Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης επισκέφθηκε την Μ.Φ.Η. "Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ"


Την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Αγία Σκέπη» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι (4 Απριλίου 2017) ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης και παρακάθησε σε γεύμα, ανταποκρινόμενος σε προφορική πρόσκληση που του είχε απευθύνει ο Διευθυντής του Ευγηρείου κ. Αναστάσιος Κωστόπουλος.
Τον κ. Δήμαρχο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Χριστιανικής Εστίας Πατρών κ. Γεώργιος Καραγεωργόπουλος. Κατά την διάρκεια του γεύματος επικράτησε ιδιαίτερα φιλικό και πρόσχαρο περιβάλλον. Ο κ. Δήμαρχος συνομίλησε με τους φιλοξενουμένους οι οποίοι εξέφρασαν την χαρά τους για την αμεσότερη γνωριμία μαζί του. Τον κ. Δήμαρχο συνόδευε  ο Αντιδήμαρχος Υγείας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κ. Δημήτρης Πελεκούδας. Στο γεύμα παρακάθησαν η Υποδιευθύντρια κ. Ευαγγελία Μαυρομμάτη, στελέχη και συνεργάτες του Ευγηρείου. 



















































































6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΟ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 'δικος μας". ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ : ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ.
Ενας φίλος σου!!!!!!!!!
Μη ψάχνεις δε θα με βρεις και δεν έχει και σημασία αυτό.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣ ..... ιμος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι δήμαρχος. Ο δήμαρχος της υπέρβασης των διαχωρισμών χριστιανών και μη. Ο δήμαρχος των φτωχών και ταλαιπωριμένων. Ζει σαν το καλύτερο χριστινό και δηλώει άθεος....

Ανώνυμος είπε...

Πάντα ευχάριστες επισκέψεις να υπάρχουν και να επικρατή πνεύμα χαράς και αισιοδοξίας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος είναι απλός, καταδεκτικός και ειλικρινής. Αυτά είναι μερικά και από τα χαρίσματα του κ. Διευθυντού.
Τα λέω αυτά επηρεασμένος από τα όσα έγραψε ο 12.12, μπορώ να προσθέσω ότι ο κ. Διευθυντής όσο καλούς φίλους έχει ή και μπορεί να κάνει, το ίδιο έχει και ελάχιστους αλλά με αρκετό δηλητήριο εχθρούς, που του ρίχνουν πισώπλατα στιλέτα δηλητηριώδη. Να προσέχει γιατί νομίζει ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος. Μην ξεχνά τα όσα του είχε πει ο κυρ Κώστας Χασκόπουλος και ο νοών νοείτο....

Ανώνυμος είπε...

Όλο καλά,αλλά περισυλλογή τωρα

Ανώνυμος είπε...

Ο Πελετίδης και ο Κωστόπουλος είναι αγαπητοί γιατί πάντα φροντίζουν να βοηθούν τον συνάνθρωπο.