Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

3η Γιορτή της Άνοιξης Δήμου Ερυμάνθου

 Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Ισώματος Αχαΐας, η «3η Γιορτή της Άνοιξης», στο Δήμο Ερυμάνθου. Η κεντρική πλατεία του χωριού πλημμύρισε από νιάτα και χρώματα, σε μία γνήσια αυθεντική λαϊκή γιορτή που διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Ισώματος με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ερυμάνθου, η οποία εκτός από μουσική και χορό, διέθετε άφθονο φαγητό και κρασί, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση και την επιτυχημένη πορεία που έχει δημιουργήσει. 


 Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής, μίλησε για την σημασία και τον συμβολισμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναφορά στους αγώνες των εργαζομένων, αλλά και στην ανάγκη που έχουν οι σύγχρονες τοπικές κοινωνίας για να διατηρηθούν τα κεκτημένα και να συνεχιστούν οι αγώνες αυτοί.
Στην γιορτή της Πρωτομαγιάς συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Ισώματος, Φαρών, Χαλανδρίτσας, Βασιλικού, Δαφνούλας, Ελληνικού, Τριταίας, Σκιαδαίων, Σταυροδρομίου, Καρατζάδες και του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, τα μέλη των οποίων κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κόσμου με τα χορευτικά τους προγράμματα. Πέρα από τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων και Χορευτικών Σωματείων που συμμετείχαν στην «3η Γιορτή της Άνοιξης», στην κεντρική πλατεία του Ισώματος παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντας καθώς και το προεδρείο του Συλλόγου Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας.















































Δεν υπάρχουν σχόλια: