακα


Η προς Κύριον εκδημία της μητέρας του καλού μου φίλου Γιώργου με οδήγησε εκτάκτως στην Λάρνακα την 25η Μαρτίου. Σήμερα το μεσημέρι μου δόθηκε η ευκαιρία για μια μικρή περιήγηση στην πανέμορφη και αγαπημένη μου Λάρνακα. Κατευθύνθηκα από την παραλιακή για προσκύνημα στο Άλσος ΗΡΩΩΝ ΕΛΔΥΚ, , στο Χαλά Σουλτάν Τεκκέ που βρίσκετε στην πανέμορφη Αλυκή, και τέλος για να ανάψουμε το καντήλι στο κοιμητήριο, στο οποίο δεσπόζουν οι σημαίες σε πολλούς τάφους αγωνιστών για την λευτεριά.  






























8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περισσότερο καιρό είσαι στην Λάρνακα παρά στην Πάτρα. Τι το έκανες Ρίο-Αντίρριο. Μπα παιδάκι μου όλα ταξίδια είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο κουστούμι φοράς. Μήπως έκανες στην ΕΛΥΚ κατάθεση στεφάνου; Τώρα τελευταία κυκλοφορείς μόνο με επίσημη ενδυμασία όπως διαπιστώνω. Πάντα κουστούμι και γραβάτα. Σαν πρόεδρος δημοκρατίας είσαι εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Ο καλός και Άγιος θεός να αναπαυει την ψυχή της μητέρας του αδελφικού σας φίλου.
Ο βοηθός αρχηγού Ν

Ανώνυμος είπε...

Καλά Τάσο, έτσι και φορέσεις κανα τζινάκι, πουκαμισάκι καρό και σακάκι μπλέιχερ, θα δείχνεις τουλάχιστον 20 χρονάκια νεότερος. Δοκιμασέ το. Μην διστάζεις. Τζόβενο θα γίνεις

Ανώνυμος είπε...

Η Κύπρος σε ξανανιώνει κάθε φορά. Μήπως έπρεπε να καθίσεις εκεί και να αφήσεις την μιζέρια της Πάτρας. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε κρατάει εδώ στην κακομοιριά μας. Αν μπορούσα να φύγω θα έριχνα μαύρη πέτρα πίσω μου. Για να το σκεφτείς. Χαραμίζεσαι χωρίς να το αξίζουν. Τόλμησε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κωστόπουλε νάσαι πάντα καλά. Να χαίρεσαι την κάθε σου στιγμή. Το αξίζεις. Με έχεις πολλά διδάξει όσα χρόνια σε γνωρίζω. Είσαι πάντα δίπλα στον άλλο και ιδικά στις δυσκολίες.

Ανώνυμος είπε...

Όμορφη εκκλησία, ιδιαίτερα δε τα καμπαναριά!!!! Θα θέλατε να μας δώσετε λίγες περισσότερες πληροφορίες;

Αναστάσιος είπε...

Προς: 29 Μαρτίου 2017 - 7:33 μ.μ.

Είναι ο ιερός ναός Παναγίας Φανερωμένης επί της λεωφόρου Φανερωμένης στην Λάρνακα.