Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017


ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017: Αναχώρηση ώρα 05:30 από την Πλατεία Γεωργίου Α΄ (άνω μέρος) για Ουρανούπολη μέσω Εγνατίας οδού, με στάση για καφέ στο Μέτσοβο. Κατόπιν το μεσημέρι επίσκεψη για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Ιωάννου του Θεολόγου στην Σουρωτή όπου υπάρχει ο τάφος του Aγίου Παϊσίου . Τέλος αργά το απόγευμα άφιξη στην παραλία Ουρανούπολης στο ξενοδοχειακό συγκρότημα << Ακτή Ουρανούπολη >>  όπου και θα διαμείνουμε γιά διανυκτέρευση με δείπνο (μπουφέ).
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017: Πρωïνό (μπουφέ) και κατόπιν είσοδος στο Άγιον Όρος από την Ουρανούπολη με το πλοίο της γραμμής ( ώρα 9.45 ) και με το σύνολο των προσκυνητών (39 άτομα) χωρισμένο σε τρείς (3) ομάδες των δεκατριών (13)ατόμων εκάστη, που με τον αρχηγό της κάθε ομάδα θα εισέλθει στο Άγιον Όρος σε διάφορες Ιερές Μονές και Προσκυνήματα γιά διαμονή η επίσκεψη όπως είναι προγραμματισμένα.(Το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε ομάδας γιά κάθε ημέρα θα δοθεί εντός τού λεωφορείου).  Οι διανυκτερεύσεις εντός του Αγίου Όρους θα είναι τέσσερις (4) και θα γίνουν ως ακολούθως:

 ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΩΝ:
 ( ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ )

             Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Α΄ ΟΜΑΔΑ: Ι. Μ.Βατοπαιδίου
Β΄ ΟΜΑΔΑ: Ι. Μονή Ζωγράφου
Γ'  ΟΜΑΔΑ: Ι. Μ.Διονυσίου

              Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Α΄ ΟΜΑΔΑ: Ι. Μονή Παντοκράτορος
Β΄ ΟΜΑΔΑ: Ι.Μ. Γρηγορίου
Γ΄ ΟΜΑΔΑ: Ι. Μονή Κουτλουμουσίου

             Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Α΄ ΟΜΑΔΑ: Ι. Μονή Κουτλουμουσίου
Β΄ ΟΜΑΔΑ: Ι.Μονή Βατοπαιδίου
Γ' ΟΜΑΔΑ: Ι.Μ.Μεγίστης Λαύρας

         Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου  2017

Α΄ ΟΜΑΔΑ: Ι.Μ.Ξενοφώντος
Β΄ ΟΜΑΔΑ: Ι. Μονή Σταυρονικήτα
Γ'  ΟΜΑΔΑ: Ι.Μ.Ιβήρων (6)+Ι.Μ. Καρακάλλου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ», ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Ι. ΣΚΗΤΗ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ (ΣΑΡΑΪ), ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ
ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ.ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΒΑΔΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ,ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΚΑΛΥΒΕΣ, ΣΚΗΤΕΣ Η ΜΟΝΕΣ.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017: Συνάντηση και των τριών ομάδων στην Δάφνη και έξοδος από το Άγιον Όρος προς Ουρανούπολη και επιστροφή στην Πάτρα, αργά το βράδυ (περίπου 11.30 μ.μ)με στάσεις καθ'οδόν καί τερματισμό στο κάτω μέρος της πλατείας Τριών Συμμάχων.Λεπτομερές καθημερινό πρόγραμμα, κατατοπιστικές πληροφορίες και καθορισμός της θέσης στο πούλμαν του κάθε επιβάτη θα λάβει κάθε προσκυνητής σύμφωνα με την ομάδα που συμμετέχει σε προγραμματισμένη συνάντηση την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Πατρών
( Μητροπολίτου Παρθενίου 18 ) ώρα 7.00 μ.μ.
Κόστος: Μέλη και Φίλοι του Συνδέσμου ενιαία τιμή : € 240 ( Πολύτεκνοι 4 τέκνων και άνω € 215 – Ανάπηροι € 225 ).Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται:
 1. Διαδρομή με πούλμαν Πάτρα – Μέτσοβο– Σουρωτή –  Ουρανούπολη – Πάτρα.
 2. Το βραδινό δείπνο (μπουφέ) στο ξενοδοχείο.
 3. Η διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο και το πρωινό (μπουφέ).
     Δεν θα υπάρξουν μονόκλινα δωμάτια.
 4. Εισιτήρια θαλασσίων διαδρομών με τα πλοία της γραμμής και
     μεταφορές στην ξηρά με ειδικά μισθωμένα αυτοκίνητα ( 13 θέσια
     μικρά λεωφορεία ).
 5. Το κόστος του Διαμονητηρίου που εκδίδει το Γραφείο Προσκυνητών.
 6. Φάκελος με πληροφοριακό υλικό, χάρτες διαδρομών καί δώρο
      του συνδέσμου.
 7. Συνδρομή αξίας 20 ευρώ του συνδέσμου για το έτος 2017,(γιά όσους έχουν δώσει,αφαιρείται).
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι επικεφαλής των ομάδων θα πράξουν το καλύτερο δυνατόν ώστε να τηρηθεί το πρόγραμμα όπως αυτό αναγράφεται, χωρίς καθυστερήσεις. Υπάρχει όμως περίπτωση, όχι από πρόθεση, αλλά από λόγους ανωτέρας βίας πχ. αλλαγή καιρού, δρομολογίου, αδυναμίας της Μονής κτλ, να επέλθουν ορισμένες διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα επίσκεψης των Μονών. Όλες οι επιλογές που έχουν γίνει για φιλοξενία στις Μονές είναι οι καλύτερες από άποψη διαμονής.
 EK TOY Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ


 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. 2610277925KAI 6974414981κ. ΑΝΔΡΕΑ ΤΕΣΤΕΜΠΑΣΗ
 ΚΑΙ 6944919811 κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ  ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: