Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ, Αιωνία η μνήμη


Η ευλογημένη ψυχή του
ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ
 φτερούγισε για τα ουράνια 
μετά από ξαφνική ολιγοήμερη ασθένεια προ σαράντα ημερών.

Υπήρξε εκλεκτός οικογενειάρχης και τίμιος επαγγελματίας, ήταν πιστός, ενάρετος, ταπεινός και μειλίχιος, σκορπούσε το άρωμα της χριστιανικής αγάπης σε πολλές πονεμένες ψυχές με την σύζυγό του Μαρία στο Νοσοκομείο «Παναγία η Βοήθεια»
Η διακριτική και ευγενική παρουσία του «εν λόγω και έργω» ήταν φανερή, όσο και αν εκείνος ποθούσε να ζει χωρίς να κάνει εμφανή την ευεργετική πρόσφορά του προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.  
Η ψυχή του αγάλλεται πλέον κοντά στον Αναστημένο Χριστό. Η σύζυγός του, τα παιδιά, και τα εγγόνια του, έχουν μεσίτη και πρεσβευτή στον ουρανό

Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του θα τελεσθεί την Κυριακή  7 Μαΐου 2017 στον Ιερό Ναό «Παναγία η Βοήθεια» του Π.Γ.Ν.Π. και ώρα 9:00 π.μ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Άς είναι αιωνία η μνήμη τού ευλογημένου αυτού ανθρώπου και συμπαραστάτου τού π. Χαρίτωνος. Πολλά συλλυπητήρια καί στην ακούραστη, πάντα για την εξυπηρέτηση του Ναού, κυρία Μαρία.

a

Ανώνυμος είπε...

Καλή ψυχή. Καλά τα είπες και εσύ κ. Αναστάση στον καφέ για το πρόσωπο του Σταμάτη και την προσφορά του στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

είναι απο τις περιπτώσεις που η απώλεια είναι αισθητή σε ολόκληρο τον κοινωνικό περίγυρο. αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε οι δικοί του άνθρωποι δίπλα του. καλό ταξίδι και αιωνία η μνήμη σου Σταμάτιε

Ανώνυμος είπε...

Έφυγε ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες. Μπορούσε να προσφέρει πολλά διότι ήταν άνθρωπος με πολλές δυνάμεις. Ο Θεός αλλιώς τα ρυθμίζει.
Ο Θεός να τον αναπαύει!