Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Επίσκεψη στην Μ.Φ.Η."Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ" του Δημάρχου Πατρέων


 Την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών επισκέφθηκε σήμερα Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2017 ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κωνσταντίνος Πελετίδης  για να ευχηθεί ενόψει της εορτής του Πάσχα στους τρόφιμους, και το προσωπικό του Ιδρύματος. Τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής κ. Αναστάσιος Κωστόπουλος.
Ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την χαρά που τον διακατέχει όταν βρίσκεται στον φιλόξενο χώρο του ιδρύματος, κυρίως για την αγάπη που εισπράττει από τους τρόφιμους, τη διοίκηση και το προσωπικό κάτι το οποίο βίωσε στη μονάδα και πριν από λίγες ημέρες στο γεύμα που του παρατέθηκε! 
Ανδριάνα Τσαγκάρη
Κοινωνική Λειτουργός







 




















3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντα είσαστε ηγετική μορφή κ. Κωστόπουλε ως Αρχηγός, ως Επόπτης, ως Διευθυντής. Σας διακρίνει η πηγαία αρχοντιά και η ευγένεια. Το τελευταίο πολλοί το εκμεταλλεύονται. Εσείς έχετε τον τρόπο να τους βάζετε στην θέση τους.
Σας εύχομαι να παραμείνετε «πάντα ο ίδιος» ο κ. Κωστόπουλος ο γεφυροποιός.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος είναι πάντα κοντά στους άνεργους, τους γέροντες και σε όσους έχουν ανάγκη. Δεν κάνει εθιμοτυπικές επισκέψεις αλλά ουσίας.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τιμητική η επίσκεψη του Δημάρχου Πάτρας του κ. Πελετίδη στο ευγηρείο σας αν κρίνω από τις πεποιθήσεις τουλάχιστον τις πολιτικές του Δήμαρχου. Η επισκέψεις του είναι επιβράβευση στο σημαντικό κοινωνικό σας έργο. Σας συγχαίρω.
Δημήτριος Πανίτσας