Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

«Σε καλώ να υπερασπιστείς το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία σου.» - Τάσσος Παπαδόπουλος


Ο αείμνηστος πρόεδρος της Κυριακής Δημοκρατίας
Τάσσος Παπαδόπουλος
σαν σήμερα 7 Απριλίου 2004 στο Διάγγελμά του είχε πει:

«Σε καλώ να υπερασπιστείς
το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία σου.»

Σήμερα η Βουλή των Αντιπροσώπων της Κύπρου τι ψήφησε;
Η Βουλή των Ελλήνων τι ψηφίζει;

Όταν το βράδυ της 25ης Μαρτίου 2017 έφτανα αεροπορικά στην Λάρνακα στα αριστερά μου έβλεπα στον Πενταδάκτυλο την "σημαία" του ψευδοκράτους φωταγωγημένη.

Σήμερα έγινε ακόμα ένα χατίρι του Μουσταφά Ακιντζί.
Ως πότε; 


Τα λόγια του Μακρυγιάννη δεν τα έχουν ακούσει 
αυτοί που αποφασίζουν για τον Λαό ερήμην του Λαού: 
«Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί κι αμαθείς και πλούσιοι και φτωχοί και πολιτικοί και στρατιωτικοί και οι πλέον μικρότεροι άνθρωποι. Είμαστε εις το “εμείς» κι όχι εις το “εγώ”».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ηγέτες μας είναι για κλάματα και εμείς που δεν αντιδρούμε για χλευασμό....

Ανώνυμος είπε...

Αθάνατος ο μακαριστός Τάσος Παπαδόπουλος! Έχει περάσει στην χορεία των όντως αθανάτων υπερασπιστών των δικαίων, των ιερών και οσίων της πατρίδος μας!! Ως πότε οι Έλληνες είτε εδώ στην Μητέρα Πατρίδα είτε στην ελληνικότατη Κύπρο μας θα ανεχόμαστε τέτοιους εθνοπροδότες να μας κυβερνούν και να ισοπεδώνουν την ματωμένη ιστορία μας!!! Σε λίγο θα κλαίμε κι εμείς και τα παιδιά μας πάνω σε καμένη γή, που κάποτε λεγόταν Ελλάδα!!! Φύλακες αγρυπνείτε, μετανοείτε και κάμετε επανάσταση σε αυτές τις προδοτικές και αιχρές κυβερνήσεις και τους δοσίλογους δεξιούς και αριστερούς κυβερνήτες!!! Ξεχάστε τα οικονομικά μεγέθη και την καθημερινή επιβίωση!!! Εδώ μας ξεριζώνουν την ψυχή, σφαγιάζουν την Πατρίδα μας, φονεύουν τα παιδιά μας! Ας ξυπνήσουμε από την χειμερία νάρκη!!!!!