Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
«Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ»


ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017: Αναχώρηση ώρα 05:30 από την Πλατεία Γεωργίου Α΄ (άνω μέρος) για Ουρανούπολη μέσω Εγνατίας οδού, με στάση για καφέ στο Χάνι Τερόβου. Στην συνέχεια μετάβαση καί στάση στην Θεσσαλονίκη στον Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου γιά προσκύνημα καί ξενάγηση καθώς καί παραμονή για μεσημεριανό φαγητό(προαιρετικά). Κατόπιν το μεσημέρι επίσκεψη για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Ιωάννου του Θεολόγου στην Σουρωτή όπου υπάρχει ο τάφος του Aγίου Παϊσίου . Τέλος αργά το απόγευμα άφιξη στην παραλία Ουρανούπολης στο ξενοδοχειακό συγκρότημα << Ακτή Ουρανούπολη >>  όπου και θα διαμείνουμε γιά διανυκτέρευση με δείπνο (μπουφέ).

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017: Πρωïνό (μπουφέ) και κατόπιν είσοδος στο Άγιον Όρος από την Ουρανούπολη με το πλοίο της γραμμής ( ώρα 9.45 ) και με το σύνολο των προσκυνητών (48 άτομα) χωρισμένο σε τέσσερις (4) ομάδες των δώδεκα (12) ατόμων εκάστη, που με τον αρχηγό της κάθε ομάδα θα εισέλθει στο Άγιον Όρος σε διάφορες Ιερές Μονές και Προσκυνήματα γιά διαμονή η επίσκεψη όπως είναι προγραμματισμένα.(Το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε ομάδας γιά κάθε ημέρα θα δοθεί εντός τού λεωφορείου).  Οι διανυκτερεύσεις εντός του Αγίου Όρους θα είναι τέσσερις (4) και θα γίνουν ως ακολούθως:
ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΩΝ:

( ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ )
Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017
Α΄ ΟΜΑΔΑ: Ι. Μ.Βατοπαιδίου
Β΄ ΟΜΑΔΑ: Ι. Μονή Ζωγράφου
Γ'  ΟΜΑΔΑ: Ι. Μ.Δοχειαρίου
Δ'. ΟΜΑΔΑ: Ι.Μ.Αγίου Παύλου

              Σάββατο 10 Ιουνίου 2017
Α΄ ΟΜΑΔΑ: Ι. Μονή Κουτλουμουσίου
Β΄ ΟΜΑΔΑ: Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας
Γ΄ ΟΜΑΔΑ: Ι. Μονή Αγίου Παύλου
Δ΄ ΟΜΑΔΑ: Ι.Μ. Βατοπαιδίου

              Κυριακή 11 Ιουνίου 2017
Α΄ ΟΜΑΔΑ: Ι. Μονή Παντοκράτορος
Β΄ ΟΜΑΔΑ: Ι.Μονή Ιβήρων(6)+Ι.Μονή Καρακάλλου(6)
Γ' ΟΜΑΔΑ: Ι.Μ.Βατοπαιδίου
Δ' ΟΜΑΔΑ: Ι.Μ.Ιβήρων

               Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017
Α΄ ΟΜΑΔΑ: Ι.Μ.Ξενοφώντος
Β΄ ΟΜΑΔΑ: Ι. Μονή Σταυρονικήτα
Γ'  ΟΜΑΔΑ: Ι.Μ.Βατοπαιδίου
Δ'  ΟΜΑΔΑ: Ι.Μ.Διονυσίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ», ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Ι. ΣΚΗΤΗ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ (ΣΑΡΑΪ), ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ.ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΒΑΔΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ,ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΚΑΛΥΒΕΣ, ΣΚΗΤΕΣ Η ΜΟΝΕΣ.

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017: Συνάντηση και των τεσσάρων ομάδων στην Δάφνη και έξοδος από το Άγιον Όρος προς Ουρανούπολη και επιστροφή στην Πάτρα, αργά το βράδυ (περίπου 11.30 μ.μ)με στάσεις καθ'οδόν καί τερματισμό στο κάτω μέρος της πλατείας Τριών Συμμάχων.Λεπτομερές καθημερινό πρόγραμμα, κατατοπιστικές πληροφορίες και καθορισμός της θέσης στο πούλμαν του κάθε επιβάτη θα λάβει κάθε προσκυνητής σύμφωνα με την ομάδα που συμμετέχει σε προγραμματισμένη συνάντηση την Τρίτη 6 Ιουνίου στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Πατρών ( Μητροπολίτου Παρθενίου 18 ) ώρα 6.00 μ.μ.

Κόστος: Μέλη και Φίλοι του Συνδέσμου ενιαία τιμή : € 240 ( Πολύτεκνοι 4 τέκνων και άνω € 215 – Ανάπηροι € 225 ) Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται:
 1. Διαδρομή με πούλμαν Πάτρα – Θεσσαλονίκη – Σουρωτή –  Ουρανούπολη – Πάτρα.
 2. Το βραδινό δείπνο (μπουφέ) στο ξενοδοχείο.
 3. Η διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο και το πρωινό (μπουφέ). 
     Επιβάρυνση για διαμονή σε μονόκλινο €20 (δήλωση μέχρι 30 Μαΐου).
 4. Εισιτήρια θαλασσίων διαδρομών με τα πλοία της γραμμής και
     μεταφορές στην ξηρά με ειδικά μισθωμένα αυτοκίνητα ( 12 θέσια μικρά λεωφορεία ).
 5. Το κόστος του Διαμονητηρίου που εκδίδει το Γραφείο Προσκυνητών.
 6. Φάκελος με πληροφοριακό υλικό, χάρτες διαδρομών και βιβλίο δώρο του συνδέσμου.
 7. Συνδρομή αξίας 20 ευρώ του συνδέσμου για το έτος 2017.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι επικεφαλής των ομάδων θα πράξουν το καλύτερο δυνατόν ώστε να τηρηθεί το πρόγραμμα όπως αυτό αναγράφεται, χωρίς καθυστερήσεις. Υπάρχει όμως περίπτωση, όχι από πρόθεση, αλλά από λόγους ανωτέρας βίας πχ. αλλαγή καιρού, δρομολογίου, αδυναμίας της Μονής κτλ, να επέλθουν ορισμένες διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα επίσκεψης των Μονών. Όλες οι επιλογές που έχουν γίνει για φιλοξενία στις Μονές είναι οι καλύτερες από άποψη διαμονής.
EK TOY Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. 2610277925 KAI 6974414981κ. ΑΝΔΡΕΑ ΤΕΣΤΕΜΠΑΣΗ
 ΚΑΙ 6944919811 κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ  ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: