Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Ι. Ν. ΑΓΙΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ & ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΣ ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ - Πρόγραμμα Πανηγύρεως Αγίου Παναγή του Μπασιά

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ 
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ & ΑΝΤΩΝΙΟΥ 
ΕΙΣ ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ

ΙΕΡΑ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ

ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ
ΠΑΝΑΓH ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΑ
ΤΟΥ ΕΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, Μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Παναγή του Μπασιά του εν Κεφαλληνία, ο ως άνω Ιερός Ναός θα εορτάσει μετά πάσης εκκλησιαστικής και θρησκευτικής λαμπρότητος.
Ως γνωστόν, εις τον Ναόν υπάρχει τεμάχιον του χαριτοβρύτου Λειψάνου του Αγίου, καθώς και ιερόν Προσκυνητάριον Αυτού. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017
7:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου.

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017
7:00 π.μ. Όρθρος - Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Νεκταρίου Κωτσάκη, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ομπλού και προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πατρών. 


7:00 μ.μ. Μεθέορτος Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις προς τον Όσιον Παναγήν υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Γερβασίου Παρακεντέ, Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. Θα επακολουθήσει Λιτάνευση της Εικόνος του Οσίου μετά του τεμαχίου του Ιερού αυτού Λειψάνου, εντός της Ενορίας.

9:00 μ.μ. Πολιτιστικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς. 

Όλες οι ως άνω Ιερές Ακολουθίες θα είναι αφιερωμένες στα παιδιά μας που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις, ώστε διά πρεσβειών του Αγίου μας, να λάβουν δύναμη και φωτισμό, προκειμένου να έχουν επιτυχία στην ωραία προσπάθειά τους για το μέλλον τους. 


Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν άρτους για να συμμετάσχουν στην Αρτοκλασία της Πανηγύρεως αυτής υπέρ υγείας και ευλογίας της οικογενείας των, παρακαλούνται να μας το δηλώσουν εγκαίρως, προκειμένου να φροντίσουμε διά την παρασκευή των. (τηλ. 2610.340-902 & 6936581661).

Δεν υπάρχουν σχόλια: