Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ 2017 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΟΥ

Όπως κάθε χρόνο ,έτσι και φέτος το 99% του Ελληνικού λαού θα γιορτάσει με μεγαλοπρέπεια και όπως αρμόζει την Ανάσταση του Υιού του Κυρίου. Δυστυχώς επίσης κάθε χρόνο και σε κάθε Θρησκευτική εορτή ,τέτοιο καιρό, εμφανίζονται και τα κάθε λογής θεσμικά και μη ΑΘΕΑ ανθρωπάκια και με κάθε λογής <μπουρδολογία> ,προσπαθούν να αποδομήσουν τα Ιερά και Όσια αυτού του λαού. Αυτοί όλοι φυσικά εμφανίζονται(οι ίδιοι!!) επίσης, σε όλες τις Θρησκευτικές τελετές χωρίς καμία ντροπή για την ανάγκη συλλογής ψήφων. Το γιατί τους ανέχεται η Θρησκευτική ηγεσία της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και ο λαός μας, είναι πραγματικά κάτι αδιανόητο, αλλά η φυσική εξήγηση προφανώς έρχεται από την ίδια την Ορθόδοξη Πίστη που κηρύττει Αγάπη, Ανοχή και Συγχώρεση σε όλους.
Φυσικά ο ΑΘΕΟΣ που είναι ΜΟΝΟ εναντίον της Ορθοδοξίας και δεν τολμάει να αμφισβητήσει ΚΑΜΙΑ άλλη Θρησκεία ή Πίστη δεν λέγεται ΑΘΕΟΣ ,αλλά ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και αυτή είναι και η ουσία της υπόθεσης. Τολμούν ή θέλουν όλοι αυτοί να μιλήσουν εναντίον του ΠΑΠΑ ή του Ισλάμ ή του Βούδα κλπ; Τολμούν να διοργανώσουν καλέσματα ψησίματος κρεατικών μέσα στο ραμαζάνι και όχι μόνο την Μεγάλη Παρασκευή των Ορθοδόξων Χριστιανών; Φυσικά και ΟΧΙ. Βρίσκουν και τα κάνουν λοιπόν γιατί απευθύνονται σε ένα λαό εξαθλιωμένο οικονομικά, ηθικά και ιδεολογικά.
Εμείς μέσα στο πνεύμα των ημερών ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση και το 2017 να γίνει το έτος που θα έρθει και η Ανάσταση της Πατρίδας.


Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: